Genel olarak kızıyorum..Resmen çöplük ve bunların söylediklerine göre hisse alıp satanlar, kredili işleme girenler, stop bilmeyenler, eşinden gizli bu işe girişenler..
Bakıyorum mesela piyasaya..
Yüzde 95 i boş..
Rsi i , macidi..Çükümokusu, bolingeri vs..Fiyat çubukları bile görünmüyor attıkları grafiklerde..
Ama sorsan hepsi analisttir..!
Bir tane youtube da sözde ekonomist 3 senedir dolar 20 lira diyo..2020 mart ayında borsa 40 bin dedi, çökecek dedi ve bu adamın katıl butonu var , bir sürü kişi takip ediyo..Ben de takip ediyorum bu çöpleri ama tersi hareket etmek için..!
Çok akıllı sanılan bay Demirtaş desen borsa 80.000 ken 60.000 e gelecek dedi..İnternet çöplüğündeki tüm fareler de aynı şekilde..
O bunları söylerken ben 82.000 civarınden full mallandım ve o en kötüsünü 3 kata yakın pirimli sattım..Hala daha borsa pozisyonlarım bulunmakta..
Prkab 1,60 maliyetle 17 lira gördü..
Bursa çimentosu, algyosu, indes bilgisayarı vs vs
Çok bilmişler..Ama boğaziçlerinde okumadık biz tabi..
Bu hisseler mart 2020 de kaçtı şimdi kaç..
Derken 10 gün önce borsada dönen dümenleri gördüm ve birkaç şeyden rahatsız oldum.Bir miktar parayla buraya da girdim.10 gün oldu.Nasıl hesap açabilirim hangi borsayı önerirsiniz vs buraya yazdım.
Benim bildiğim tek şey piyasa bilgisi..Ben buna güvenirim grafiğe atılacak indikatörüm de yok..
İndikatörmüş!
Herkesin gözünün önündeki bilgileri baz alarak, herkes kadar para kazanabilirsin..
Fakat bunları mucizeymiş gibi sunuyorlar insanlara
Tıpkı spordaki protein tozu Ve bcaa gibi..