Kripto Para Birimleri ve Coinler

Cardano, Tron ve Raiblocks ilgimi cekenler suan

Sebep?

Beyler konuyu kafanıza göre coin önerme başlığına çevirmeyin.

Altyapı vs anlatın, kurucu kim hedef kim, mining var mı vs vs bir ton detayı var bu işin.

Bu da ripple'ın saatlik grafiği, sonra bu seviyelerden aldığınıza pişman olmayın.

2gxgsig.jpg

Flama oluşuyor gibi

2018 saglam coinlerin arasinda kesinlikle DGB olur hala cok ama cok ucuz tanesi 2 Cent. Seneye heralde bir degerini ona katlar gibi geliyor bana bekli daha cok

Sebep?

Beyler konuyu kafanıza göre coin önerme başlığına çevirmeyin.

Altyapı vs anlatın, kurucu kim hedef kim, mining var mı vs vs bir ton detayı var bu işin.

Bu da ripple'ın saatlik grafiği, sonra bu seviyelerden aldığınıza pişman olmayın.

2gxgsig.jpg

Flama oluşuyor gibi
Teknolojilerini ve potansiyellerini begendim suan miktarlarida az
Rainblocks dünden beri %100 cikti malesef aralarinda almadigim tek oydu

Teknolojilerini ve potansiyellerini begendim suan miktarlarida az
Rainblocks dünden beri %100 cikti malesef aralarinda almadigim tek oydu

Tamam da teknolojilerini ve potansiyellerini beğendim diyerek burada önerircesine yazman mantıksız. Nerede kullanılabilir, ne yapılabilir vs vs bunlar önemli.

Ben ripple çıkış yapmadan önce ripple'dan bahsettim mesela alın demedim, altyapısını anlattım uzun uzun, nerelerde kullanılabileceğini söyledim, bırak potansiyele herkes kendi karar versin.

Konuyu al-sat, takas ya da öneri amacıyla açmadım, amaç teknolojiden bahsetmek temelde.

Sayısız coini hergün pump yapıp sonra birilerine çakıyorlar, bunun için özel gruplar vs bile var. Yükseliyor olması bir kıstas değil.

Bu mantıkla bakarsanız gün gelir kazandığınızdan çok daha fazlasını kaybedersiniz.

Tamam da teknolojilerini ve potansiyellerini beğendim diyerek burada önerircesine yazman mantıksız. Nerede kullanılabilir, ne yapılabilir vs vs bunlar önemli.

Ben ripple çıkış yapmadan önce ripple'dan bahsettim mesela alın demedim, altyapısını anlattım uzun uzun, nerelerde kullanılabileceğini söyledim, bırak potansiyele herkes kendi karar versin.

Konuyu al-sat, takas ya da öneri amacıyla açmadım, amaç teknolojiden bahsetmek temelde.

Sayısız coini hergün pump yapıp sonra birilerine çakıyorlar, bunun için özel gruplar vs bile var. Yükseliyor olması bir kıstas değil.

Bu mantıkla bakarsanız gün gelir kazandığınızdan çok daha fazlasını kaybedersiniz.
yav ben alin demiyorum ki cogunu kendim bile almadim yani pek anlamiyorum bu islerden yanlis anlasilmasin :D
belki birinin de ilgisini cekiyordur ve bir seyler söyler diye yazdim coin isimlerini

yav ben alin demiyorum ki cogunu kendim bile almadim yani pek anlamiyorum bu islerden yanlis anlasilmasin :D
belki birinin de ilgisini cekiyordur ve bir seyler söyler diye yazdim coin isimlerini

Olm tamam işte mesela az bir şey bile bahsetsen millet araştırır kafasına göre alır, demek istediğim bir şey de konuya katkı amacıyla bahsetmen.

Cardano mesela merkezsiz yine ve blockchain kullanıyor, ada diye bir para birimi var. Sanırım fork olayları daha esnek, o yönden bir avantajı vardı.

Şimdi blockchain kullananlar hangileri bitcoin, litecoin, ethereum ilk akla gelenler. Eee cardano'nun avantajı ne de bunlara alternatif olacak, bunu belirtmek lazım.

Aksi taktirde tek sebep yükseliyor diye alıyoruz olur.

RaiBlocksu bir kac gün önce yazmistim buraya 0,6 iken.

Keramettin, Cardano ciddi sekilde övülüyor. Ama ben 1de bile göremiyorum fazla Supplydan dolayi.

Sen ne diyorsun?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Olm tamam işte mesela az bir şey bile bahsetsen millet araştırır kafasına göre alır, demek istediğim bir şey de konuya katkı amacıyla bahsetmen.

Cardano mesela merkezsiz yine ve blockchain kullanıyor, ada diye bir para birimi var. Sanırım fork olayları daha esnek, o yönden bir avantajı vardı.

