Üye Görüşü Koşu Mesafeleri

Koşu mesafemiz düşük üstüne agresiflik, sprint atma, faydalı koşularda çok düşük. Bütün oyuncular neredeyse mıymıntı şekilde dolaşıyor sahada.

Selçuk ortalama 11 km mi koşuyormuş stadın çevresini mi dolanıyor napıyor, hiçbir maçta göremiyorum nerede koşuyor bu.

Onlar kadar koşmak ne işe yarayacak ki ? Yeteneğin yoksa eğer onlardan 10 km fazla koşsan ne olur ? Şansa bala 100 maçın 1 tanesinde 1 gol atar ümitlenirsin olabilecek tek şey bu.

Bu kosu mesafeleri moda oldu.

Cok kosan kazanir diye bir kaide mi var?

Oynadigin oyuna göre o kosu mesafeleri degisir (gerci bizim ne oynadigimiz gören bilen var mi?)

Boşa koşmaktansa doğru yerde beklemek daha önemli bana göre.

Herkes Selçuk ve Cemaili gibi koşarsa vay takımın haline...

Kendin koşacağına topu koştur. Dolayısıyla top hareket halindeyken rakibi de koşturursun. Biz ezelden beri bunu öğrendik son 2 yıldır bir de bu moda oldu. Madem koşuya bakılacak o zaman atletizm sporcularını futbola kazandıralım.
Bence boş bir istatistik.

KOŞU MESAFELERİ112.1 Konyaspor108.2 GalatasarayEn çok koşan futbolcumuz Selçuk İnan (10.893M) 2.Burak Yılmaz (10.583M)

B4wp2ZSIMAAzFCF.jpg:large

108 KM koştuk ama gereksiz yere boş boş koşmadık. Umarım 115'lere kadar çıkarız.

defans oyuncularımız bekler ve melo koşu mesafelerini kesinlikle artırmalı.

demekki neymiş defalarca söyledik çok koşmak önemli değil boş koşmamak önemli akıllı koşmak önemli

115 olursa 120 arasinda her mac kossak yenilmeyiz

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder ve Melo yürümüş yine oynadıkları mevkilere göre. Sneijder DK'da 11 km'den fazla koşuyordu ortalama.

Sağlamsa Lassa

Burak 11, Umut 11, Sneijder 11, Emre 11, Selçuk 11.5, Melo 11.5, Sabri 11, Telles 11.5, Chedjou 10, Semih 10, Muslera 5.5 Ideal mesafeler olmalı.

Sağlamsa Lassa

Arkadaşlar bundan sonra koşu mesafeleri artacakdır.

14 günde 5. maçına çıkdı bu takım...son 20 dk haklı olarak yürüdüler resmen.

Bundan sonra daha konsantre daha istekli daha koşan bir takım göreceğimizi düşünüyorum

Artık haftada 1 maç var.

Geri
Üst Alt