Kripto Para Birimleri ve Coinler

Parçalı alım yapip bir sonraki rally de deli gibi kar yapmakta bir seçenek değil mi? Neden hammallik olsun.
2 sene önce ne alsan şuan halen çok kâr etmiş olurdun. Ben, kriptoda doğru zamanda alınmış (luna gibi saçma sapan olmayan) coinlerin hodl ile ciddi kazançlar yaptirabilcegini düşünüyorum. Kısa vade al sat iyi ama herkesin yapabileceği bişey değil
Reis ben tam senin kafadayım.
Planlarım zaten 2022 de büyük düşüştü. Acele etmeden 20 - 25 adet alt coini sepete atıp 2024 ve 2025 te satmayı planlıyorum. 1 yıl önce Çanakkale Gelibolu da 50 bin TL ye aldığım arsayı satmak şimdi ilk işim.
1 yıl önce filan eth 5000 dolar iken ayı sezonu gelse de şöyle ucuz ucuz toplasam diye liste yapmıştım. Hedef alım yerlerine gelmek üzere listem.
BTC batacak coin işi bitti diyenlere katıla katıla gülüyorum ama herkesin fikrine de saygı duyacağız yatırım risk anlayışı farklı.
Ben bu yatıracağım 60-70 bin TL 2 milyon TL olduğu anda satarım bir daha da arkama bakmam.
Senin alt coin listeme yapacağın ilave yada öneri varsa dinlerim. İnşallah bu planlı cesaret işe yarar da vakti gelince Ftm yi 0.20 den alıp 30 usd den sattık diye anlatırız :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220619-093348_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20220619-093348_Samsung Notes.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220619-094128_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20220619-094128_Samsung Notes.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220619-094147_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20220619-094147_Samsung Notes.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 46
Bence şuanki coin altyapısı, fed in bastığı karşılıksız paraların dolaşıma girmeyip Abd ekonomisine zarar vermemesi için kuruldu.

Böylelikle insanlar dolarlarıyla coin alsın diye boy boy reklamlar, kolay kazanç hikayeleri anlatıldı herkesin 7 den 70 e ilgisi çekildi. Basılan dolar daha az dolaşıma girdi, hatta bir emtia olarak kullandırıldı.

Böylelikle Abd nin develüasyon yaşamasına engel oldu, Fed faiz arrttrıp parayı evine çağırınca, bu coinlerde batmaya başladı.

Ekonomist değilim, bu piyasalarda işlem de yapmıyorum.

Tahminim bu teknoloji zamanla borsalarda işlem gören firmalar tarafından kullanılmaya başlanacak, çalışanlarına ücret olarak verilecek her firmanın kendi dijital parası olacak. Tabi bazı yasal düzenlemeler ile bu piyasalara çeki düzen verilecek, end.4 .0 ile ulus devletlerden, şirket devletlerine geçişin en önemli aşaması tamamlanacak.

Reis ben tam senin kafadayım.
Planlarım zaten 2022 de büyük düşüştü. Acele etmeden 20 - 25 adet alt coini sepete atıp 2024 ve 2025 te satmayı planlıyorum. 1 yıl önce Çanakkale Gelibolu da 50 bin TL ye aldığım arsayı satmak şimdi ilk işim.
1 yıl önce filan eth 5000 dolar iken ayı sezonu gelse de şöyle ucuz ucuz toplasam diye liste yapmıştım. Hedef alım yerlerine gelmek üzere listem.
BTC batacak coin işi bitti diyenlere katıla katıla gülüyorum ama herkesin fikrine de saygı duyacağız yatırım risk anlayışı farklı.
Ben bu yatıracağım 60-70 bin TL 2 milyon TL olduğu anda satarım bir daha da arkama bakmam.
Senin alt coin listeme yapacağın ilave yada öneri varsa dinlerim. İnşallah bu planlı cesaret işe yarar da vakti gelince Ftm yi 0.20 den alıp 30 usd den sattık diye anlatırız :)
Selam renktas. Aynen dediğin gibi bu yöntem banada en mantıklı gelen şey... Keşke teknik vs. Anlasaydımda al sat yapabilseydim ama onu yapamayinca bu yöntem bana hitap ediyo. Hangi alt coinleri topladığımi atarım sana PM den :)

arkadasimin arkadasi furyasindan olacak ama bir Dr. vardı uzaktan tanıdığım mesleği bıraktı 1 sene şimdi tekrar dönüyormuş . 2-3 yılda toplam yatırdığı para 500 bin TL civarı bir dönem 980 bin dolar yapmış parayı yaklasik 10-12 milyon tl ediyormuş.. Şu an kalan parası 22 bin dolar 350 bin TL ediyor ..
Düşündükçe çıldırır insan beyin duruyor demek ki bir yerden sonra insan kar realizasyonu yapip 1 ev 1 araba falan da mı almaz

Twt 0,92 olacakmış

Bakkal Gökanın amarikadaki bir tanıdığı öyle demiş

Ben bilmem arkadaşlar

Hiç kafam almaz sikipilatif şeyleri

Kesinliklen Yatırım tavsiyesi değildir

Twt 0,92 olacakmış

Ben bilmem arkadaşlar

Hiç kafam almaz sikipilatif şeyleri

Kesinliklen Yatırım tavsiyesi değildir
Twt 0,92 olacakmış