Kripto Para Birimleri ve Coinler

ne zahmetli işmiş. binance a üye oldum oraya para atmak için paparaya. parayı dolara çevir, oradan nasıl alım yapılacağını öğren 4 saatim gitti. daha bunun emir verme işleri de varmış bir 4-5 saatte öyle gider.

Herkese bereketli günler olsun renktaşlar.

Bitcoin ilk çıktığı zamanlardan bugüne takip ederim. Fakat o kadar çok alt coin çıktı ki sanki günlük yeni süt gibi piyasa gelişiyor.

Size bir soru sormak istiyorum, eskisi kadar kesin ve net konuşmak istemediğim için sizlere danışmak istedim.

10.000 lira ile hangi coin alırdınız?
100.000 lira ile hangi coin alırdınız?
1.000.000 lira ile hangi coin alırdınız?

Tabi, soru uzun vadeli bir yatırım için bana soruldu ama cevap veremedim. Ne dersiniz?

Bitcoin ilk çıktığı zamanlardan bugüne takip ederim. Fakat o kadar çok alt coin çıktı ki sanki günlük yeni süt gibi piyasa gelişiyor.

Size bir soru sormak istiyorum, eskisi kadar kesin ve net konuşmak istemediğim için sizlere danışmak istedim.

Tabi, soru uzun vadeli bir yatırım için bana soruldu ama cevap veremedim. Ne dersiniz?

Yanlış anlama renktaş, en baba yatırımcı bile bu soruya sağlıklı, bilimsel ve net bir yanıt veremez, çünkü bu meret sistemin bilimsel yönü neredeyse hiç yok.

10000 ve 100000 e btc alırdım
1 000 000 u yerdim

Bir yorumlar okuyorum adamın biri 300 k kredi çekmiş CVC sanırım battım bittim diyor. Öbürü telefonunu satmış bilgisayarını satmış 8 bin yatırdım battım diyor hemen panikle satmışlar Twitterdan şu adama güvendik bizi bitirdi falan yazıyorlar

Bunlar şey değil mi "sağlam kupon buldum 20 tl. ye paylaşırım" diyenler?

Geri
Üst Alt