Kripto Para Birimleri ve Coinler

Jasmy de kaldirdi basini gidiyo. Gerizekali gibi dun cikmasaydim yuzde 25 tokatlamistim. Bazen hiyar olmamak gerekiyo ama topragimizda var herhal.

Kripto tarihinde görülmemiş bir trendle yükselip ters köşeye yatırdı BTC.

Çanak kulp oluşursa kulpa inip çanağı katlamalı, beklentim 2024 sonbaharıydı ama hadi bakalım.

Rollap ile dym node kurup 4860 adet dym almam ile birlikte başlıktan bir süre uzamışım.
Next beklenti, avail node dan bi güzellik bekliyorum
Cosmos ağında da bir kaç node var ama beklentim az

Eigenlayer taraflarında ufak ufak eth stake var ,yeni dönemin en baba projesi 👌
Moduler olayını takip edin ,mangata node kurdum onlar içinde.

Stark allah belanı versin tek cüzdanım olmasına rağmen sybil saydı drop atmadı
Zksync ,linea bakalım ne olucak 🫡

Çok şey var zaman az

Ekli dosyalar

• 1000006588.webp
    1000006588.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000006589.webp
    1000006589.webp
    45 KB · Görüntüleme: 26
Ben 2017 gibi almistim $900 civarinda oyle duruyordu, simdi baktim 6 kat ustunde getirmis... Tadilat isim var Mayis ayinda, onun icin dusunuyorum ama pismanlikta korkutuyor :) Cikiyormus $100K+ falan deliririm sanirim cunku farkli sekilde kompanse edebilirim odemeyi. Neyse, bir iki gun daha izleyelim son 4-5 gundur baya hizli ivmelendi bakalim.
1k çıkarın, kalanı 2025 te çekin. Eğer büyük bir aksilik olmazsa altcoinlerde buradan 10-15x potansiyel var. Tabi doğru projelerde

Kripto tarihinde görülmemiş bir trendle yükselip ters köşeye yatırdı BTC.

Çanak kulp oluşursa kulpa inip çanağı katlamalı, beklentim 2024 sonbaharıydı ama hadi bakalım.
yeni beklentiyi duymak isteriz, ben artık bull season meşalesinin RESMEN yandığını ve bu senenin çok çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Blackrock neredeyse her gün binlerce btc alıyor.

1k çıkarın, kalanı 2025 te çekin. Eğer büyük bir aksilik olmazsa altcoinlerde buradan 10-15x potansiyel var. Tabi doğru projelerde

O da olabilir de iste Onur, ihtiyacim olan para icin yuzde 80 civarinda cikmam lazim :( Burada yazdiktan sonra baktim artis devam ediyor hala :)

Bu aralar gun icerisinde bir kac kez %10 kazanmak zor degil ama bazen insanin ac gozlulugu tutuyor ve olasi butun isleri bozuluyor. Disiplinli alisveris yapanlar icin karli bir donem.

Geri
Üst Alt