Kripto Para Birimleri ve Coinler

Merhaba arkadaşlar.1 yıllık tecrübelerime dayanarak nacizane paylaşmak isterim. (Hiç bilmiyorken 2021 mayıs başında arkadaş gazıyla girdim çakılan piyasaya. Ona rağmen süreçte düşüşler çıkışlar oldu. Ana paramın 3 katına da çıktım. Ama şuan birçok kişi gibi zararla içerideyim.)
Bir dahaki boğa sezonuna hazırlık için kademeli mal toplama bölgelerine giriş yaptığımızı düşünüyorum. Btc'nin 11bine kadar inebileceğini (daha aşağılar da her zaman mümkün) düşünerek bir kademe alınabilir.
Her zaman cüzdanın %40 'ı btc %20'si eth %20 nakit %20 alts olarak dengelemek gerekir.
Altlardan gelecek gördüğüm ;
başta Polkadot ve ekosistemi geliyor. (Acala,Glmr,astr,movr)
Near ve ekosistemi
Zk protokolleri
Metaverse projeleri
web 3-4-5 projeleri
sıradaki hype yakalayacak projeler olabilir diye düşünmekteyim.
Kendim metaverse projesi olarak Star Atlas ve Polis tokenleri tutuyorum eğer oyun planlanan şekilde ilerlerse ciddi bir kitlesinin olacağına inanıyorum.
Onun dışında Polkabridge (PBR) tutmaktayım. Projeleri ve coin tokenomicsi olarak gelecek görüyorum.
Daha küçük miktarlarda ise sentetik asetlerle ilgili yatırım yaptım (snx vb)

Bu arada alts toplamak için en doğru zamanın belirlenebilmesi için Btc.Dominans , Total market cap, Total 2 ve 3 marketcap,Eth.Dominans ,Eth/btc gibi göstergelerin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
On-Chain indikatörlerinin bir kısmına hakim olarak piyasanın tarihsel süreçte bulunduğu konumu belirleyerek kendinize strateji oluşturabilirsiniz. Elbette 2020 covid kırılımı gibi ekstrem durumlar olacaktır hele ki şuanki global hiperenflasyon durumu hatta stagflasyon ve resesyon riskleri varlığı sözkonusu iken. Ama yine de indikatörler ve grafikler ile bulunduğumuz alanın kronolojik olarak diplere mi yakın tepelere mi yakın olduğu belirlenebilir.
Herkese bol kazançlı ve mutlu sağlıklı bir yatırım hayatı dilerim.

Ceek arsa satışlarını fiyatladı 0,39ları gördü, arsa satışı başlayınca 0,28lere düştü. Btc az da olsa yükselirken 0,50leri görüp en azından orada kalıp binance listelenme haberi ile 1 dolarları zorlaması lazımdı ama geri gelmesi tarafımca hiç beklenmedik bir şeydi.

Btc haftalik kapanişi 23.3 ustu yaparsa 30k yolculuğu başlar ve karanlik gunler yavas yavaş geride kalmaya başlar tersi bir durumda suni yukselme yaşamiş olacağiz

Geri
Üst Alt