Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.259
- 91.145
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim takip ettiklerimin 24 saatlik performansi boyle.Altlar olaydan habersiz gibi duruyor. Ulan neyse ki Altura güzel hareketler sergiliyor. ABV CEEK
Altura olmasa aç kalacağız üstadBenim takip ettiklerimin 24 saatlik performansi boyle.
1k çıkarın, kalanı 2025 te çekin. Eğer büyük bir aksilik olmazsa altcoinlerde buradan 10-15x potansiyel var. Tabi doğru projelerdeBen 2017 gibi almistim $900 civarinda oyle duruyordu, simdi baktim 6 kat ustunde getirmis... Tadilat isim var Mayis ayinda, onun icin dusunuyorum ama pismanlikta korkutuyorCikiyormus $100K+ falan deliririm sanirim cunku farkli sekilde kompanse edebilirim odemeyi. Neyse, bir iki gun daha izleyelim son 4-5 gundur baya hizli ivmelendi bakalim.
yeni beklentiyi duymak isteriz, ben artık bull season meşalesinin RESMEN yandığını ve bu senenin çok çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Blackrock neredeyse her gün binlerce btc alıyor.Kripto tarihinde görülmemiş bir trendle yükselip ters köşeye yatırdı BTC.
Çanak kulp oluşursa kulpa inip çanağı katlamalı, beklentim 2024 sonbaharıydı ama hadi bakalım.
1k çıkarın, kalanı 2025 te çekin. Eğer büyük bir aksilik olmazsa altcoinlerde buradan 10-15x potansiyel var. Tabi doğru projelerde
İhityaç varsa işin içinde gerisi teferruatO da olabilir de iste Onur, ihtiyacim olan para icin yuzde 80 civarinda cikmam lazimBurada yazdiktan sonra baktim artis devam ediyor hala
![]()
İhityaç varsa işin içinde gerisi teferruatMadem %20si kalsın, ama illa kalsın bence
![]()