Kripto Para Birimleri ve Coinler

Her yükseleni adam sanmayın

Hot niye yükseliyor ben niye 20yken #hot yazdm fikri olan var mı?

Çok şey yükseliyor ama çoğunda bir temel ve sebep var. O temel olanlar gidiyor arşa.

o zaman soralım xrp için 16 nisandaki dava olumlu sonuçlanır mı

bu ihtimal üzeirne küçük riskler alınır mı

o zaman soralım xrp için 16 nisandaki dava olumlu sonuçlanır mı

bu ihtimal üzeirne küçük riskler alınır mı
Ripple 7. değil mi market capte, o civarda

100 milyar ripple var ve tek merkezli

Amaç ne : döviz transferi - swift

Napacak bitcoinin market capini mi geçecek mesela ya da ETHın ya da BNBnin

Olayı böyle değerlendirmek lazım.

Bir de genelde olumlu haber önceden fiyatlanır olumsuz haber gerçekleşince fiyatlanır.

CHZ 0.5ten 7 lira oldu, haber günü gelince niye düşüyor dediler, 0.5ten 7ye niye gitti diye sorgulayan yok mesela.

2.webp1.webp

Fifi kaptanı, T geneği , Emekli Şarlatanı, Tavancı Mervesi hiç bitmez..

2 tane çizgi çekerek kademecilik peşinde koşanlar para yapamaz bu arenada..

Yazabiliyor musun salı günü saat 22.16 da BTT diye..!

Bi tane youtube kanalı aç bişeyler vızılda, sen de ustasın kendi çapında..Ama hoca denilen adamların portfoyleri 500 dolar falan bilin istedim..Hepsi tıklanmak ister bunların..Bi pok da bilmiyorlar.

Kiripto Kubat...! katıl butonuma abone olursanız sevinirim..! yersen..

Ekli dosyayı görüntüle 119350Ekli dosyayı görüntüle 119349

Bi tane youtube kanalı aç bişeyler vızılda, sen de ustasın kendi çapında..Ama hoca denilen adamların portfoyleri 500 dolar falan bilin istedim..Hepsi tıklanmak ister bunların..Bi pok da bilmiyorlar.

images (81).webp

Ekli dosyayı görüntüle 119350Ekli dosyayı görüntüle 119349

Kim kızdırdı üstat seni

Kim kızdırdı üstat seni
Genel olarak kızıyorum..Resmen çöplük ve bunların söylediklerine göre hisse alıp satanlar, kredili işleme girenler, stop bilmeyenler, eşinden gizli bu işe girişenler..

Bakıyorum mesela piyasaya..

Yüzde 95 i boş..

Rsi i , macidi..Çükümokusu, bolingeri vs..Fiyat çubukları bile görünmüyor attıkları grafiklerde..

Ama sorsan hepsi analisttir..!
Bir tane youtube da sözde ekonomist 3 senedir dolar 20 lira diyo..2020 mart ayında borsa 40 bin dedi, çökecek dedi ve bu adamın katıl butonu var , bir sürü kişi takip ediyo..Ben de takip ediyorum bu çöpleri ama tersi hareket etmek için..!
Çok akıllı sanılan bay Demirtaş desen borsa 80.000 ken 60.000 e gelecek dedi..İnternet çöplüğündeki tüm fareler de aynı şekilde..
O bunları söylerken ben 82.000 civarınden full mallandım ve o en kötüsünü 3 kata yakın pirimli sattım..Hala daha borsa pozisyonlarım bulunmakta..
Prkab 1,60 maliyetle 17 lira gördü..
Bursa çimentosu, algyosu, indes bilgisayarı vs vs
Çok bilmişler..Ama boğaziçlerinde okumadık biz tabi..
Bu hisseler mart 2020 de kaçtı şimdi kaç..

Derken 10 gün önce borsada dönen dümenleri gördüm ve birkaç şeyden rahatsız oldum.Bir miktar parayla buraya da girdim.10 gün oldu.Nasıl hesap açabilirim hangi borsayı önerirsiniz vs buraya yazdım.
Benim bildiğim tek şey piyasa bilgisi..Ben buna güvenirim grafiğe atılacak indikatörüm de yok..
İndikatörmüş!
Herkesin gözünün önündeki bilgileri baz alarak, herkes kadar para kazanabilirsin..
Fakat bunları mucizeymiş gibi sunuyorlar insanlara
Tıpkı spordaki protein tozu Ve bcaa gibi..

