Kripto Para Birimleri ve Coinler

Sağlık olsun dersin ama aslında için kan ağlar. :asd:
Bu bana çok koymadı çünkü asıl koyan geçenlerde Bake oldu %350 x 20x = %7000 kaçırdım işleme girdiğim yer biraz farkla stop oldu o an bilgisayar başında değildim tekrardan girerdim ama kaçtı sonrasında roketi takmış gibi uçtu arkasından "Bake" kaldım. :asd:

Bu bana çok koymadı çünkü asıl koyan geçenlerde Bake oldu %350 x 20x = %7000 kaçırdım işleme girdiğim yer biraz farkla stop oldu o an bilgisayar başında değildim tekrardan girerdim ama kaçtı sonrasında roketi takmış gibi uçtu arkasından "Bake" kaldım. :asd:
Hep oyle olmuyo mu zaten? Adiler nasil bir algoritma yazmislarsa Allah topunun belasini versin

People bir daha yukarı doğru çıkarsa bu sefer 0,05852'den yine ufak bir deneme
5o06g4h.png

SEC, Bitcoin ETF'lerinin onayladığını açıkladıktan sonra %5'lik bir artış geldi ardından ise SEC twitter hesabının hacklendiğini açıkladı direk %7 çakıldı gene bir likidite operasyonu geldi. :asd:

Haberi görüp mumla beraber işlem alanların çoğu stop ya da likidite olmuştur.

SEC, Bitcoin ETF'lerinin onayladığını açıkladıktan sonra %5'lik bir artış geldi ardından ise SEC twitter hesabının hacklendiğini açıkladı direk %7 çakıldı gene bir likidite operasyonu geldi. :asd:

Haberi görüp mumla beraber işlem alanların çoğu stop ya da likidite olmuştur.
Resmen onaylandı etf bu gece.
Şu an piyasa ateş atıyor, altların çoğu %20 lik mum attı en az.

Yarın piyasaya ne kadar para gidecek acaba

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen arkadaş ortamında gafam iyiyken TELOS diye bağırıp duruyormuşum!!! Çok sevdiğim Felsefeci muhafazakar Niyazi abi zamanında ''insanın sarhoşken söylediği şeyler aslında doğrulardır'' demişti. Ne kadar doğru? Ben bilemem tabi!!!

50 bin seviyelerini güçlü bir mumla kırarsa önünde 58 bine kadar engel yok ama haftalıktaki mum yapıları kuvvetli değil güçlü mumlarla ilerlemiyor en azından 45 bin üzerine 5-6 bin artış sonrası tekrardan bir geri çekilme ihtimali var.

Eğer güçlü mumlar gelirse bu sefer kritik nokta 64 bin seviyesi olur olur eğer tepki görüp yine market kırılımı olursa bayağı aşağı inebilme ihtimali var o seviyelerdeki tepkiyi görmek lazım ama yeni yüksek yapacaksa 80-82 aralığına çıkabilir gibi geliyor.
Şu an uçuşa devam ediyor 60 bin seviyesini aştı bundan sonra kritik noktaya geliyoruz 64-65 seviyesi fazlasıyla önemli orada gidişat belli olacak geri çekilirse 28 bin civarına kadar çekilebilir kırarsa 80 civarına gidebilir.

Ciksam mi beyler ? Artar mi daha sizce ?Ben uzunca bir suredir tutuyorum sanirim 8-10K seviyelerinden almistim.. Odeme planim vardi ev ici tadilata, bir yandan da sonradan pisman olmak istemiyorum :)

Nisanda Halving var ona göre bir planlama yapın derim

Halving'in direkt bir etkisi yok fiyatlama ustunde acikcasi. Daha cok teknik bir durum sonraki surecte belki olur. Ona baktim, onceki halving ve forklara, oncesinde artislar olmus anca sonrasinda duraga/azalan ivmelenme var ancak direkt alakasi yok yine de.

Ciksam mi beyler ? Artar mi daha sizce ?Ben uzunca bir suredir tutuyorum sanirim 8-10K seviyelerinden almistim.. Odeme planim vardi ev ici tadilata, bir yandan da sonradan pisman olmak istemiyorum :)
Ben zamaninda araba almak için bir miktar çikarmistim, o zaman çikardigim araba parasi simdi ev parasi olurdu. Artik hodl-stratejisi. Düsersede düssün, elbet, hele hele halving'den sonra, ATH'in üzerine çikar ve kalir.

Ben zamaninda araba almak için bir miktar çikarmistim, o zaman çikardigim araba parasi simdi ev parasi olurdu. Artik hodl-stratejisi. Düsersede düssün, elbet, hele hele halving'den sonra, ATH'in üzerine çikar ve kalir.

Ben 2017 gibi almistim $900 civarinda oyle duruyordu, simdi baktim 6 kat ustunde getirmis... Tadilat isim var Mayis ayinda, onun icin dusunuyorum ama pismanlikta korkutuyor :) Cikiyormus $100K+ falan deliririm sanirim cunku farkli sekilde kompanse edebilirim odemeyi. Neyse, bir iki gun daha izleyelim son 4-5 gundur baya hizli ivmelendi bakalim.

Ben 2017 gibi almistim $900 civarinda oyle duruyordu, simdi baktim 6 kat ustunde getirmis... Tadilat isim var Mayis ayinda, onun icin dusunuyorum ama pismanlikta korkutuyor :) Cikiyormus $100K+ falan deliririm sanirim cunku farkli sekilde kompanse edebilirim odemeyi. Neyse, bir iki gun daha izleyelim son 4-5 gundur baya hizli ivmelendi bakalim.
Beklenti kisa vadede az çok düsmesi yönünde benim okuduklarima göre (ne kadar güvenilir bilmem) ama uzun vadede daha fazla olma potansiyelinde oldugu için senin durum biraz zor.

Simdi oldu $5000 diyelim senin portfolio. Çikarmadigin zaman düstü senaryosunda, oldu portfolio $2500 dolar ve sen kendi kendine ah be, keske çikarsaydim 5000'de, bari daha fazla düsmeden simdi bunu çikarim diyip çikardiginda, kaçirdigin imkana üzülüp exit-yapmis olursun. Ama ne diyim, bence eninde sonunda o simdi $5000 olan portfolio, en az $7000-8000 olacak. Zor bir karar.

Kimseye tavsiyede bulunmak istemiyorum bu arada, beklentilerim uzun vadede tutsada, kisa vade beklentilerimi tutturamiyorum (ve pes ettim zaten).

Geri
Üst Alt