Kripto Para Birimleri ve Coinler

Buranin saatiyle ogleden beri 25%'lik bir artis var. Once uc dort ay oncesinin fiyatlarina gerilettiler sonra ziplattilar. Yawshak bunlar. Baska bi sey degil
İğne atıp topluyorlar bir anda. Sen, ben alamayız en alttan. Destek bölgeleri de değil şu fiyat olsun deyip altan stop limit alış emri veriyorlar. Ayrıca btc düşerken daha artmaya başlıyor. Sen %10-15 gibi anca yakalarsın o da bu piyasa bu haldeyken %10 artmış coine girmek yürek ister. Hodlda kalanlar için bu rakamlar birşey ifade etmiyor. Adamların parası kuş olmuş, artış diş kovuğuma yetmez.

Solana'cilar achtung!

Serefsiz Coinbase gene milleti heveslendirip agzi acik bjrakti. Solana satislarini "teknik" sorunlardan dolayi geciktireceklermis. Ne zaman yeni bir urun surseler hep bi bokluk yapiyolar. Jet Fadil'in amerikali kuzenleri ob cocuklari.

matic sağ olsun ana parama ulaştım ve anlık olarak kripto para borsasına ara veriyorum bu kadar stres bana yeter :). 1 günde ana paramı tekrar yakaladım büyüksün matic. 3-4 hafta gidişatı izleyip bakacağım btc 20lere düşerse tekrardan giriş yapmayı düşünüyorum
Arkana bakma Renktaş kaç kaç

Geri
Üst Alt