Ateş, öksürük, hapşırma, burun akıntısı, halsizlik bütün semptomlar son buldu. Gayet iyiyim ama %80 oranında falan bir tat/koku kaybı başladı bu sefer de.
Aynısı ben de mevcut. Ateşle başladı, burun akıntısı çok olmadı ama dayak yemiş gibi her yerim ağrıyordu şiddetli baş ağrım vardı. Hepsi geçti ama şimdi de tat koku tamamen gitti. Kolonyanin kokusunu bile alamıyorum. Bu arada yakalanan herkese acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.

Aynısı ben de mevcut. Ateşle başladı, burun akıntısı çok olmadı ama dayak yemiş gibi her yerim ağrıyordu şiddetli baş ağrım vardı. Hepsi geçti ama şimdi de tat koku tamamen gitti. Kolonyanin kokusunu bile alamıyorum. Bu arada yakalanan herkese acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.
Sana da geçmiş olsun renktaş. 2-3 güne geçer heralde bu kayıplar da. Önemli olan vücut direncimizin yerine gelmesiydi onu atlattıktan sonrası kolay.

Ateş, öksürük, hapşırma, burun akıntısı, halsizlik bütün semptomlar son buldu. Gayet iyiyim ama %80 oranında falan bir tat/koku kaybı başladı bu sefer de.
Bende 20 gün civarında tat alma gitmişti kalıcı hasar bırakıcak diye korkmuştum çok kötü bişey

Halsizlik ağrı falan 1-2 gün sürüyo ama tat alma 1 haftayı buluyo eski haline dönmesi

Herkese geçmiş olsun bu arada.

En taze yakalananlardan olarak ne yaptığımı söyleyeyim:

Ocean D vitamini (1000lik) sabah akşam 2şer fıs.
Nurofen+Parol günde 5-6 kez aldım bunları.
Afebryl sabah akşam günde 2 kez.
Bol bol meyve.
Bol bol su.
Günde 3-4 kere ılık duş.
Yataktan kalkmayın, yatın uyuyun.

Bende 20 gün civarında tat alma gitmişti kalıcı hasar bırakıcak diye korkmuştum çok kötü bişey

Halsizlik ağrı falan 1-2 gün sürüyo ama tat alma 1 haftayı buluyo eski haline dönmesi
20 gün ne be Onur, naptın? 20 günde gerçekleşmeyen tek şey Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuya imza attırması olabilir. Başka hiç bir şey 20 gün sürmez. Korkutma insanı.

20 gün ne be Onur, naptın? 20 günde gerçekleşmeyen tek şey Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuya imza attırması olabilir. Başka hiç bir şey 20 gün sürmez. Korkutma insanı.
Vallahi öyleydi eylül 2021 mesajlarına gitsek yazmışımdır belki buraya :) ama ben de kronik gibi bişey bu. Virüs öncesinde grip olduğunda 3-5 gün tat alma giderdi ben de hep. Coronada 20 gün sürmüştü 2.pozitif de ise 10 güne yakın

Ne yalan söyliyim korkmuştum internette yazılanlara bakınca hasar falan bıraktığı oluyomuş. Hatta 20 gün sonrasında tat almaya başladığım ilk zamanlar bazı sebze meyve abur cuburların tadı garip gelmişti

Tat kaybı son evrede ortaya çıkıp bir süre devam ediyormuş.

Bende semptomlar hala bitmedi. Alerjim de virüsü şutlama niyetiyle hapşırık moda soktu iyice.

Btw covidi Kerem Aktürkoğlu'na benzetiyorum.

Sana da geçmiş olsun renktaş. 2-3 güne geçer heralde bu kayıplar da. Önemli olan vücut direncimizin yerine gelmesiydi onu atlattıktan sonrası kolay.
Aynen öyle renktaş. İlk gün 39'ları geçen ateşim vardı. Eklem yerlerime kompres uyguladım ılık duş aldim anca düşürebildim ateşimi.

İlaç olarak Ibucold C başladım. İçeriğin de bulunan psödoefedrin'den kaynaklı uyku da yapıyordu. O beni biraz kendime getirdi.

Sanırım zor kısmını atlattik ,geriye sadece tat/koku semptomu kaldı. Onu da 2-3 güne atlatırız inşallah.

Tat kaybı son evrede ortaya çıkıp bir süre devam ediyormuş.

Bende semptomlar hala bitmedi. Alerjim de virüsü şutlama niyetiyle hapşırık moda soktu iyice.

Btw covidi Kerem Aktürkoğlu'na benzetiyorum.
Evet admirim, hapşırıkla atıyorsun, yarın çok daha iyi olursun. 2 gün sağlam hapşırma yapıyor.
Ben son evreye geçtim demekki bu arada. Çarşamba atlatmış olurum sanırım komple.

"Doldur boşalt covid" yayını aç ikimiz pandemide futbol konuşalım :asd:

Vallahi öyleydi eylül 2021 mesajlarına gitsek yazmışımdır belki buraya :) ama ben de kronik gibi bişey bu. Virüs öncesinde grip olduğunda 3-5 gün tat alma giderdi ben de hep. Coronada 20 gün sürmüştü 2.pozitif de ise 10 güne yakın

Ne yalan söyliyim korkmuştum internette yazılanlara bakınca hasar falan bıraktığı oluyomuş. Hatta 20 gün sonrasında tat almaya başladığım ilk zamanlar bazı sebze meyve abur cuburların tadı garip gelmişti
Ya zaten şöyle diyorlar. Normalde grip/nezle/soğuk algınlığı olduğunda veya günlük yaşantında en çok ne sıkıntı yaşıyorsan covid de oradan vuruyormuş. Yani normalde grip olduğunda ateşin çabuk çıkıyorsa burnun çok akıyorsa covid de onu yapıyormuş ki bende de hapşırma yoğun olur gripte öyle oldu. Bir yaşlı tanıdığın normalde sürekli başı ağrır, geçen covide yakalanmış bağ ağrısından kafayı yiyecekmiş. Sende de tat/koku kaybı ondan uzun sürmüş olabilir.

Herkes maskeyi bırakmış durunda. Sanki bitmiş gibi. Aşıların ne kadar etkili olduğu da şüpheli.

Bol bol meyve.
Bol bol su.
Günde 3-4 kere ılık duş.

Abi bu nedir ya endüstri 4.0 gibi

Bu arada bugün test verdim hala pozitifim.

3 yildir kactim ve tam da yurt disi seyahatim oncesi yakalandim. Hafif de gecmiyor. Hirpaliyor baya.

Ben hafif atlattım. Fakat 4. gün çat diye koku gitti. O kadar kötü bir şey ki ne yediğinizi anlıyorsunuz, ne koku alıyorsunuz. Uzun da sürüyormuş geri gelmesi.

Bol bol meyve.
Bol bol su.
Günde 3-4 kere ılık duş.
Hocam bu ocean D vit ağzını nasıl açtın? Ben en son zorla deldim.

Geri
Üst Alt