Üye Görüşü Koşu Mesafeleri

hamdi-kurşun

Parçalı Üye
Türk futbolunun en büyük problemi

Koşu mesafeleri;Borussia Dortmund: 119KMGALATASARAY: 110KM

Adamlar 9 km fazla koşarak bir kişilik fark atıyorlar. Kazanabilme şansımız çok az

En büyük problem değil bana kalırsa. Selçuk takimin en çok kosanlarından biri oluyor, sonuç? Sıfır. Adam akilli koşmak önemli.

N5

Bu durumda oyuncu kalitesi esit olsa bile kazanmak çok zor.

9 değil 19 daha koşsak bu yetenek fakirlerinden bi yol olmaz.

Arda bile 75 dakika da 9.5 km koşmuş. Bir Türk oyuncusu için oldukça iyi bir rakam. Kagawa 64 dakikada 8.3 km koştu.

Uzın vadede Avrupa da başarı istiyorsak koşu mesafelerimizi 115-120 aralığına çıkarmalıyız.Dortmun münih maçında...dortmund 122,5 bayern 120 koşmuş.Bu kadar yetenekli adamla mücadele için en az onlar kadar koşmalı hatta daha fazla koşmalıyız.

Dortmund bütün maçlarda böyle. Çok fazla koşan bir takım, takımın probleminin koşu mesafesiyle yakından-uzaktan alakası yok. Doğru oyuncularla 100 km koşarakda yenebilirisin Dortmund'u.

En büyük problem değil bana kalırsa. Selçuk takimin en çok kosanlarından biri oluyor, sonuç? Sıfır. Adam akilli koşmak önemli.

N5
Selçuk 11 km civarı koşuyor. Selçuk çok koşsa birşey ifade etmez takımın bütün oyuncuları fazla koşmalı. Xavi en iyi zamanında 14 km koşuyordu Barcelona o kadar çok topa sahip olmasına rağmen.

Uzın vadede Avrupa da başarı istiyorsak koşu mesafelerimizi 115-120 aralığına çıkarmalıyız.Dortmun münih maçında...dortmund 122,5 bayern 120 koşmuş.Bu kadar yetenekli adamla mücadele için en az onlar kadar koşmalı hatta daha fazla koşmalıyız.
Türklerin genel olarak vücutları bu kadar koşmak için el verişli değil gibi.

110 koştuysak iyi ligde 105-107 arası koşuyoruz.kıçlarını biraz oynatsalar birşeyler olur belki tabii boşa koşmamakta gerek

Almanya da 115 altında koşan yok geçen sene orta sıralarda bir takımdı ismin hatırlayamadım 122 ortalamayla oynuyordu

Bursaspor bile en az 1 puan çıkarırdı tembel tenekeler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrıca adamalar tempolu koşuyor bizimkiler 3. viteste 100 km koşuyor.

Vay be sanirim ilk kez 110a ulastik

En büyük sorun bu degil bence

Geri
Üst Alt