Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.310
- 91.221
- 5.093
Yerli ve mill one da çöktü.Kripto işi sana yaramadı gibi görünüyor rengimHotu gordukce delleniyorum 65ten sattık ahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli ve mill one da çöktü.Kripto işi sana yaramadı gibi görünüyor rengimHotu gordukce delleniyorum 65ten sattık ahaha
Hotu 30dan almıştım guzel kazandım da cok daha iyi olabilirdi. Oneın maliyetime gelmesi icin su anki fiyatınin yarisina inmesi lazim.Yerli ve mill one da çöktü.Kripto işi sana yaramadı gibi görünüyor rengim![]()
Seneye 5 lira olacak gibi bir görüntüsü var.Dün key dikkatimi çekti almadım, fırladı.
Destekten dönen her şey yükseliyor gibi.
Kardeşim ne lirası hala yaSeneye 5 lira olacak gibi bir görüntüsü var.
Fakirlik ruhlarına işlemiş.Kardeşim ne lirası hala ya
Dolar üzerinden yapalım hesaplarımızı
Dolar denilince kara günlerim aklıma geliyor.Kardeşim ne lirası hala ya
Dolar üzerinden yapalım hesaplarımızı
Bekliyoruz üstad...Şu günlerde pump yapacak coin ve token bulmak samanlıkta iğne aramak gibi...ne alıyoruz şimdi beyler
Bekliyoruz üstad...Şu günlerde pump yapacak coin ve token bulmak samanlıkta iğne aramak gibi...
reis acilen 1000 lira atıp 1 hafta içinde 120 bin lira olarak geri alacağım bir tüyoya ihtiyacım var
reis acilen 1000 lira atıp 1 hafta içinde 120 bin lira olarak geri alacağım bir tüyoya ihtiyacım var
diğer günlerde nasıl buluyoruz üstadsBekliyoruz üstad...Şu günlerde pump yapacak coin ve token bulmak samanlıkta iğne aramak gibi...
diğer günlerde nasıl buluyoruz üstads
benim 2 3 dost var youtubeda bir herife üye olmuşlar ne diyorsa giriyorlargüzel soru
benim 2 3 dost var youtubeda bir herife üye olmuşlar ne diyorsa giriyorlar
3 bin liraları 4 5 anca olmuştur 3 4 ayda paraları yok coin çok da diye şikayetleniyorlardı girilecekse en az bi 20 30 koyulmalıtutuyor mu peki
Saba hanımın kahkahasini alırdık haberimiz olsaydıne alıyoruz şimdi beyler