Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bugün iyi + yapti. Nerde görüyorsun sonunu? Cikar mi daha sence?

RSI saatlikte düşüşe geçmiş çift tepe oluşumu gelebilir bunda hedef aşağılar olur. 0.00001966 seviyesini kırarsa yükseliş devam eder 0.00001488 altı stop

RSI saatlikte düşüşe geçmiş çift tepe oluşumu gelebilir bunda hedef aşağılar olur. 0.00001966 seviyesini kırarsa yükseliş devam eder 0.00001488 altı stop
Ripple'in 2 3 gunluk hareketini takip edebildin mi hocam
Guzel kar birakti bize.
Duragan suan sen gelecegini nasil ongoruyorsun merak ettim

[h=2]Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Washington yönetiminin "finansal ablukası" ile mücadele için hükümetinin kripto para basacağını açıkladı.[/h]
[FONT=&quot]Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, devlet televizyonunda yayınlanan konuşmasında, yeni para birimine "petro" adı verildiğini belirterek, petronun, Venezuela'nın petrol, altın ve maden rezervleri tarafından destekleneceğini duyurdu. [/FONT]

[FONT=&quot]Maduro, "Bu, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için yeni uluslararası finansman modellerine ilerlememizi sağlayacak. 21. yüzyıl geldi!" ifadesini kullandı. [/FONT]

[FONT=&quot]Venezuela Devlet Başkanı Maduro, yeni para biriminin değeri ve ne zaman basılacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. [/FONT]

[FONT=&quot]Muhalefet milletvekilleri ise planı eleştirerek petronun Kongre'nin desteğini alması gerektiğini belirtti.[/FONT]

[FONT=&quot]Nicolas Maduro, geçen ay ülkesinin 120 milyar doları aşan dış borcunu yeniden yapılandıracağını açıklamıştı.[/FONT]

[FONT=&quot]Venezuela ekonomisi, 2014 yılından bu yana yüzde 35 küçüldü. Bunun, ABD'nin 1929 Büyük Ekonomik Buhran döneminde yaşadığından daha büyük bir daralma olduğu belirtiliyor. [/FONT]

[FONT=&quot]Maduro yönetimi, yabancı kredi kuruluşlarına olan borcunu ödemek ile 3 haneli rakamlara ulaşan enflasyon koşullarında gıda ve ilaç sıkıntısı yaşayan Venezuela halkına yardım etme arasında ikilem yaşıyor.

Venezuela ABD yaptırımına karşı kripto para basıyor | NTV
[/FONT]

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

RSI hangisi Kerim?

Ripple'in 2 3 gunluk hareketini takip edebildin mi hocam
Guzel kar birakti bize.
Duragan suan sen gelecegini nasil ongoruyorsun merak ettim
Yarın bakarım grafiğine ama görünen 0.50 altına gideceğiydi, eski zirvesini tekrar geçmediği sürece yükseliş zor
[h=2]Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Washington yönetiminin "finansal ablukası" ile mücadele için hükümetinin kripto para basacağını açıkladı.[/h]
[FONT=&quot]Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, devlet televizyonunda yayınlanan konuşmasında, yeni para birimine "petro" adı verildiğini belirterek, petronun, Venezuela'nın petrol, altın ve maden rezervleri tarafından destekleneceğini duyurdu. [/FONT]

[FONT=&quot]Maduro, "Bu, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için yeni uluslararası finansman modellerine ilerlememizi sağlayacak. 21. yüzyıl geldi!" ifadesini kullandı. [/FONT]

[FONT=&quot]Venezuela Devlet Başkanı Maduro, yeni para biriminin değeri ve ne zaman basılacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. [/FONT]

[FONT=&quot]Muhalefet milletvekilleri ise planı eleştirerek petronun Kongre'nin desteğini alması gerektiğini belirtti.[/FONT]

