Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ne durumdasın üstat
Yatirim yapilacak daha guzel seyler var bence.

Beni uzmeyecek kadar yatirimim var burda.

Parasi ufak olanlar icin burasi da bir kazanc kapisi.

Ama 7 / 24 takip etmek zorundasin ( durmayan bir piyasa )

Belli seylere ulastiktan sonra zaman paradan onemli bir duruma geliyor.
Cunku para kazanmak kolay bence ama zaman kazanmamiz imkansiz

Yine de 20 li yaslarin basinda olanlarin denemesinde sakinca gormuyorum.

Uzak durmaya karar verdim. Kripto alıp satan arkadaşlara bol şanslar.

Çok az kaldı güzel günlere

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önermek kanunen suç.
Yatırım tavsiyesi değildir yani söylemlerim.
Bir sepet yapacak olsam

Arkm
Sui
Phb
Fet
Ftm

Bunlardan eşit miktarda toplam 100 birim alır 6 aya kadar 600 ila 1000 birime çıkınca satardım.
Çok riskli piyasa olduğu için yatırdığım para toplam mal varlığımın 10 da 1 i ancak olurdu

Dominance tepki bölgesine yaklaştı %57-60 arasından tepki yemesi muhtemel gözüküyor şu an %56'da biraz daha artışta kalıp altcoinleri baskılayabilir bunun üstüne bitcoin'de aşağı doğru salmazsa dominance düşüşüyle beraber altlar için iyi olur hatta doğru alım noktası olabilir
58.000'e doğru düşüş devam ediyor oradan bir tepki yemesini bekliyorum ama asıl hedef 52.000'e gelmesi olur ondan sonra yeni ath için yukarı çıkabilir çıkarsa 80.000-85.000 aralığına çıkıp tekrardan 40.000 seviyelerine inecek diye tahmin ediyorum ama boğa dönemi bitti mi yoksa ara bir trend mi orasını kestirmek zor haberleride takip etmek gerekiyor.
Saflarım belliydi hedefime geldi ve çıktım bu saatten sonra naparsa yapsın dışarıdan izleyecem btc dominance takip edip direk altcoinlere geçtim.

Btc 70 civarında kalır dominance aşağılara salarsa altcoin boğası başlamış olur btc sert düşersede yine işleme girmeden doğru yeri beklerim.

borsa kafasına benzemediği ve trump yönetimi olduğu için gaza gelmeyin , beklemediğiniz anda ham yaparlar paranızı

çok dikkat edin coin camiasında.

BTCDOM şerefsizi düşmeli. Şiştim iyice.
Yani bir teori de bugunku alicilarin cogunun Turkiye'den olmasi. Ilk ivmeyi baska yerlerde yakalamis olabilir ama bugunku yukl3nmenin failleri guzide memleketimizin evlatlaridir belki de. Asil Doge'ciler seviniyor bu ise

Neyse yaw gene kazananlar balinalar olacak. Biz de kirintilarla idare edicez. Vakit yok ki oturup bakalim.

ABV şu HOLORİDE 'in projesine güvendik destekçilerine güvendik bi coin bu kadar düşer mi ya .

Geri
Üst Alt