Şimdi blockchain kullananlar hangileri bitcoin, litecoin, ethereum ilk akla gelenler. Eee cardano'nun avantajı ne de bunlara alternatif olacak, bunu belirtmek lazım.

Aksi taktirde tek sebep yükseliyor diye alıyoruz olur.
Dogecoin hakkinda ne dusunuyorsun hocam?

Dogecoin hakkinda ne dusunuyorsun hocam?
Goygoy amacıyla ortaya çıkan bir coin o. Ciddi şekilde bu yani mevzu sonrasında evirmeye çalışmışlar farklı işlere.

Blockchain kullanıyor madenciliği mümkün ama rakipleri çok büyük zaten.

RaiBlocksu bir kac gün önce yazmistim buraya 0,6 iken.

Keramettin, Cardano ciddi sekilde övülüyor. Ama ben 1de bile göremiyorum fazla Supplydan dolayi.

Sen ne diyorsun?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ether muadili cardano.

Japonlar yapmış arkasındaki ekip sağlam hatta en büyük artısı o yani kaliteli bir ekip var ve emek veriyorlar.

Amaç tüm transfer süreçlerini içeren bir yapıya büründürmek, katmanlı olunca bu özelliği var.

Aldı başını gidiyor.

bu artışın sebebi nedir acaba. 1,00 olacağı öngörülüyordu ancak teknik olarak sebeplerini admirim açıklar herhalde.

Birde teessüflerimi iletirim forum halkina, kac ay önce kendim acmistim krypto hakinda bir konu dogru düzgün bakan olmadi, bir kac haftalardan beri türk tvlerde bitcoinin adi gecince bu konu patlamis:)

Aldı başını gidiyor.

bu artışın sebebi nedir acaba. 1,00 olacağı öngörülüyordu ancak teknik olarak sebeplerini admirim açıklar herhalde.
Sebep yok pump edildi ve ediliyor. Zirve bölgesindeki değerini tekrar geçmediği sürece hedef çıktığı noktalar olur. İkili tepe gördüğün an geri gelmeye başlarsa sat hemen alttan tekrar alırsın.

Birde teessüflerimi iletirim forum halkina, kac ay önce kendim acmistim krypto hakinda bir konu dogru düzgün bakan olmadi, bir kac haftalardan beri türk tvlerde bitcoinin adi gecince bu konu patlamis:)
Hocam ben teknolojiyi anlatıyorum alın satından ziyade. Mevzu patlaması değil yani çok bilgi kirliliği var amaç biraz olsun önüne geçmek ve hep beraber bir şeyler öğrenmemiz paylaşımlarla.

Bende suan Lending ICO lara kafayi takmis durumdayim, Lending nedir derseniz bitconnect bunun öncülerindendir. Gidiyorsun adamlarin kripto para birimini satin alip onu sonra tekrardan dollar bazinda bitconnecte satiyorsun ve bitconnect senin parani botlar sayesinde degerlerndiriyor ve sana günlük olarak yüzde bir faiz veriyor

yüzde bir de nedir diyeceksiniz ama önemli olan Compounding yani geri aldiniz yüzde biri tekrar ana paraniza yatirabilyorsunuz. misal 1000 dollar yatirdim adam bana günlük yüzde bir fayiz veriyor yani 10 dollar aliyorum günlük . bunu geri ana parana yatirma imkanin oluyor ve bunun sayesinde paran cok yüksek bir sekilde artiyor .

sirf hergün yüzde bir alirsan en gec 3 ay sonra ana paran 2000 dollar olmus olacak ve bu böyle katlanip gidecek. simdi bazilari buna saadet sinciri diyebilir tam olarak öyle degil cünkü burda senin parani botlar isletiyor ve para kazaniyor ve o kazancdan sana yüzde birini geri veriyor. suan yerden mantar cikar gibi lending platformlar cikar oldu.

ben suana kadar lendinge para yatirmadim. benim ana hedefim lending icolar. ico olunca kripto para birimleri genelllikte 1 dollar altinda oluyor. sansin varsa icoda bu para birimlerinden birseyler satin alirsin, ne isime yariyacak bu dersen. ico bittikden sonra eger bunlar dolandirici degilse genellikte piyasaya sürülmeye baslayinca aldigin para biirimi degeri birden bire ortalama 5 dollara cikiyor iyi bir platformsa 10 kati veya 30 kati hayal degil. vur kac hesabi

Ether muadili cardano.

Japonlar yapmış arkasındaki ekip sağlam hatta en büyük artısı o yani kaliteli bir ekip var ve emek veriyorlar.

Amaç tüm transfer süreçlerini içeren bir yapıya büründürmek, katmanlı olunca bu özelliği var.
Bugün iyi + yapti. Nerde görüyorsun sonunu? Cikar mi daha sence?

Geri
Üst Alt