- 13 Şubat 2009
- 27.817
- 25.286
- 3.468
Kutunun içinden fıs fıs başlığı çıkıyorya onu takıp fıslatıyorsunHocam bu ocean D vit ağzını nasıl açtın? Ben en son zorla deldim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutunun içinden fıs fıs başlığı çıkıyorya onu takıp fıslatıyorsunHocam bu ocean D vit ağzını nasıl açtın? Ben en son zorla deldim.
o başlığın ağzı kapalı işte bendeKutunun içinden fıs fıs başlığı çıkıyorya onu takıp fıslatıyorsun![]()
geçmiş olsun, çoğu akciğer isviçre peyniri gibi çıkabiliyor.Dün hızlı test yapıp bugün de hastanede tekrar test yaptırdım ikisi de negatif çıktı.
Öksürüğüm geçmedi maalesef, gitmişken akciğer filmi de çektirdim bakalım bir şey çıkacak mı
We detected a possible safety signal for hemorrhagic stroke following BNT162b2 vaccination. The incidence of thromboembolic event or hemorrhagic stroke following vaccination is lower than that among SARS-CoV-2 test positive cases; therefore, vaccination against covid-19 remains an important public health intervention.@Melih Peker
@Murat Ünsal
@Hekim Aslan
Ne diyor burada?
![]()
Thromboembolic events and hemorrhagic stroke after mRNA (BNT162b2) and inactivated (CoronaVac) covid-19 vaccination: A self-controlled case series study
We detected a possible safety signal for hemorrhagic stroke following BNT162b2 vaccination. The incidence of thromboembolic event or hemorrhagic stroke following vaccination is lower than that among SARS-CoV-2 test positive cases; therefore, vaccination against covid-19 remains an important...www.thelancet.com
sağol canım doktorumWe detected a possible safety signal for hemorrhagic stroke following BNT162b2 vaccination. The incidence of thromboembolic event or hemorrhagic stroke following vaccination is lower than that among SARS-CoV-2 test positive cases; therefore, vaccination against covid-19 remains an important public health intervention.
asinin kan pihtilasmasina bagli beyin felci yaratma riski asi olmayip hastaliga bagli beyin felci yasama riskinden daha az bu acidan asinin koruyucu etkisine dikkat cekilmis.
mumtemelen erken gecirenlerdensiniz turkiyeye virus aralik ayinda girmisti zaten aciklamalari marta kaldi bu esnada capada cok degerli hocamiz turkiyedeyi ilk resmi vakanin tedavisini duzenliyordu ki hastaligi kapti ve malesef yogun bakima dustu kurtarilamadi . boyle degerli bir profesoru de kaybettik malesef tum gerekli tedaviler denendi ama o donem asi yoktu ve ilk vakalarin goruldugu virus varyanti siddetli hastalik yapiyordu.Yaygınlaşmaya başladı yine. Çarşamba günü kız arkadaşım kötüyüm diyordu gece acile götürdük. Sabahına testi pozitif çıktı ama kız yerinde duramıyordu. Cumartesi akşamı kötüleşti hastaneye kaldırdık. Şimdi biraz daha iyi. İzolasyon odasına dahi girmeme, kız ile virüs aklımıza gelmeden önce dip dibe olmamıza rağmen bana bulaşmadı. Testim de negatif çıktı belirtim de yoktu hiç.
2.5 yıldır henüz geçirmedim fakat şöyle bir durum oldu. 2020 Ocak ayında ailecek hastalandık. Henüz vaka yoktu ülkede Çin'den de yeni yeni çıkıyordu haberler. Bir komşumuz kanser hastasıydı. Annemde eşiyle birlikte sürekli hastaneye gidiyordu yardımcı olmak adına. Önce kanserli binin eşi, sonra annem, kız kardeşim ve ben yatağa düştük. O zamanlar yaşadığım ateşi, öksürüğü hiç yaşamadım daha önce. Çok sertti ki annemde aynısını diyor. Ya o ilk etapta kaptık bağışıklık aldı vücudumuz ya da bizde başka bir bağışıklık var. İt gibi gezerim maske takmam sağa sola girdim 2.5 yıl boyunca henüz rastlamadım. Rastlamam da umarım.
mumtemelen erken gecirenlerdensiniz turkiyeye virus aralik ayinda girmisti zaten aciklamalari marta kaldi bu esnada capada cok degerli hocamiz turkiyedeyi ilk resmi vakanin tedavisini duzenliyordu ki hastaligi kapti ve malesef yogun bakima dustu kurtarilamadi . boyle degerli bir profesoru de kaybettik malesef tum gerekli tedaviler denendi ama o donem asi yoktu ve ilk vakalarin goruldugu virus varyanti siddetli hastalik yapiyordu.
bu resmi vakayi kabul edip aciklamalari marti buldu , boyle skandal bir donemden gectik cogu kisi bilmez.
oksuruk hapsirik gibi semptomlar yoksa tahmini olarak 10 gun gectiyse bulastiricilik oranin oldukca azGecen persembe yuksek ates sebebiyle halsizlik vardi cuma sabah atesten ve bas agrisindan yataktan kalkamiyordum o gun pcr yaptirdim negatif geldi. Covid artik idari izin sayilmadigindan ise gitmek zorundaydim. Zaten covid oldugunu bilenler de test yaptirmadan ise gelmeye devam ediyor mecburiyetten.
Tam belki cidden covid gecirmemisimdir derken bugun tat ve koku duyularimi tamamen kaybettim. Sunu anladim koku duyusuna ihtiyacimiz yokmus yemedigim cogu seyi yemeye basladim hatta inanmazsiniz bugun tarhana corbasi bile ictim.
En az 2 kisiye bulastirdigimi tahmin ediyorum. Semptom olarak ates, agri vs yok sadece tat ve koku kaybi var atlatmis sayilir miyim acaba.
☆☆☆☆