Kripto Para Birimleri ve Coinler

Xrp için
4 saatlik grafikte rsi 90
1 haftalik grafikte rsi 85
1 aylik grafikte rsi 75

2 dolarda biraz satis yiyecek gibi duruyor ama 3$ 4$ bekleyen cok fazla bir anda yükselebilir de

Dava henuz sonuclanmamis tam olarak anladigim kadar ?
Sonuclana kadar ve sonuclandikdan sonra bir peak yasamazmiyiz

Dava henuz sonuclanmamis tam olarak anladigim kadar ?
Sonuclana kadar ve sonuclandikdan sonra bir peak yasamazmiyiz
Keramettin admirim daha iyi bilir bunu.

Son 2 günlük artışta bu tweetin de biraz etkisi oldugunu dusunuyorum. Tamamen olumlu sonuclanır dava kapanirsa elbet yukselis gelir. Ama milletin bekledigi gibi 10 dolar 20 dolar çok çok zor bu çapta bence. 50 milyar xrp var piyasada, 20 oldugunu varsaysak 1 trilyon dolar yapiyor, imkansiz mi degil ama cok cok zor

Keramettin admirim daha iyi bilir bunu.

Son 2 günlük artışta bu tweetin de biraz etkisi oldugunu dusunuyorum. Tamamen olumlu sonuclanır dava kapanirsa elbet yukselis gelir. Ama milletin bekledigi gibi 10 dolar 20 dolar çok çok zor bu çapta bence. 50 milyar xrp var piyasada, 20 oldugunu varsaysak 1 trilyon dolar yapiyor, imkansiz mi degil ama cok cok zor

1000dollar olacak diyenler var ya 10-20 yine conservative olmus xD
Sahsen 3-5 bulur diye umuyorum o seviyeyi bulursa exchange yaparim.

2yi kirip gececek yakinda zaten

neyse başını duvarlara vuran tek biz değilmişiz dicem de bu adama 90 milyon dolar da koymaz.
Vay anasini 2 dolar mi olmus? Ben kacta sattiydim, unuttum simdi

Edit: 0.45 de satmisim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merak ettim Keramettin reis, ben de alayım dedim ama acaip bir sıra verdi girdiğimizde alamadık. Patlama yapar mı kulağa güzel geliyor 22 kb boyutunda bir blockchain ama ne kadar potansiyeli var acaba projenin?
Bence çok potansiyelli, en azından vaad ettikleri büyük işler.

Tek kafa karıştırıcı nokta arz konusu, bunun tek elden kontrol edilmesi her ne kadar 8 yılda 2 milyara ulaşmak planlansa da hoş değil.

Yine de 10 doları kesin göreceğini düşünüyorum ben, sonrası hedeflerine ulaşıp ulaşmamalarına bakar.

Bence çok potansiyelli, en azından vaad ettikleri büyük işler.

Tek kafa karıştırıcı nokta arz konusu, bunun tek elden kontrol edilmesi her ne kadar 8 yılda 2 milyara ulaşmak planlansa da hoş değil.

Yine de 10 doları kesin göreceğini düşünüyorum ben, sonrası hedeflerine ulaşıp ulaşmamalarına bakar.

Şu an FOMO oldum. Fırsat kaçtı desene. Borsaya düştüğünde yataya bağladığında yatırımı yapmak lazım demek.

Arz olayı konusunda 1 milyar arzı vardı sanki 2 milyar dolara çıkartabildiklerini bilmiyordum.

Şu an FOMO oldum. Fırsat kaçtı desene. Borsaya düştüğünde yataya bağladığında yatırımı yapmak lazım demek.

Arz olayı konusunda 1 milyar arzı vardı sanki 2 milyar dolara çıkartabildiklerini bilmiyordum.

Proje güzel olduğu için borsa çıkışı yatay sürecinde de alınabilir ama dediğim gibi iddia ettikleri işleri yapmaları lazım.

Çok da iyi reklam yaptılar ben iş yapacaklarını düşünüyorum.

Proje güzel olduğu için borsa çıkışı yatay sürecinde de alınabilir ama dediğim gibi iddia ettikleri işleri yapmaları lazım.

Çok da iyi reklam yaptılar ben iş yapacaklarını düşünüyorum.
Testneti falan çok yoğundu arkadaşla biz katılmaya çalıştık bize sıra gelmedi bile. Bekleyeni çok fazla.

Testneti falan çok yoğundu arkadaşla biz katılmaya çalıştık bize sıra gelmedi bile. Bekleyeni çok fazla.

İşte tek sıkıntı, boğanın bence sonlarında çıkmış olması olacak.

Yalnız ICO'da beklediğim kadar talep yoktu 350 bin kişi falan vardı, ben en azından milyonu bulur diyordum.

Onun dışında proje iyi zaten.

Geri
Üst Alt