[FONT=&quot]Nicolas Maduro, geçen ay ülkesinin 120 milyar doları aşan dış borcunu yeniden yapılandıracağını açıklamıştı.[/FONT]

[FONT=&quot]Venezuela ekonomisi, 2014 yılından bu yana yüzde 35 küçüldü. Bunun, ABD'nin 1929 Büyük Ekonomik Buhran döneminde yaşadığından daha büyük bir daralma olduğu belirtiliyor. [/FONT]

[FONT=&quot]Maduro yönetimi, yabancı kredi kuruluşlarına olan borcunu ödemek ile 3 haneli rakamlara ulaşan enflasyon koşullarında gıda ve ilaç sıkıntısı yaşayan Venezuela halkına yardım etme arasında ikilem yaşıyor.

Venezuela ABD yaptırımına karşı kripto para basıyor | NTV
[/FONT]

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

RSI hangisi Kerim?
Rsi gösterge hocam relative strength endeks diye geçer aşırı alış ve satış bölgelerini gösterir.

Emre, istedigin zaman bozdurabilirsin. En iyisi aldigin coinu Ethereuma bozdurup Ethereum örnegin coinbase sayfasinda paraya bozdurmak.

Almanyada ama söyle: 1 sene tutmadan bozdurmak istersen, 600 euroya kadar bedava, üstüne cikarsa isin vergisi oluyor.

1 sene sonra vergi yok, hepsi senin. Türkiyede nasil bilmiyorum ama istedigin zaman kar yaptigini Bitcoin veya Ethereuma bozdurup cash out yapabilirsin.

Ethereum daha hizli ve daha az komisyon.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hiç ilgimi çekmedi bitcoin u hep torrent ile alakalı bişey zannederdim :D
Şimdi 10 bin Euro koysam öbür sene bugüne tahminen bana ne kadar kar bırakır.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

10bine 0,5 Bitcoin alabiliyorsun. 2020ye kadar 1 milyona bile cikar deniliyor. Araya birsey girmezse seneye en az 40bini bulabilir bana kalirsa. Ama bu hep spekülasyon zaten, bi bakarsin zarar etmisin.

10bin koyacaksan daha 5 centlerde olan potansiyelli coinslar var. Oraya yatir, cok daha fazla kar edebilirsin.

5 cente 200000 aldin desen, 1e ciktiginda 200bin eder.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Mesela aldım diyelim, 1 ay sonra da değerlendi, hemen bozdurabiliyor muyum? Bozdurunca banka hesabına mı aktarılıyor? Komisyon çok fazla oluyor mu? Bilgi verseniz süper olur.

degerlendikten sonra degeri uzerinden satis emri verip satabiliyorsun.satilinca da hesabinda turk lirasi oluyor.onu da cekme talimati verdigin zaman 1 2 saate hesabina yatiyor.

bitcoin satin alma ya da baska yere transfer isini pek tavsiye etmem cunku hem bekleme suresi hem de komisyon cok daha fazla digerlerinden en mantikli tercih etheryum gibi duruyor komisyonda yari yariya fark var. Tam komisyon ucretini bilmiyorum ama buyuk miktar degil tabi ki.

Yabanci borsalarda da onerim binance.com . Hem birsuru cesit altcoinler var hem islem hacmi buyuk hem de kolay. Kendi coinleriyle ticaret yaparsan da komisyon yari yariya dusuyor.paribu koineks vb sitelerden aldigin Aldigin btc eth gibi coinleri oraya transfer edip oynamaya basliyosun bi saat icinde.

Son düzenleme:
Hiç ilgimi çekmedi bitcoin u hep torrent ile alakalı bişey zannederdim :D
Şimdi 10 bin Euro koysam öbür sene bugüne tahminen bana ne kadar kar bırakır.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Buna kimse bisey diyemez ama bankalardakinden yuksek faiz birakacagina eminim. Hatta 2 ay icinde 1 senelik banka faizi bile birakabilir

Geri
Üst Alt