Kripto Para Birimleri ve Coinler

Borsaların düşüşte olduğu dönemlerde özellikle altın hem paranı koruyor hem de kar ettiriyor, döviz de paranın değerini koruyor. Düşüş döneminde borsalarda cebelleşirsen eksiye düşmemen çok zor o yüzden doğru zamanda geçiş faydalı.

elliot.jpg

Bu formasyonun bir versiyonu görülecek, omuz baş omuz da var gibi ama ondan emin değilim. Bunun kırılımının sağlanması için 60 bin üstüne çıkıp bir kaç gün beklemesi sonrasında yeni zirve yapması lazım.

Benim beklentim 60 bine kesinlikle değeceği yönünde ancak bu dakikadan sonra piyasa çok riskli hele de kurumsal alımlar kurumsal satışa dönmüşken, anlık takip edilmiyorsa eğer stopları sürekli yukarı çekmek lazım.

Nasıl, benziyor mu? :) Grafikler tekerrür eder, piyasa her zaman kendi sebeplerini yaratır.

Ekli dosyalar

• 20210513_130922.webp
    20210513_130922.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Muhtemelen bu sene sonu olur yine oturur konuşuruz. 1000 tame var ama hepsi devam edecek diye birşey yok.
Tether ve BUSD işleri biraz değiştiebilir. Öncekinde çıkmak, çıkmak demekti şu an içerde kalmak stake falan da varken daha kolay.
btc kaça düşerse ayı başlıyor yorumu yapabiliriz sence üstad standart bir şey denemez zaten de fikrini merak ettim
40 binin altında aylık kapanış yaparsa boğadan çıkılmış olacak.

Sonra 50 bine tepki gelir oradan 33e oradan tekrar 40a oradan 28e oradan 35e, en sonunda da önceki zirve 20 bine kadar değer.

Benim beklentim bu yönde.

Tether ve BUSD işleri biraz değiştiebilir. Öncekinde çıkmak, çıkmak demekti şu an içerde kalmak stake falan da varken daha kolay.40 binin altında aylık kapanış yaparsa boğadan çıkılmış olacak.

Sonra 50 bine tepki gelir oradan 33e oradan tekrar 40a oradan 28e oradan 35e, en sonunda da önceki zirve 20 bine kadar değer.

Benim beklentim bu yönde.
Tether‘in de garantisi yok ki. O yüzden sıkıntı olabilir yine.

Fiyatlarin düsmesi, umarim oyuncularin moralini son mac öncesi fazla bozmaz.

Siz hâlâ çıkmadınız mı yav?Kişisel olaya dönerse olayın boka saracağı uzun süredir konuşuluyordu.G.o

Coin piyasasını sadece dışardan gözlemleyen bir amatör olarak ani düşüşlerin güzel fırsat yarattığıni goruyoruz...Bir anda 57 den 47 oluyorsa illa ki bir tepkisi oluyor yaklaşık düşüşün yarısı kadar. O anlarda vurkac yapmak mantıklı . Ama şöyle bir durum bu dalga 23 Nisan'da yaşandı şu an 2. Kez yaşanıyor yani bir noktadan sonra vurkac imkanı da vermeyebilir dikkatli olmak lazım..
Bu düşüşlerde saglam durabilen tek büyük coin ethereumdu bilhassa onu iyi gözlemlemek lazım..

Geri
Üst Alt