Kripto Para Birimleri ve Coinler

BTC yükselirken alt coinlerde artık yükselişe geçer diye düşünülen ortamda bir anda yine çaktılar çok fazla likidite olan var.

Çıkış yaptım Onur, akşam üzeri. Hafif geç kaldım ath kaçırmışım işten güçten ama baktım aşağı ivme gidiyor 65480’den çıktım.
Hayırlı olsun hocam, umarım güzel kar yapmıştır. ATH seviyesinden dumpladılar piyasayı.

Ancak şunu paylaşayım, bitcoin her ath seviyesini denediğinde önce bir sağlam ret yer, ath seviyesi aşıldıktan ortalama 2 ay içerisinde 2x yapmış.

1709672231268.webp

Eğer dışarda kalmış olsaydım bu seviyelerden en azından paramın 3te 1'ini günlük destekteki güzel projelere eklerdim.

Hayırlı olsun hocam, umarım güzel kar yapmıştır. ATH seviyesinden dumpladılar piyasayı.

Ancak şunu paylaşayım, bitcoin her ath seviyesini denediğinde önce bir sağlam ret yer, ath seviyesi aşıldıktan ortalama 2 ay içerisinde 2x yapmış.

Ekli dosyayı görüntüle 236946

Yaklasik %580 diyebilirim (2017'den bugune) bir tik daha iyi olabilirdi de iste ath kacirmisim Onur :(. Belki altcoin alirim bir kismiyla, kalani gecen konustuk tadilat icin nakit lazimdi maalesef (birikimden yememek adina).

Altlar kadar sıkıntılı bir şey yok tamamen haber kovalayıp işleme girmelik yoksa diğer türlü hiçbir şekilde çekilir yanı yok BTC roket gibi fırlarken %5-6 artar BTC böyle %10 saldığı zaman %30 düşüp altlar tamamen bitiyor. :asd:
geçen boğa döneminde bakiyemi 57x yapmıştım altlar sayesinde, bu yorum bana inanılmaz acımasız bir yorum olarak geldi. Ha şu gerçek, altcoinler yatırım aracı değildir. fakat 1-1,5 senelik bir boğa sezonunda dünyanın en iyi ve hızlı getirilerini yaparlar. son 10 günde pepe diye saçma sapan bir meme coin 8x yaptı (usd bazında)

Yaklasik %580 diyebilirim (2017'den bugune) bir tik daha iyi olabilirdi de iste ath kacirmisim Onur :(. Belki altcoin alirim bir kismiyla, kalani gecen konustuk tadilat icin nakit lazimdi maalesef (birikimden yememek adina).
7 kat demek yaklaşık, harika bir kar.

Buralardan biraz gaming, biraz yapay zeka, eth ağı, biraz da mutlaka meme coinlerden almak faydalı olabilir. (boşta para varsa elbette)

Buralardan biraz gaming, biraz yapay zeka, eth ağı, biraz da mutlaka meme coinlerden almak faydalı olabilir. (boşta para varsa elbette)

1000 USD kadar planliyorum, simdilik.. Su halving vs.. sonlansin, stabile olsun sonra bakcagim portfoye belki yazisiriz seninle de (Mayis gibi).

Hic anlamam etmem kullanmadigim bir hesabimda 13€ para vardi grt mi deniyor graph mi ona atmistim simdi baktim 34€ ya yakın olmuş.

Böyle yukselen cok oluyormu ayda 300€ filan yatirabilirim rahat.
Ekli dosyayı görüntüle 236944
Bir nevi at yarisi bahsi. O gunku kosularda kazanan ati bildin mi bir aylik yemegini cikartabilirsin. Ornekleri asagida. Ilki gun icerisindeki hareketlenmelerden bir ornek. Ikincisi haftalik, ucuncusude son bir aydaki.

1000006644.webp1000006645.webp1000006646.webp

1000 USD kadar planliyorum, simdilik.. Su halving vs.. sonlansin, stabile olsun sonra bakcagim portfoye belki yazisiriz seninle de (Mayis gibi).
olur tabi. halvingte ters köşe yapmazlarsa tabi piyasayı :D

Hic anlamam etmem kullanmadigim bir hesabimda 13€ para vardi grt mi deniyor graph mi ona atmistim simdi baktim 34€ ya yakın olmuş.

Böyle yukselen cok oluyormu ayda 300€ filan yatirabilirim rahat.
Ekli dosyayı görüntüle 236944
12'sinde openai ceo'su bir konferans düzenleyecek oradan gelen hype ile wld, agix, fet, rndr gibi coinler yürüyebilir. grt de elbette yürüyebilir. bu ay içerisinde ethereum güncellemesi de var, eth ağındaki coinlerde hareketlenme olabilir. bu haberleri ve tekniği takip etmek iyi olabilir.

Bir nevi at yarisi bahsi. O gunku kosularda kazanan ati bildin mi bir aylik yemegini cikartabilirsin. Ornekleri asagida. Ilki gun icerisindeki hareketlenmelerden bir ornek. Ikincisi haftalik, ucuncusude son bir aydaki.

Ekli dosyayı görüntüle 236947Ekli dosyayı görüntüle 236948Ekli dosyayı görüntüle 236949

Sürekli takip etmem gerekiyorsa zamanım olmaz benim dükkandan. Bu arada sigara at yarisi loto ve iddaa bayim de var hergün canlı görüyorum arabasını satan oluyo gün içinde oynamak için ,hiç bulaşmam ona hastalık resmen. Sonuçta hayvandır nasıl nesine güvenecen :)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

12'sinde openai ceo'su bir konferans düzenleyecek oradan gelen hype ile wld, agix, fet, rndr gibi coinler yürüyebilir. grt de elbette yürüyebilir. bu ay içerisinde ethereum güncellemesi de var, eth ağındaki coinlerde hareketlenme olabilir. bu haberleri ve tekniği takip etmek iyi olabilir.

Tesekkurler fet ve rndr e biraz atayim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

yaklaşık 1 haftada 6x yapmıştım son düzeltmede 1x i gitti şuan çanta 5x de ve düzeltmeden sonra tekrar aynı performansı gösterebilirse iyi bir kazanç elde edebilirim

takip ettiğim sayfalarda btc dominans düşüşe geçince alt coinler artışa geçecek diyorlardı bakalım nasıl olacak.

yaklaşık 1 haftada 6x yapmıştım son düzeltmede 1x i gitti şuan çanta 5x de ve düzeltmeden sonra tekrar aynı performansı gösterebilirse iyi bir kazanç elde edebilirim

takip ettiğim sayfalarda btc dominans düşüşe geçince alt coinler artışa geçecek diyorlardı bakalım nasıl olacak.
Btc yukarı bir sert hareketini daha yaparsa dominance 60 ı bulabilir. Bu süreç biraz sancılı geçse de daha iyi olur ama

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Btc yukarı bir sert hareketini daha yaparsa dominance 60 ı bulabilir. Bu süreç biraz sancılı geçse de daha iyi olur ama

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet 60 dan sonra dönüşü daha iyi olur tabi iyi pozisyon almak önemli o dönüşten çok iyi çıkmak için.

sanırım yakın zamanda 59 zorlayıp red yiyip geri inmişti diye hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt