Kripto Para Birimleri ve Coinler

Millet 4.55 bandını bir türlü geçemeyen Mina'ya sövüyordu.4.40 dan girdikten sonra şaha kalktı.Beni bekliyormuş köftehor... :asd:

% 10 düşüş yaşandı.Aklımda bulunan iki coini aldım.Bakalım neler olacak?

Yatay piyasada kimse kazanamaz, uzun süreli bekleyenler hariç son 1 ay girenlerin hepsi ekside.

Bence kritik noktaya geldik, bundan sonra sahte bir yükselişle her şey zirveye gider sonra da sonsuz, amansız bir düşüş başlayacaktır.
Mart-Nisan gibi piyasadan cikmak ve bir 6 ay kenarda beklemek lazim. Ayni fikirdeyim.

Yatay piyasada kimse kazanamaz, uzun süreli bekleyenler hariç son 1 ay girenlerin hepsi ekside.

Bence kritik noktaya geldik, bundan sonra sahte bir yükselişle her şey zirveye gider sonra da sonsuz, amansız bir düşüş başlayacaktır.

Reis bu sahte yükseliş SOL’un 1000 dolara yükselişini tamamlayacağını düşündüğün bir süreç mi peki?

Reis bu sahte yükseliş SOL’un 1000 dolara yükselişini tamamlayacağını düşündüğün bir süreç mi peki?

Yok 1000 dolar hedefi uzun vadeliydi, bu boğada gelir mi sanmıyorum. ETH ve BNB'ye göre fiyatlanacaktır çünkü bundan sonra.

Bence şu an için yapacağını yaptı, piyasalar sürünürken 20 dolardı, 300 dolarlara dayandı, bir süre dinlenir diye düşünüyorum.

Yok 1000 dolar hedefi uzun vadeliydi, bu boğada gelir mi sanmıyorum. ETH ve BNB'ye göre fiyatlanacaktır çünkü bundan sonra.

Bence şu an için yapacağını yaptı, piyasalar sürünürken 20 dolardı, 300 dolarlara dayandı, bir süre dinlenir diye düşünüyorum.

Reis sen amansız düşüş yazınca dedim kriptoların komple yok olup gideceğini bir sürece mi giriyoruz

Reis sen amansız düşüş yazınca dedim kriptoların komple yok olup gideceğini bir sürece mi giriyoruz
Solano BTC, ETH, BNB'ye katılma kırılımında, bunu başarırsa zaten düşse de sınırlı olacaktır diğerleri gibi.

Aslında iki ihtimal olarak bakıyorum artık, eskisi gibi ayı gelmeyebilir, piyasalar bir süre böyle testere modunda gidebilir ama bu ayıdan bile sıkıcı bence çünkü insanları daha çok bezdirir.

Yine de bazı coinler/tokenlar 2-3 yıla silinir piyasadan, her gün yeni bir şeyler çıkıyor bir noktada bunun kırılma noktası olacaktır.

sol icin marta kadar beklentim 350 $

300milyar dolar cikis oldu , 1 sene once olsa ayi mi derdik

8 bin 4 ayrı coine bölseniz ne alırsınız arkadaşlar
Uzun vade yolu gözüken coinler hangileri sizce

Reis senin öngörülerine güveniyorum
Sahte yükselişten kastın nedir, BTC için zirve beklentin ne kadar ve sonsuz düşüş için tahmin ettiğin zaman.

Reis senin öngörülerine güveniyorum
Sahte yükselişten kastın nedir, BTC için zirve beklentin ne kadar ve sonsuz düşüş için tahmin ettiğin zaman.

Zirvesini geçip en az 80 bin görmesi
ETH, BNB ve SOL'un da % 20-30 civarı artması
Alt coinlerin geçen yıl Mart ayındaki zirvelerini kırması
Bitcoin için 150-200 binli hedefler verilmeye başlanması

Devamında coşkunun zirvesinde the end. Şubat - Marta kadar bunlar olur diye düşünüyorum, piyasa düşecekse her şey zirveyi görmeli önce.

Alternatif senaryoda ise bu şekilde testere hareketi devam eder, normalde buna ihtimal vermezdim ama çok fazla yeni yatırımcı geldi, eskisi gibi hacmin hiç olmadığı in cin top oynadığı günler geri gelir mi noktasında bu biraz düşündürücü geliyor.

Geri
Üst Alt