- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Sizde iki sene önce 10 tl olacaktı. Ayıp ya.Buna da şükür rengim. Belhanda kazığı bile hafif kalır o zarara göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizde iki sene önce 10 tl olacaktı. Ayıp ya.Buna da şükür rengim. Belhanda kazığı bile hafif kalır o zarara göre.
Sizde iki sene önce 10 tl olacaktı. Ayıp ya.
O değilde bitcoine ne koymuşlar yav %30a dayandı düşüş.
21 milyon tane Bitcoin olacak. 21 milyonluk arzı olduğu için daha da çok değerlemesi lazım yanlış mı düşünüyorum?Bayağıdır takip etmiyorum.
Dipte ve tepedeki hacimleri karşılaştırın, tepedeki oluşum dipten çok yüksekse milletin eline vermişlerdir.Düşüş mü?
Niye ters olsun yav gerçek ederi 3 bin dolar bitcoinin. Ondan sonraki maliyetler taşıma maliyeti; cüzdan maliyeti vs oluyor. Zaten geleceği çoktan fiyatlamış durumda, sigorta payı gibi düşünebiliriz bunu.
Avax gelecegi parlak mi?avax ciddi deger kazaniyor btc ye karsi..4 gün önce aldim bugün 100% oranda deger kazanmis durumda
Avax gelecegi parlak mi?
Başka ilgilendiğin takip ettiğin coinlar var mı?tradingview sayfasinda bir kac elemani takip ediyorum bende, öyle uzman falan degilim... bu avaxla ilgili bloomberg ht de haber cikmisti ondan sonra aldim
Başka ilgilendiğin takip ettiğin coinlar var mı?
Geçen hafta alacaktım nereden alacağımı bilemedim uçmuş resmen.avax 4 dolarlardan 1 haftada 13 dolara geldi
binance da var. 1 haftadir çok yükseldi düşme ihtimali de var tabiki ama uzun vadede şahsi fikrim cok degerlenecektir.Geçen hafta alacaktım nereden alacağımı bilemedim uçmuş resmen.
Binance cok karisik geliyor. Hangisini aliyoruz? Aratinca 4 tane cikiyorbinance da var. 1 haftadir çok yükseldi düşme ihtimali de var tabiki ama uzun vadede şahsi fikrim cok degerlenecektir.
Binance cok karisik geliyor. Hangisini aliyoruz? Aratinca 4 tane cikiyor
illa btc alıp öyle avax almak zorunda değilsin.avax almak icin ilk önce bitcoin alman gerekiyor. Türkiyedeki kişiler nerden alabilir veya orda hangi sayfalar popüler bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirler. binance e üye olup ordada alabilirsin ardindan almış olduğun bitcoinler ile avax aliyorsun.
Var mıydı rengim? Şişirme operasyonu yapiliyormus.Dogecoin adam oğlu adamdır.
An itibariyle şahsıma hatırı sayılır bir kâr yaptırıyor.Var mıydı rengim? Şişirme operasyonu yapiliyormus.