Sağol reis sana da geçmiş olsun.

Kötü değilim de günden güne kötüye gidiyorum :asd:

Bizde de satılmaya başlamış da hepsiburadadan falan alayım diye düşündüm hızlı testi.
Eyvallah, sağolasın. Ya pick yaptığı bir gün oluyormuş ben onu atlattım sanırım 2 gün önce. Ama yemek aralarını uzatırsan ilaç saatini geçirirsen bir direncin düşüyor onu hissediyorsun, ben de iyiyim gayet normalde. Bende inanılmaz hapşırma ve burun akıntısı var garip bir şekilde. Bir nurofenle parol patlatayım :asd:

Bu arada söylediğim marka anında sonuç verdi ve doğru sonuç da verdi ondan alabilirsin varsa.

Btw öğlen test sonucu pozitif çıktı. 1 saat sonra sağlık bakanlığı aradı, rapor vs istiyor musunuz diye, 7 gün izolasyonda kalmanız gerekiyor dedi.

Eşimde semptom yok test de yaptırmadık, 3 aşısı yok diye onu da izolasyona dahil ettiler. Pozitif çıkmasa dahi böyle yönetiliyormuş süreç.

Reis eve geldiler mi? Ya da gelecekler mi? İlaç vs için?

Reis eve geldiler mi? Ya da gelecekler mi? İlaç vs için?
Gelmiyorlar ya. Sizi ziyaret edecekler diyorlar kimse gelmiyor. P.tesi günü sağlık ocağı hemşiresi arar ilaç istiyor musunuz der. Olur diyince reçete gönderiyorlar. :asd: :asd: Üzerine de akıl veriyorlar çift maskeyle eczaneye kadar gidebilirsiniz diye. Araçla gidecekseniz ona gore izin açiyorlar.

Ben ilk corona oldumda 2.günun sonunda aradilar tabi o sureye kadar 5 kere bakanligi aradim öleyim mi diye :asd:
Bol c vitamini, kan sulandırıcı, parol plus. Birde duruma gore antibiyotik yazıyorlar.

Eğer şeker vs yoksa parol. Boğaz için de pastil alın p.tesi duruma göre kötüleşirseniz aile hekimi antibiyotiği verir.
Birde burun spreyi yada nane yağı alin

Yazın gelsin turistler, dövizler;
Sağlık önemli değil kalkabilir maskeler,
Eylülde gidince Hanslar, Peterler,
Takarsınız maskenizi Ahmetler, Ayşeler..

Haziranda düşüverir vaka sayısı üç beşlere,
Ama acilde sıra gelmez saatlerce,
Virüs de mi yazın gitti memleketine?
Öyle olması lazım kalktığına göre maske.

Hızlı test eczanelerde de bulunuyor. (Bazıları yasak diyor bazıları satıyor direkt ama çoğunda var gibi) Bizde ordan almıştık.

Aynı hastanede ki gibi çubuk var steril onunla ağız ve burundan mukoza alarak uygulayabiliyorsun. 15 dk içinde (genelde 5-6 dk) sonuç veriyor. Çift çizgi pozitif çıkarsa.

ya hadi ordan ankara kuşuna kalsa 3 kere seçim olmuştu şimdiye kadar

Yine bir artış var muhtemelen ama test sayıları vs çok yetersiz.

Dün saatlerce vakit geçirdiğim arkadaşım bugün pozitif çıktı. Sadece bugün çalışma arkadaşlarımdan ikisinin testi pozitif geldi.

Sırt ağrısı, baş ağrısı, halsizlik ve ara sıra hapşırma var, bakalım yarın azitirsa teste gideceğim, c vitaminine ve nurofene başladım,bir de sürekli terliyorum, ateş yok. Sebebi ise çok komik. Cumartesi uzun süredir görmediğim ogrencimi gördüm yolda koştu sarıldı 2 dk. kadar ayaküstü sohbet ettik. Akşamına mesaj attı hocam kovid olmuşum kendinize dikkat edin diye :)

Geri
Üst Alt