Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bu Paribudaki bizim para hakkında ne düşünüyorsunuz ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alınabilir ama artışı manipülatif. Gelecekte kullanılacağına dair bir ibare yok.

Anca kombine, forma satışlarında bizim coin kullanılırsa daha ucuza yapılır gibi bir kampanya yaparlarsa belki bir şey olur.

Coinlere yatırım yapmak hala çok riskli, trade şeklinde takılmak lazım geçen de dediğim gibi en fazla %1'i kullanılacak geri kalan para çöp olacak.

Bu yükselişin dönüşünde de çok kişi batacak çünkü insanlar satacağı zamanı bilmiyorlar.

Hangi siteden yatırım yapıyonuz yada siteler arasında güvenilirlik açısından bir fark var mı biliyorsanız.

Hangi siteden yatırım yapıyonuz yada siteler arasında güvenilirlik açısından bir fark var mı biliyorsanız.
Ben de merak ediyorum aslında hangi siteden coin kripto para alayım diye başlamayı düşünüyorum iddaa oynar gibi oynarım düşük paralarla sorun yok 300-500 lira ile başlarım bakalım bin iki bin yaparsam yavaş yavaş artiririm

Ben de merak ediyorum aslında hangi siteden coin kripto para alayım diye başlamayı düşünüyorum iddaa oynar gibi oynarım düşük paralarla sorun yok 300-500 lira ile başlarım bakalım bin iki bin yaparsam yavaş yavaş artiririm
Tr içi paribu

Tüm coinleri istiyorsan binance

Blockchain Bitcoin vs hiç anlamam ama Bitcoin için 'outdated' diyorlar doğru mu, Vechain, Nano, XLM gibi coinların geleceği daha mı parlak?

Bu bitcoin eskiden baya düşüktü yav 300 bin diyor şimdi
O zamanlar alanlar iyi kar etmiştir
varsa tabi

Bu bitcoin eskiden baya düşüktü yav 300 bin diyor şimdi
O zamanlar alanlar iyi kar etmiştir
varsa tabi
Şu an çoğu kişi para kazanmak için alıyor, zamanında mining yapanlar falan hariç.

Yani bir yazılım koduna 40 bin dolar vermek diğer türlü bakarsan aptallık çünkü üretim maliyeti 3 bin dolar, kalan paranın bir karşılığı yok.

Ama milyoner olan çok var, elindeki bitcoinleri kaybeden, hacklenen de çok var.

Neye göre outdated? Sebep?

Daha tüm bitcoinler üretilmedi bile.
Bitcoin ilk kripto paraydı. Bu eski bir teknoloji. Herkes biliyor. Yeni blok zincirleri gizliliğe, akıllı sözleşmelere, dağıtık uygulamalara ve çok daha fazlasına sahiptir.

Buna benzer şeyler okudum. Bitcoin piyasaya ilk çıktığı için eskimiș bir teknoloji kullanıyor mesela bir XLM göre daha yavaş. Tabi bu ne kadar doğru bilemiyorum

Bitcoin ilk kripto paraydı. Bu eski bir teknoloji. Herkes biliyor. Yeni blok zincirleri gizliliğe, akıllı sözleşmelere, dağıtık uygulamalara ve çok daha fazlasına sahiptir.

Buna benzer şeyler okudum. Bitcoin piyasaya ilk çıktığı için eskimiș bir teknoloji kullanıyor mesela bir XLM göre daha yavaş. Tabi bu ne kadar doğru bilemiyorum
Eskimiş teknoloji ne ya

Blockchain mi eskimiş? Daha blokchain kullanılmaya başlanmadı bile doğru düzgün.

Eskimiş teknoloji ne ya

Blockchain mi eskimiş? Daha blokchain kullanılmaya başlanmadı bile doğru düzgün.
Eskiyen Blockhain degil. O kismi alinti olarak kopyalayip yapistirdim. Altcoinlarda daha tasarruflu, daha az guc harcayan, daha hizli olan coinlar Bitcoin'unu gecer mi?

Eskiyen Blockhain degil. O kismi alinti olarak kopyalayip yapistirdim. Altcoinlarda daha tasarruflu, daha az guc harcayan, daha hizli olan coinlar Bitcoin'unu gecer mi?
Hiç birinin üretim maliyeti; sayısı; üretim şekli bitcoin potansiyeline sahip değil.

Bitcoin sayısı az, üretimi zor, 2040a kadar üretilecek neredeyse. Diğerlerinin çoğunda mining yok, milyarlarca var ve daha fazla da üretilebilir.

İletim hızı daha fazla olabilir çünkü bu zaten bir kodu run etmekle eş değer ancak bence her şey iletim hızı değil. Hala en mantıklısı ve en potansiyellisi bitcoin.

Hiç birinin üretim maliyeti; sayısı; üretim şekli bitcoin potansiyeline sahip değil.

Bitcoin sayısı az, üretimi zor, 2040a kadar üretilecek neredeyse. Diğerlerinin çoğunda mining yok, milyarlarca var ve daha fazla da üretilebilir.

İletim hızı daha fazla olabilir çünkü bu zaten bir kodu run etmekle eş değer ancak bence her şey iletim hızı değil. Hala en mantıklısı ve en potansiyellisi bitcoin.
Kisacasi treni kacirdik yani? Ben daha yeni yeni merak sardim ilk bastan Bitcoin'un büyük bir balon oldugunu düsünüyordum. Bir miktar Stellar (XLM) aldim simdi. Bekleyecegiz artik.

Geri
Üst Alt