Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ben hiç anlamam crypto işlerinden ama bir süre daha insanlar buna teveccüh gösterecek galiba. Talep devam ettikçe yükselişi devam edecektir. Bir yerlerde doyum noktasına ulaşması gerekiyor. Oradan sonra bu iş ponsi sistemine döner. Eğer sürekli yeni yatırımcı gelmezse bu sistemin nereye gideceğini kimse bilemez.

İşte tek sıkıntı, boğanın bence sonlarında çıkmış olması olacak.

Yalnız ICO'da beklediğim kadar talep yoktu 350 bin kişi falan vardı, ben en azından milyonu bulur diyordum.

Onun dışında proje iyi zaten.
Ben de çok aşırı talep bekliyordum beklediğim gibi olmadı. Eğer dediklerini yapabilirlerse golü atarlar yoksa bekleriz 2-3 sene.

Ben hiç anlamam crypto işlerinden ama bir süre daha insanlar buna teveccüh gösterecek galiba. Talep devam ettikçe yükselişi devam edecektir. Bir yerlerde doyum noktasına ulaşması gerekiyor. Oradan sonra bu iş ponsi sistemine döner. Eğer sürekli yeni yatırımcı gelmezse bu sistemin nereye gideceğini kimse bilemez.
🤦

Hem anlamam demişsin,hemde ponzi
Anlamam. Anlamadığım için girmeye cesaret edemem. Ama anlayana iyi para kazandırabiliyor galiba.

Ponsi den kastım şu. Mesela bir yatırımcı x bir hisse aldığında o şirketin daha fazla ürün satıp değerini yükselteceğini hesap ederek alır. Cryptolarda ise daha fazla kişinin crypto hissesi alarak değerinin yükseleceğini hesap eder. Bu açıdan ponsi ye benzettim. Ya bir gün insanlar bu hisseleri talep etmekten vazgeçerse? Geçmeyebilir de, bilemiyorum.
Şu an için iyi kazandırabilir gibi duruyor. Fakat 2 sene sonrasını kestiremiyorum. Sanki yatırım modası olmuş gibi geliyor bana. Ama moda bu. Değişebilir de. Sen ne dersin?

Anlamam. Anlamadığım için girmeye cesaret edemem. Ama anlayana iyi para kazandırabiliyor galiba.

Ponsi den kastım şu. Mesela bir yatırımcı x bir hisse aldığında o şirketin daha fazla ürün satıp değerini yükselteceğini hesap ederek alır. Cryptolarda ise daha fazla kişinin crypto hissesi alarak değerinin yükseleceğini hesap eder. Bu açıdan ponsi ye benzettim. Ya bir gün insanlar bu hisseleri talep etmekten vazgeçerse? Geçmeyebilir de, bilemiyorum.
Şu an için iyi kazandırabilir gibi duruyor. Fakat 2 sene sonrasını kestiremiyorum. Sanki yatırım modası olmuş gibi geliyor bana. Ama moda bu. Değişebilir de. Sen ne dersin?
Çok uZun bir yazı olabilir
Oda benim işime gelmez
Her sistem bir gün çöker zaten
2,2 triyon dolara ulaştı ,peki diğer borsa ,altın vb ne kadar ?

şu an yüzde 1/2 si bile değil ,emekleme de halen ,kayboladabilir,bu olasılık onu ponzi yapmaz ,riski katsayısını artırır zaten

tesla girdi mesela ,merkeziyeti olmayan bir borsa düşün 🤔,var olan düzeni nasıl etkiler mesela ?

Genel olarak bir yorum yapmak istedim, şuan bitcoin altın onsdan daha stabil gidiyor bir yatırım aracı olarak ki bu komik :D. Uzun vadede altının yerini aldığını/alacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt