Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
elon anlaşacagı coin shiba - doge - akita bunlardan biri olucak diyolar tahmini olan varmı renkler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işten de sıkıldım rengim...Anladım ki fazla para da bir yerden sonra insanı sıkıyor.%200dü düştü şimdi. Koskoca üstadsin su fırsatları nasil yakalayamiyorsun.
shibayı direk ele 300 dolar bastım yamuldu full zarar diye satmıyorum da ben olduğum için olmaz doge de ağır düşüyor akita olur muhtemelenelon anlaşacagı coin shiba - doge - akita bunlardan biri olucak diyolar tahmini olan varmı renkler
Sülalem rahat1 haftaya kalmaz 3 hafta öncekine benzer bir düzeltme gelebilir diye düşünüyorum tüm parayı soğuk cüzdana aktardım
yeni mi aklina gelmiş btc nin çevre dostu olmadığı? milyarlik şirket 2 ay önce bi karar aliyo sonra u dönüşü yapıyo. tam bir mal bu elon.
yahu vurdu parayı umrunda mıyeni mi aklina gelmiş btc nin çevre dostu olmadığı? milyarlik şirket 2 ay önce bi karar aliyo sonra u dönüşü yapıyo. tam bir mal bu elon.
daha dibi görmedi bile. Ayı sezonunu dört gözle bekliyorum.Kazanın doğurduğuna inanıp öldüğüne inanmayanlar oldukça daha çok alırlar paranızı.
Ayının da dibini sıyırmak lazım bakalım bu sefer yakalayabilecek miyizdaha dibi görmedi bile. Ayı sezonunu dört gözle bekliyorum.