Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.859
- 20.596
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yani? Adamlar "verin paralarınızı piyasada dolaştıralım. Hepimiz kazanalım. Sonra ben paraları alır giderim." diyebilir mi? Bilal'e anlatır gibi anlatır mısın ciddiyim?
Vay anasını. GSC olarak biz de coin açalım. Tanıtım reklam işleri bende. Bir sürü Fenerbahçeli yatırımcı çekerim. Sonra "Miami"ye gideriz.
Coin değil bu borsa yani daha da beter. Bir çok coinde işlem yapabiliyorsun ve paran orada.
Küçük bir borsa olmalarına rağmen 2 milyar dolar götürmüşler düşün işte.
Tahircim şunu anlamamız lazım; bu piyasaları kuranlar, insanların kolay para kazanmasını, herkesin bir ev bir araba sahibi olup mutlu olmasını istediği için kurulmuş hümanist, iylik perisi, ayşecik filmindeki mutlu mahalle sakinleri değil. Nihayetinde devletlerden bağımsız, kontrolsüz para sistemleri bunlar. Düşün bak Türkiye kripto paradaki kullanıcı sayısında Avrupa birincisi, Dünya dördüncüsü. Bizim milletin balıklama daldığı bir sektör ne kadar güvenilir olabilir
Çevremde oynamayan yok neredeyse. İnanılmaz baskı var üzerimde oynamadığım için. Şöyle ki "enayi" misin diyecekler neredeyse. Yok kardeşim ben anlamam coin moin. Altın en iyisi. Mis gibi değerleniyor. Kafam rahat.
gerçek mi ? :S500bin tl değerinde usdt
500bin tl değerinde ripple
Ve 1milyon tl bittorrent olmak üzere:
Tam 2 milyon tllik birikimimi thodexe kaptırmış bulunmaktayım. Umarım yakalanır.
ben de hemen çektim yükselmişken 385TL falan kazandık havadan. Dolandırıcıyı dolandırmış olduk
tabi kimlik bilgilerimiz gitmiştir hıammına.Doğru. Onur kardeşim sıkıntıda şu an.
Ben yazmasam aklına gelmeyecekti komisyonumu alırım.Thodex borsası faaliyet gösterirken üye toplamak için gelen herkese 150 adet doge coin verdi karşılıksız olarak. Üye olup almıştım ben de o zaman 0.05 falandı. Unutmuşum bu borsayı geçen gün aklıma geldi giriş yaptığımda 5 dolarlık doge coinlerim 47 dolar olmuştuben de hemen çektim yükselmişken 385TL falan kazandık havadan. Dolandırıcıyı dolandırmış olduk
tabi kimlik bilgilerimiz gitmiştir hıammına.
Doğru. Onur kardeşim sıkıntıda şu an.
Bak borsanın sahibi olanlar kimlerle poz vermiş.