Krasic: "Öylece oturuyorum ve maaş alıyorum"

Bu adamın sadece bonservisine 7 milyon verdiler. Senelik 2.3 milyon da net para alıyor. Ne hikmetse kimse bundan bahsetmez. Geldiğinden beri bir sürü maç kazandıran Sneijder'e şu şu kadar para alıyor yazık değil mi diyen Ahmet Çakar ve diğerleri nedense Krasic'ten falan hiç bahsetmiyor.
Ben kızmıyorum artık onlara , son dönemde bu forumdaki yazıları görünce ki buna sende dahilsin Aslan ,
buranın Şinoya , Meloya sallamak konusunda Beyaz tvden eksiği yok fazlası var !

Ben kızmıyorum artık onlara , son dönemde bu forumdaki yazıları görünce ki buna sende dahilsin Aslan ,
buranın Şinoya , Meloya sallamak konusunda Beyaz tvden eksiği yok fazlası var !

https://dl.dropboxusercontent.com/u/49489545/hayda.swf :D

Abi benim günahımı almıyor musun? Çünkü Sneijder, Melo konusunda sallama diye nitelendirebileceğimiz tek mesajım yok. Biraz Muslera konusunda eleştirilerim vardı. Onda da haklı olduğumu düşünüyorum. Nasıl ki formda olduklarında övgü dolu sözler yazıyoruz, formsuz olduğunda da eleştirebiliriz. Yoksa yazmamızın ne anlamı var ki?

sizdeki eboue 3.5 mk € ya gelmiştir, 2 sene oynamıştır muhtemelen premier lige transfer olacaktır, sizdeki aydın yılmaz altyapıdan yetişmedir, sizdeki engin 1,1 mk € ya gelmiştir 0,4 mk € ya oynamıştır muhtemelen transfer olacaktır. ama belli ki sizdeki yorumcular kasıtlıdır, mesele bu.

Sonucta yatıyorlarmı? O 1 lira alıyormuş , bizimkiler 2 kuruş alıyormuş ne önemi var.
Üstelik 3 taneden fazlasınıda yazarım. Yiğit gökoğlana kad euro verdin? Hayroviclere hiç girmiyorum bile.

Aslan Türkoğlu ,
sen aklımda yer ettiğin için senden alıntılamışken seni örnekledim ,
Eleştirelim tabiki ama özellikle son 1 senede yabancı oyuncularımıza yapılan eleştirilerin geneli medya dolduruşundan hallice gibi !

Iyi tamam da arada bir kaç fark var.

Eboue ile Engin bizde en az bir sene süper futbol oynadılar. Eboue 1,5-2 sene de diyebiliriz. Aydını geç zaten ortada kalınca Terim babası el attı yeni kontrar verdi.

Krasic ise kocaman bir sıfır.

I am the one who knocks!

Iyi sahada yazayım. Aklıma gelen ilk bunlardı. Sonucta yatıyorlar mı? Ama bire bir örnek istiyorsanız alın size yiğit gökoğlan.

KPSS 'de kaç puan almak gerekiyor Fenerbahçe'ye kapağı atmak için? :confused:

Krasiç yalnız değilsin.

Engin Baytar yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Gökhan Zan yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Yiğit Gökoğlan yıllık 1 milyon tl
Veysel Sarı yıllık 2 milyon 300 bin tl
Tarık Çamdal yıllık 1 milyon 100 bin EURO
Dzemaili yıllık 2 milyon 400 bin euro
Pandev yıllık 2 milyon 400 bin euro
Eboue yıllık 2 milyon 200 bin euro

Umut,Furkan'a falan daha hiç girmiyorum.
Hepsi vizyon transferi.

Bizdede Hamit denen zat var.

Hamit iyi oyuncu, süper katkı veriyor falan demiyorum ama Schalke'ye attığı gol bile Krasic'ten çok daha fazla fayda sağlamış olduğunu gösterir. Krasic maç kazandırmayı geç daha maça falan bile çıkmadı.

Artık oturmak yok Krasic kardeş.

Milos Krasic: Fenerbahçe'den ancak bankaya giderim

“Yönetimle daha önce oturdum konuştum. Onlara ‘Belirli şartlarda, beni çok fazla zarara uğratmayacak şekilde sözleşmemi feshetmeye hazırım’ dedim. Ancak onlar beni dinlemediler bile. Böyle bir durumda başka bir takıma neden kiralık olarak gideyim ki? Sonuçta kiralanırsam kontratımda yazılı olan hak ettiğim parayı kaybetmiş olurum. Geçmişteki tecrübelerim bana bu kadar alçakgönüllü olmamayı öğretti. Sonuçta problemlere ne kadar makul yaklaşırsanız sonuçları sizin için o kadar şaşırtıcı oluyor. Ben bunları yaşadım ve gördüm. Düşünün ben en son ne zaman bir maçta şans bulduğumu hatırlamıyorum bile. Ancak sabırlı bir insanım ve hiçbir şey için acelem yok. Yönetimin benim hakkımdaki gelecek planını bilmiyorum. Zaten onlar benim 2016 yılına kadar paramı öderlerse hiçbir sorun olmaz. Böyle bir durumda aramızda yaşananları umursamam ve önceden olduğu gibi düzenli olarak bankaya da giderek Fenerbahçe’de çocuklarla (A2 takımındaki genç oyuncularla) koşmaya devam ederim. Aksi bir durumda hakkımı savunmaya hazırım.”

Milos Krasic: Fenerbahçe'den ancak bankaya giderim - Süper Lig 2014-2015 - Futbol - Eurosport

:D

Bizde daha çok oturan topçu var, gereksiz bir konu bence.

Krasiç yalnız değilsin.

Engin Baytar yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Gökhan Zan yıllık 1 milyon 100 bin Dolar
Yiğit Gökoğlan yıllık 1 milyon tl
Veysel Sarı yıllık 2 milyon 300 bin tl
Tarık Çamdal yıllık 1 milyon 100 bin EURO
Dzemaili yıllık 2 milyon 400 bin euro
Pandev yıllık 2 milyon 400 bin euro
Eboue yıllık 2 milyon 200 bin euro

Umut,Furkan'a falan daha hiç girmiyorum.
Hepsi vizyon transferi.

Bunlara verdigimiz toplam parayla Ibrahimovic'in yillik ucretini rahat karsilariz

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt