Osman Arabacı
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 4.674
- 2.037
- 1.893
Reis ben tam senin kafadayım.Parçalı alım yapip bir sonraki rally de deli gibi kar yapmakta bir seçenek değil mi? Neden hammallik olsun.
2 sene önce ne alsan şuan halen çok kâr etmiş olurdun. Ben, kriptoda doğru zamanda alınmış (luna gibi saçma sapan olmayan) coinlerin hodl ile ciddi kazançlar yaptirabilcegini düşünüyorum. Kısa vade al sat iyi ama herkesin yapabileceği bişey değil
Planlarım zaten 2022 de büyük düşüştü. Acele etmeden 20 - 25 adet alt coini sepete atıp 2024 ve 2025 te satmayı planlıyorum. 1 yıl önce Çanakkale Gelibolu da 50 bin TL ye aldığım arsayı satmak şimdi ilk işim.
1 yıl önce filan eth 5000 dolar iken ayı sezonu gelse de şöyle ucuz ucuz toplasam diye liste yapmıştım. Hedef alım yerlerine gelmek üzere listem.
BTC batacak coin işi bitti diyenlere katıla katıla gülüyorum ama herkesin fikrine de saygı duyacağız yatırım risk anlayışı farklı.
Ben bu yatıracağım 60-70 bin TL 2 milyon TL olduğu anda satarım bir daha da arkama bakmam.
Senin alt coin listeme yapacağın ilave yada öneri varsa dinlerim. İnşallah bu planlı cesaret işe yarar da vakti gelince Ftm yi 0.20 den alıp 30 usd den sattık diye anlatırız