Genel olarak kızıyorum..Resmen çöplük ve bunların söylediklerine göre hisse alıp satanlar, kredili işleme girenler, stop bilmeyenler, eşinden gizli bu işe girişenler..

Bakıyorum mesela piyasaya..

Yüzde 95 i boş..

Rsi i , macidi..Çükümokusu, bolingeri vs..Fiyat çubukları bile görünmüyor attıkları grafiklerde..

Ama sorsan hepsi analisttir..!
Bir tane youtube da sözde ekonomist 3 senedir dolar 20 lira diyo..2020 mart ayında borsa 40 bin dedi, çökecek dedi ve bu adamın katıl butonu var , bir sürü kişi takip ediyo..Ben de takip ediyorum bu çöpleri ama tersi hareket etmek için..!
Çok akıllı sanılan bay Demirtaş desen borsa 80.000 ken 60.000 e gelecek dedi..İnternet çöplüğündeki tüm fareler de aynı şekilde..
O bunları söylerken ben 82.000 civarınden full mallandım ve o en kötüsünü 3 kata yakın pirimli sattım..Hala daha borsa pozisyonlarım bulunmakta..
Prkab 1,60 maliyetle 17 lira gördü..
Bursa çimentosu, algyosu, indes bilgisayarı vs vs
Çok bilmişler..Ama boğaziçlerinde okumadık biz tabi..
Bu hisseler mart 2020 de kaçtı şimdi kaç..

Derken 10 gün önce borsada dönen dümenleri gördüm ve birkaç şeyden rahatsız oldum.Bir miktar parayla buraya da girdim.10 gün oldu.Nasıl hesap açabilirim hangi borsayı önerirsiniz vs buraya yazdım.
Benim bildiğim tek şey piyasa bilgisi..Ben buna güvenirim grafiğe atılacak indikatörüm de yok..
İndikatörmüş!
Herkesin gözünün önündeki bilgileri baz alarak, herkes kadar para kazanabilirsin..
Fakat bunları mucizeymiş gibi sunuyorlar insanlara
Tıpkı spordaki protein tozu Ve bcaa gibi..
Üstat zaten indikatörlere güvenenler 3x, 5x, 10xi göremez 2 katında çıkarlar. Teknik analiz böyledir.

O yüzden temel yatırımı yapmak her zaman daha çok kazandırır, teknik bence sadece alınacak rakamı belirler.

Bir de tüm borsalar bu hareketsizlikten dolayı artışta herkes parasını oraya akıttı çünkü harcanmıyor ve hayat durmuş durumda.

Selçuk denilen herifi diyorsan onu kim niye izliyor anlamıyorum cidden.

XVG direncini kırmış bu arada.

Üstünde kalırsa bence en az %50 çıkış potansiyeli var.

Bahsettiğimizden bu yana 2.5 katına çıktı.

Edit : Binanceta BUSD alışı gelmiş, USDT gelirse eski zirvesini kırabilir ama yükselişi limitli olacaktır arzı çok fazla.

Selam arkadaşlar, 13ünde Mina Protocol'ün Coinlistte ön satışı olacak, dünyanın en hafif blok zincirine sahip olacaklarmış, çok anlamam ama blokchainde devrim vs iddiaları var. en az 50$ lık en çok 1000 $ lık alım yapılabiliyor. Alınan coinler 40 gün kilitli kalacak daha sonra çekebileceksiniz. Alımlar kuyruk sistemiyle olacak şansa bağlı ben şansımı deneyeceğim çok talep var. İlgilenen arkadaşlara coinlist üyelik için referans linki atabilirim 100 dolarlık işlem yaparsanız her 2mize de 10 dolar veriyor. bilginize :D

Selam arkadaşlar, 13ünde Mina Protocol'ün Coinlistte ön satışı olacak, dünyanın en hafif blok zincirine sahip olacaklarmış, çok anlamam ama blokchainde devrim vs iddiaları var. en az 50$ lık en çok 1000 $ lık alım yapılabiliyor. Alınan coinler 40 gün kilitli kalacak daha sonra çekebileceksiniz. Alımlar kuyruk sistemiyle olacak şansa bağlı ben şansımı deneyeceğim çok talep var. İlgilenen arkadaşlara coinlist üyelik için referans linki atabilirim 100 dolarlık işlem yaparsanız her 2mize de 10 dolar veriyor. bilginize :D
https://coinlist.co/mina burdan da inceleyebilirsiniz kendisini

Geri
Üst Alt