Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bayağıdır takip etmiyorum.

Dipte ve tepedeki hacimleri karşılaştırın, tepedeki oluşum dipten çok yüksekse milletin eline vermişlerdir.Düşüş mü?

Niye ters olsun yav gerçek ederi 3 bin dolar bitcoinin. Ondan sonraki maliyetler taşıma maliyeti; cüzdan maliyeti vs oluyor. Zaten geleceği çoktan fiyatlamış durumda, sigorta payı gibi düşünebiliriz bunu.
21 milyon tane Bitcoin olacak. 21 milyonluk arzı olduğu için daha da çok değerlemesi lazım yanlış mı düşünüyorum?

Binance cok karisik geliyor. Hangisini aliyoruz? Aratinca 4 tane cikiyor

avax almak icin ilk önce bitcoin alman gerekiyor. Türkiyedeki kişiler nerden alabilir veya orda hangi sayfalar popüler bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirler. binance e üye olup ordada alabilirsin ardindan almış olduğun bitcoinler ile avax aliyorsun.

avax almak icin ilk önce bitcoin alman gerekiyor. Türkiyedeki kişiler nerden alabilir veya orda hangi sayfalar popüler bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirler. binance e üye olup ordada alabilirsin ardindan almış olduğun bitcoinler ile avax aliyorsun.
illa btc alıp öyle avax almak zorunda değilsin.
usdt alıp onunla avax da alınır.
en çok tercih edilen usdt alıp sonra onunla alt coin almaktır. usdt dolar tl fiyatıyla eş değer hareket eden bir coin dir.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt