Kötü Oynadığımız Konuşuluyor Neye Göre? Kime Göre?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Futbol savunma yapmayı da başarırsan neticeye gideceğin bir branştır alanyanın kaç tane net atağı var 2 tane biz 3 tane net kaçırdık üstüne verilmeyen penaltımız + hakem katliamı var. Luyindama marcaonun ellerinden öpüyorum aslan parçaları muhteşemdiler. Uzun zamandır bu kadar kaliteli alan savunması izlemiyordum boss geri döndü diyebiliriz

golü attık, ikinci yarı 1-0'ı oynamaya çalıştık. (oynayamadık tabi her zmnki gibi)

Bu maçta iyi/kötü oyuna bakmamak lzm. karşımızda belkide ligin en organize takımı vardı + acayip diri bir takımdı. + kendi sahasında mağlubiyeti yok.

Aldık maçı yolumuza bakalım.

mukemmel oynadık basitti alanya gibi düşük takımları yenmek zevk veriyor

hakem içine etti maçın
o dklara kadar gayet iyiydik
3 puanın keyfini süreceğine oyunu gömenler art niyetlidir ,kuştur
hadi bakalım

rengim alan savunması nedir bence bir daha araştır

kur yüksekmiş neye göre kime göre

golü attık, ikinci yarı 1-0'ı oynamaya çalıştık. (oynayamadık tabi her zmnki gibi)

Bu maçta iyi/kötü oyuna bakmamak lzm. karşımızda belkide ligin en organize takımı vardı + acayip diri bir takımdı. + kendi sahasında mağlubiyeti yok.

Aldık maçı yolumuza bakalım.
baskı yemek kötü oyun anlamına mı gelir abi bunu sorgulamak lazım öndesin baskı yiyorsun sonuçta

Futbol 3 puandır. İyi futbol 3 puan vermez. Önemli olan bir şekilde gol atıp yememektir.

Şikecilere göre.Galatasaray taraftarı bu maçtan sonra kötü oyunu konuşursa art niyetlidir.

Siz eğer bu maçtan sonra kötü futbol konuşursanız bugün olmayan şey haftaya olur ağzınıza ederler

Bu yaklaşım alanyayı gereksiz büyütür. Ben maçtan önce en az 2 farklı yeneriz diyodum. Yenmemiz normal bişey. Ama ceza alanına gömülecek bir takım değiliz. Pozisyon verdik çok da boş alan bıraktık. Bu oyunda başarılı olduğumuz söylenemez.

Hakemler ve Onye faktörü maalesef maçı koparmamıza engel oldu net bi şekilde hatta Onye’nin bu kadar cömert oluşu bence hücumdaki arkadaşlarınıda kötü etkiledi oyun içinde.

Takım savunmasını hala iyi yapamıyoruz maalesef zaten iyi yapsaydık Muslera bu kadar öne çıkmazdı diye tahmin ediyorum.Farklı skor bulmadan bu kadar gömülmek yanlış özellikle bizim için bugün kalede mazallah Okan falan olsa şu an Fatih terim başlığındaki oluşacak curcunayı az çok tahmin edebiliyorum.

Bu yaklaşım alanyayı gereksiz büyütür. Ben maçtan önce en az 2 farklı yeneriz diyodum. Yenmemiz normal bişey. Ama ceza alanına gömülecek bir takım değiliz. Pozisyon verdik çok da boş alan bıraktık. Bu oyunda başarılı olduğumuz söylenemez.
rakibin kanatları ve bizim beklerimize bakılınca geriye çekilmemiz normal alanya ligde en iyi top oynayan 3 takımdan biri

Hakem art niyetinden bağımsız konuşuyorum. Hakemler her hafta art niyetli bize zaten.

önemli olan 3 puandi ama bukadar da aciz olmamiz gerekirdi ikinci yari resmen ezildik.

Geri
Üst Alt