Kripto Para Birimleri ve Coinler

elon anlaşacagı coin shiba - doge - akita bunlardan biri olucak diyolar tahmini olan varmı renkler

1 ay önce 2k tl yatırdım aynı gün yamuldu her şey param eridi bugün 3k sıktım yine aynı sey :D neye elim atsa kurutuyorum şansımı bahtımı talihimi kaderimi seveyim

46 bin görmüş BTC. Ateş hattından çıkmış şu an.

ETH ile BNB katılmamış henüz düşüşe, onlar da katılırsa bu iş biter.

Bundan sonra piyasanın toparlaması Elon ve karşısındaki grubun kendileirni ispat etme egolarıyla olur anca.

Hintli herifler 1 milyar dolarlık şibayı sattılar mi acaba

Bu piyasada herseyin bitcoinin fiyatına bağlı olması, alt coin dominance filan çok saçma geliyor bana.
Tamam btc bu dünyanın ilki prestijli en yüksek olanı da yıllar geçiyor onun teknolojisi atıl kalmış artık çok daha iyi kripto ağları var.
Ether solana dot vs hız geliştirilebilirlik gibi konuda btc yi sollayan bir sürü blockhaini olan coinin hala btc ye göbekten bağlı olması sadece bana mı garip geliyor.
Bu yıllar boyunca böyle mi devam edecek?
Yukarıda okudum 1 btc transferi için korkunç elektrik gideri oluyormuş.ee o zaman neden sürekli değerleniyor?
Ben gönül rahatlığıyla rvn algo arpa sol kava ether dot alamıyorum gözüm aklım hep bitcoin fiyatında bunun mantığını anlayıp anlatacak var mı renktaşlar
Hayırlı bayramlar bogamiz devam etsin inş

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

daha dibi görmedi bile. Ayı sezonunu dört gözle bekliyorum.
Ayının da dibini sıyırmak lazım bakalım bu sefer yakalayabilecek miyiz

Öncekinde 10 tane coin vardı şimdi 1000 tane var, beklenenden daha farklı olacak.

Geri
Üst Alt