Kozak: "200 milyon dolarlık (641 m tl) arsanın 376 milyon liraya verildiği söyleniyor"

ünal aysal döneminde genel kuruldan satış izni alındı ve satılmaya çalışıldı yaklaşık 1.5 sene. fakat hiç kimse 250 milyon dolar vermedi, hatta 200 milyon dolar verende olmadı. 175 milyon dolar teklif vardı.

bu bilgi dogrudur ,evet degerli bir yer fakat hic bir zaman oyle ucuk rakamlarla kapimizi calan olmadi

floryada imar tadilati ile beraber ele alindiginda ,devletin de bizim de faydamiza bir anlasma gibi duruyor , yani floryanin imara acilmasini saglama karsiliginda devleti bu ise ortak ettik gibi duruyor

Genel kuruldaki gereksizler de aynen senin kafandaysa sictik biz resmen.

Eğer konuşulan rakamlar doğru ise Galatasaray'ın geleceğine sıkılmış bir kurşundur. Bedavaya peşkeş çekilmiştir.

Kozakta bu işin içinde.

Bilerek manipüle ediyor 600 diyerek.
600 dedim 550 verdiler gayet makul demek için algı yaratıyorlar.
Oysaki 1 milyar liradan aşağı her türlü kazık .

Lanet gelsin DURSUNA!

bu bilgi dogrudur ,evet degerli bir yer fakat hic bir zaman oyle ucuk rakamlarla kapimizi calan olmadi

floryada imar tadilati ile beraber ele alindiginda ,devletin de bizim de faydamiza bir anlasma gibi duruyor , yani floryanin imara acilmasini saglama karsiliginda devleti bu ise ortak ettik gibi duruyor
floryanın yaklaşık 3 de 1 bizim, 3 de 2 si ise 2 ayrı devlet kurumunun sanırım. eğer tüm araziyi kaplayan bir plan varsa devlet mecburen ortak olacak zaten. ee inşaat izinleri falan filan derken floryanın devletle ortak yapılması normal gözüküyor.

bence rivadan önce florya projesi gerçekleştirilmeli, hazır Atatürk havalimanı ordayken orası satılmalı. bunlar yapılana kadar zaten 3-4 sene geçer o sırada 3. köprü açılır ve riva arazisi daha değerli olabilir. ama adım gibi eminim dursun yönetimi tam tersini yapar.

işin içinde C.başkanı da var kanka. Kimse ses çıkaramaz.

B0OTbrqCQAAEm7z.png

floryanın yaklaşık 3 de 1 bizim, 3 de 2 si ise 2 ayrı devlet kurumunun sanırım. eğer tüm araziyi kaplayan bir plan varsa devlet mecburen ortak olacak zaten. ee inşaat izinleri falan filan derken floryanın devletle ortak yapılması normal gözüküyor.

bence rivadan önce florya projesi gerçekleştirilmeli, hazır Atatürk havalimanı ordayken orası satılmalı. bunlar yapılana kadar zaten 3-4 sene geçer o sırada 3. köprü açılır ve riva arazisi daha değerli olabilir. ama adım gibi eminim dursun yönetimi tam tersini yapar.

normal bir lale devrinde olsak oyle ama floryanin hukuki proseduru uzun , oranin bir bolumu bizim ,bir kismi kira ,bir kismi ise fiili isgal durumunda .. anlasarak kendi topragimiza imar cikartmak akillica , uzerinde antrenman yapiacak yer degil ..

rivanin ete kemige burunmesi de zaten koprunun acilisindan cok sonra olacaktir , oradaki ilk villanin sahibinin olusma sureci min 3-4 sene alir, o yuzden satis fiyatlari max olacaktir

zaman zaman yazilarimda riva icin dogru zaman 2020 civaridir dedim , hemen hemen oraya gidiyoruz

florya da oldukca buyuk gelir birakacaktir

dursunun alışı kuvvetliydi onu biliyorduk demek ki verişide kuvvetliymiş.

Unal baskanima vermedikleri yetkiyi hanzoya verenlerin abv.

genel kuruldan verilen yetkiyi kötü kulaniyor diye tekrar geri alinma imkan yokmu?

İndirin bu dursunu artik

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yalannn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kac uye arkadasla fikir alis verisi yaptim , genelde olumlu gorus bildirdiler , itiraz olacagini sanmiyorum ,zaten uzun zamandir beklenen bir islemdi bu

Dursuna yetki verenlerin Allah da belasini versin, bu kadar kolay.

Artik genel kurul mu yoksa divan kurulu mu ne haltsa mani olmali bu gözü dönmüs hain Dursuna.

Hayır neyine güvenerek böyle işlere kalkışıyor anlamak güç,kulüpte arkasında aldığı bir rüzgar da yok sportif başarıyla gelen.

Kim bilir kac para komisyon indirdi dursun bu isten

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atatürk havalimanının tamamen taşınmasından sonra bölgede yeni imar uygulaması yapılacak. mevcutta floryada 2 kat imar var. Villa imarı diye geçer. Yani mevcut imar ile maksimum çatı dubleksi ve bodrum dubleksi olmak üzere 4 katlı yapı yapabilirsin. Ancak havaalanı kaktıktan sonra zemin etüdü yapılarak kat yüksekliği arttırılarak yeni bir imar gelebilir. Yani devlet de eğer kendim değerlendireceğim derse en yüksek imarı sağlayacaktır oraya. Bu nedenle Florya'nın en az 4-5 yılı var diye düşünüyorum. Gelirin bize ulaşması ise 6-7 yılı bulur.

Geri
Üst Alt