- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Yata yata şikeci olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kızmıyorum artık onlara , son dönemde bu forumdaki yazıları görünce ki buna sende dahilsin Aslan ,Bu adamın sadece bonservisine 7 milyon verdiler. Senelik 2.3 milyon da net para alıyor. Ne hikmetse kimse bundan bahsetmez. Geldiğinden beri bir sürü maç kazandıran Sneijder'e şu şu kadar para alıyor yazık değil mi diyen Ahmet Çakar ve diğerleri nedense Krasic'ten falan hiç bahsetmiyor.
Ben kızmıyorum artık onlara , son dönemde bu forumdaki yazıları görünce ki buna sende dahilsin Aslan ,
buranın Şinoya , Meloya sallamak konusunda Beyaz tvden eksiği yok fazlası var !
sizdeki eboue 3.5 mk € ya gelmiştir, 2 sene oynamıştır muhtemelen premier lige transfer olacaktır, sizdeki aydın yılmaz altyapıdan yetişmedir, sizdeki engin 1,1 mk € ya gelmiştir 0,4 mk € ya oynamıştır muhtemelen transfer olacaktır. ama belli ki sizdeki yorumcular kasıtlıdır, mesele bu.
Iyi tamam da arada bir kaç fark var.
Eboue ile Engin bizde en az bir sene süper futbol oynadılar. Eboue 1,5-2 sene de diyebiliriz. Aydını geç zaten ortada kalınca Terim babası el attı yeni kontrar verdi.
Krasic ise kocaman bir sıfır.
I am the one who knocks!
Bizdede Hamit denen zat var.
Artik olmaz oyle rahatlikArtık oturmak yok Krasic kardeş.
Krasiç yalnız değilsin.
Engin Baytar yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Gökhan Zan yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Yiğit Gökoğlan yıllık 1 milyon tl
Veysel Sarı yıllık 2 milyon 300 bin tl
Tarık Çamdal yıllık 1 milyon 100 bin EURO
Dzemaili yıllık 2 milyon 400 bin euro
Pandev yıllık 2 milyon 400 bin euro
Eboue yıllık 2 milyon 200 bin euro
Umut,Furkan'a falan daha hiç girmiyorum.
Hepsi vizyon transferi.