Kripto Para Birimleri ve Coinler

tradingview'den bi alinti.

i'm not a fan of memes coins but as trader i like to buy the rumor and sell the news.

i don't know if my timeline will be correct on Doge because this coin is like a Pump and Dump coin with 0 Tech.

First u have to know for the story that one whale is controling 28% of total supplies in 1 single wallet corresponding to 12 Billions $+... could be Elon... could be someone else..in any of that cases if a Monster Whale like that drop his coins, you all know what will happen. TOTAL REKTTTTTTTTTTTT!

So i tell u my strategy with Doge ( i dont own a lot ) it's like 0.1% of my bags...

- When Doge Dip, i buy.
- i use a tablet with a Fake Twitter Account and i follow only Elon Musk .
- When Elon Musk have nothing to do and Tweet about Doge, my tablet "RING RING".
- Doge pumps, noobs buy.
- When it pumps 30-40% more, i sell my Doge.
- i wait for REKT again.
- When Doge Down i rebuy again and wait the next Tweet.

- Simple Loop Strategy.

i am 99% Sure that Elon play with that also, he uses his twitter to make more money, not fair but so easy for one guy with a lot of power like him..
SEC would fine him if tweets about stocks ( STONKS!)... so he plays with Doge more safe for his fiat wallet :D

U wanna follow what WHALES DO and not follow what u FEEL TO DO. We are nothing. Follow Bigs, use them and make money!

So if u wanna play with the Doggy...do it safely and wisely, take your profits, don't fall in love with any coin and invest what u can afford to lose.

Arkadaşlar Simba diye bi Token cikacak. Suan airdrop var. Eger katilirsan 1 milyar beleş coin veriyorlar. At bi kenara dursun...

15000 takipcide coinu piyasaya surecekler.

Bi bakin isterseniz. COIN ismi SIMBA. Yatirim tavsiyesi degil yinede bi arastirin. Proje yaban hayvanlari koruma adina. Boyle projeler (hayvan koruma vesaire) cogu zaman tutuyor. Alttaki linkten yapabilirsiniz isterseniz. Gruplarida gosteriyor/takip ettiriyor. Asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Daha cikmadi ama bayagi kalabaliklar

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet sahsen en cok parayi safemoon a yatirdim ve en az 2 yil birakacagim. Bakalim 2023 e ne yapacak.

Kendi walletlarinin betasini 15 haziranda, hard wallet yaz sonu gelecek ve buyuk projeleri var Gambia gibi kredikarti gibi. Tutarsa buyuk vurgun yapariz diye dusunuyorum

Güzel bilgiler.. Bende bir miktar para gömmüştüm safemoon a . En az 1 yıl unutacağım. Bakalım nolacak..

Bitcoin konferansı ne ya

Rezalet bir tanımlama.

Güya teknolojisini övüyorsun o zaman BlockChain koy adını.

Tek tweetle %20 değer kaybedebilen bir şey ama milletin derdi para kazanmak değil de teknoloji

Yalanınızı seveyim sizin.

Son düzenleme:
FED ile anlaşma olmuş galiba artık BTCyi etkilemez diye düşünüyorum

Michel ağazından kaçırdı

BTC enerji konusunda da, bizde solar enerji kullanırız diyor.

Genele bakılınca zaten diğer madenciliklere göre daha az enerji harcıyor.

Güzel haberler bence

Geri
Üst Alt