Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.789
- 29.191
- 2.993
%28 tek kişide.
Bu adamın %50 düşürmesi 5 saniye sürer, tek tuşa bakar.Ekli dosyayı görüntüle 120464

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%28 tek kişide.
Bu adamın %50 düşürmesi 5 saniye sürer, tek tuşa bakar.Ekli dosyayı görüntüle 120464

Müthüş
Kac gundur bugün dogede pump yapılacağı söyleniyordu di miBöyle söyleniyorsa bilin ki elinize verecekler. Görüldüğü gibi vermişler.
Allah kabul etsin renktaşne zahmetli işmiş. binance a üye oldum oraya para atmak için paparaya. parayı dolara çevir, oradan nasıl alım yapılacağını öğren 4 saatim gitti. daha bunun emir verme işleri de varmış bir 4-5 saatte öyle gider.
Herkese bereketli günler olsun renktaşlar.
Bitcoin ilk çıktığı zamanlardan bugüne takip ederim. Fakat o kadar çok alt coin çıktı ki sanki günlük yeni süt gibi piyasa gelişiyor.
Size bir soru sormak istiyorum, eskisi kadar kesin ve net konuşmak istemediğim için sizlere danışmak istedim.
10.000 lira ile hangi coin alırdınız?
100.000 lira ile hangi coin alırdınız?
1.000.000 lira ile hangi coin alırdınız?
Tabi, soru uzun vadeli bir yatırım için bana soruldu ama cevap veremedim. Ne dersiniz?
10000 ve 100000 e btc alırdımHerkese bereketli günler olsun renktaşlar.
Bitcoin ilk çıktığı zamanlardan bugüne takip ederim. Fakat o kadar çok alt coin çıktı ki sanki günlük yeni süt gibi piyasa gelişiyor.
Size bir soru sormak istiyorum, eskisi kadar kesin ve net konuşmak istemediğim için sizlere danışmak istedim.
10.000 lira ile hangi coin alırdınız?
100.000 lira ile hangi coin alırdınız?
1.000.000 lira ile hangi coin alırdınız?
Tabi, soru uzun vadeli bir yatırım için bana soruldu ama cevap veremedim. Ne dersiniz?
Bir yorumlar okuyorum adamın biri 300 k kredi çekmiş CVC sanırım battım bittim diyor. Öbürü telefonunu satmış bilgisayarını satmış 8 bin yatırdım battım diyor hemen panikle satmışlar Twitterdan şu adama güvendik bizi bitirdi falan yazıyorlar![]()
Evet orası öyle o riski bir kere alsak şu an bu sohbetimizi Miami plajlarında iş konuşurken yapıyor olabilirdik![]()
Üzerine düşünmeden lafın gelişi edilmiş bir söz o.Gerçekten para derdin olmasa tatile Miami'ye mi gidersin Keramettin?

Hepsi bitik şu an nereden baksan %15 %20 zarardalar. Bakalım coinlerin seyri ne olacak iyice al sat işine döndü günlük bazda bile çok fena dalgalanmalar oluyorBunlar şey değil mi "sağlam kupon buldum 20 tl. ye paylaşırım" diyenler?
ben cidden bugünü idrak edemiyorum artık. btcnin 55k bandından bu kadar çok satış yemesini aklım almıyorHepsi bitik şu an nereden baksan %15 %20 zarardalar. Bakalım coinlerin seyri ne olacak iyice al sat işine döndü günlük bazda bile çok fena dalgalanmalar oluyor
Chz 4.10 alış 4.60 satış bereket versin.![]()