Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.280
- 91.175
- 5.093
O arz ile x1000 hayal...Önemli ölçüde yakım olursa değişik olaylar görebiliriz.#Raca çok kazandırdı bana x2 yaptı 2 haftada. Hedef ×1000 diyorlar görüşleriniz bilgileriniz var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O arz ile x1000 hayal...Önemli ölçüde yakım olursa değişik olaylar görebiliriz.#Raca çok kazandırdı bana x2 yaptı 2 haftada. Hedef ×1000 diyorlar görüşleriniz bilgileriniz var mı

Atlas güzel oyun solana ağındaATLAS da guzele benziyo. Grafikler falan canlı. Oyunu da cıkınca baska seviyeler konusabiliriz ytd.
Reef için yorumları alalım.
Mart-Nisan gibi piyasadan cikmak ve bir 6 ay kenarda beklemek lazim. Ayni fikirdeyim.Yatay piyasada kimse kazanamaz, uzun süreli bekleyenler hariç son 1 ay girenlerin hepsi ekside.
Bence kritik noktaya geldik, bundan sonra sahte bir yükselişle her şey zirveye gider sonra da sonsuz, amansız bir düşüş başlayacaktır.
Yatay piyasada kimse kazanamaz, uzun süreli bekleyenler hariç son 1 ay girenlerin hepsi ekside.
Bence kritik noktaya geldik, bundan sonra sahte bir yükselişle her şey zirveye gider sonra da sonsuz, amansız bir düşüş başlayacaktır.
Reis bu sahte yükseliş SOL’un 1000 dolara yükselişini tamamlayacağını düşündüğün bir süreç mi peki?
Yok 1000 dolar hedefi uzun vadeliydi, bu boğada gelir mi sanmıyorum. ETH ve BNB'ye göre fiyatlanacaktır çünkü bundan sonra.
Bence şu an için yapacağını yaptı, piyasalar sürünürken 20 dolardı, 300 dolarlara dayandı, bir süre dinlenir diye düşünüyorum.

Solano BTC, ETH, BNB'ye katılma kırılımında, bunu başarırsa zaten düşse de sınırlı olacaktır diğerleri gibi.Reis sen amansız düşüş yazınca dedim kriptoların komple yok olup gideceğini bir sürece mi giriyoruz![]()
Yatay piyasada kimse kazanamaz, uzun süreli bekleyenler hariç son 1 ay girenlerin hepsi ekside.
Reis senin öngörülerine güveniyorum
Sahte yükselişten kastın nedir, BTC için zirve beklentin ne kadar ve sonsuz düşüş için tahmin ettiğin zaman.