Kripto Para Birimleri ve Coinler

Nasıl yani? Adamlar "verin paralarınızı piyasada dolaştıralım. Hepimiz kazanalım. Sonra ben paraları alır giderim." diyebilir mi? Bilal'e anlatır gibi anlatır mısın ciddiyim?

Tahircim şunu anlamamız lazım; bu piyasaları kuranlar, insanların kolay para kazanmasını, herkesin bir ev bir araba sahibi olup mutlu olmasını istediği için kurulmuş hümanist, iylik perisi, ayşecik filmindeki mutlu mahalle sakinleri değil. Nihayetinde devletlerden bağımsız, kontrolsüz para sistemleri bunlar. Düşün bak Türkiye kripto paradaki kullanıcı sayısında Avrupa birincisi, Dünya dördüncüsü. Bizim milletin balıklama daldığı bir sektör ne kadar güvenilir olabilir

Vay anasını. GSC olarak biz de coin açalım. Tanıtım reklam işleri bende. Bir sürü Fenerbahçeli yatırımcı çekerim. Sonra "Miami"ye gideriz.

Coin değil bu borsa yani daha da beter. Bir çok coinde işlem yapabiliyorsun ve paran orada.

Küçük bir borsa olmalarına rağmen 2 milyar dolar götürmüşler düşün işte.

Coin değil bu borsa yani daha da beter. Bir çok coinde işlem yapabiliyorsun ve paran orada.

Küçük bir borsa olmalarına rağmen 2 milyar dolar götürmüşler düşün işte.

Çevremde oynamayan yok neredeyse. İnanılmaz baskı var üzerimde oynamadığım için. Şöyle ki "enayi" misin diyecekler neredeyse. Yok kardeşim ben anlamam coin moin. Altın en iyisi. Mis gibi değerleniyor. Kafam rahat.

Tahircim şunu anlamamız lazım; bu piyasaları kuranlar, insanların kolay para kazanmasını, herkesin bir ev bir araba sahibi olup mutlu olmasını istediği için kurulmuş hümanist, iylik perisi, ayşecik filmindeki mutlu mahalle sakinleri değil. Nihayetinde devletlerden bağımsız, kontrolsüz para sistemleri bunlar. Düşün bak Türkiye kripto paradaki kullanıcı sayısında Avrupa birincisi, Dünya dördüncüsü. Bizim milletin balıklama daldığı bir sektör ne kadar güvenilir olabilir

Bizim milletin balıklama atlaması tamamen yoksulluktan gerçekten. Millet fakir. Açlıktan ölüyor. Ayda 300-500 TL ek gelir o kadar cazip geliyor ki insanlara. Karnı tok olsa maaşı yetse inan çoğu insanın umurunda olmaz.

Bu arada Gürkancığım nereden hatırlattın bu güzel filmi. Hayatımda izlediğim en şahane müzikal film. La la land halt etmiş yanında. Açalım izleyelim o zaman o meşhur dans sahnesini.

Çevremde oynamayan yok neredeyse. İnanılmaz baskı var üzerimde oynamadığım için. Şöyle ki "enayi" misin diyecekler neredeyse. Yok kardeşim ben anlamam coin moin. Altın en iyisi. Mis gibi değerleniyor. Kafam rahat.

Az kaldı, bu furya da bitecek.

Thodex borsası faaliyet gösterirken üye toplamak için gelen herkese 150 adet doge coin verdi karşılıksız olarak. Üye olup almıştım ben de o zaman 0.05 falandı. Unutmuşum bu borsayı geçen gün aklıma geldi giriş yaptığımda 5 dolarlık doge coinlerim 47 dolar olmuştu :asd: ben de hemen çektim yükselmişken 385TL falan kazandık havadan. Dolandırıcıyı dolandırmış olduk :asd: tabi kimlik bilgilerimiz gitmiştir hıammına.

Milyonlarca dolar vurgun yapan Thodex'i kazıklamış seçilmiş kişiler burada mı?

Thodex borsası faaliyet gösterirken üye toplamak için gelen herkese 150 adet doge coin verdi karşılıksız olarak. Üye olup almıştım ben de o zaman 0.05 falandı. Unutmuşum bu borsayı geçen gün aklıma geldi giriş yaptığımda 5 dolarlık doge coinlerim 47 dolar olmuştu :asd: ben de hemen çektim yükselmişken 385TL falan kazandık havadan. Dolandırıcıyı dolandırmış olduk :asd: tabi kimlik bilgilerimiz gitmiştir hıammına.
Ben yazmasam aklına gelmeyecekti komisyonumu alırım.

Bak tosuncuk dediniz aklıma geldi o herif kazıma yapıyordu e paraya da ihtiyacı yok.
Geçen uzun sure ellenmeyen bitcoinler yer değiştirdi haberi vardı aha da çözdüm şimdi olayı. Herif 8 başlı dev balinaymış resmen

Solano çanak yapmış hedef 50. Anlık 36.

Stoplu takip edilebilir.

Dogeda hacim düşüyor onda da hedef önce 0.20 sonra 0.12.

Son düzenleme:
Ne tosun ne de bu herif birileriyle ortaklik yapmadan bu isleri yapamaz. Hele o iki kelimeyi bir araya getiremeyen tosun kesinlikle vitrin mankeniydi. Arkalarında hangi organize suç orgutunun olduğunu tahmin edebilirim ama dile getiremem.

Geri
Üst Alt