Kripto Para Birimleri ve Coinler

Geri çekilme ne zaman olur ya. 90k mı 100k mı gelcek 76 lara geri çekilme mi. Kenarda az nakit iyi olur gibi. Sonraki dalga alt coin rallisi olur muhtemelen. Bugün enflasyon verisi gelcek bakalım. Hayvan gibi çıkıyo BTC durmuyo... xD

Geri çekilme ne zaman olur ya. 90k mı 100k mı gelcek 76 lara geri çekilme mi. Kenarda az nakit iyi olur gibi. Sonraki dalga alt coin rallisi olur muhtemelen. Bugün enflasyon verisi gelcek bakalım. Hayvan gibi çıkıyo BTC durmuyo... xD
91k da direnç var. 90 k dan bir miktar geri çekilmesi muhtemel.

Bu arada bir iki shitcoin tavsiyeniz varmi arkadaslar? Büyük borsadaki coinlerin az çok beklenti falan arastirma firsatim oluyorda shitcoinlerle baya aram uzak son senelerdir.

Yanlis görmediysem suan -9% gibi galiba. Bu pazarda nasil düsmüs böyle? Gerçi son günlerde baya çikis yapmista neyse
Eğer spotta bekleme ve tepelere yakın veya x ler eşliğinde satış ise hedef kısa vade düşüşler pek anlam ifade etmez. Ama al sat ta yaparım adet attırırım dolar maaliyetimi azaltırım gibi yapması kolay olmayan ama gayet mümkün olan bir hedef varsa evet BTC de geri çekilme ile daha düşük seviyelerden bile alınabilir ancak garantisi yok. BTC ne yapacak bence kimse suan tam bilmiyo. Geri çekilme illaki olcak ama nerden düşcek ve nereye kadar. Bazı fikirler var ama ben şahsen teknikten çok anlamamama rağmen elimdeki spotu tutuyorum. Küçük bir meblağ ilede al sat yapıyorum. Biraz tepe gibi hissetiğim yerde satıp düşünce geri alıyorum bir miktar para ile o şekilde adet arttırmaya çalışıyorum. 2025 hedefim var. Hayırlısı. Herkese bol kazançlar. :)

Bide işin kaldıraç tarafı var. Evlerden ırak oraya girmiyorum ve bilmeyene önermiyorum. Teknik filan bilen için bişey diyemem tabi. Ama çok paralar kaybedenler gördüm orda. Kontrollü bir kumar gibi biraz Üzücü
Minimum 2 yıllık tecrübe + market bilgisi + illa ki disiplinde kalabileceği bir eğitim gerekiyor hiçbir şey bilmeden giren adam bakiyesini sıfırlayıp borç batak içine düşer.

Şimdiye kadar 100'lerce insanla konuşmuşumdur bu kaldıraç işine girip başta kaybetmedim fena kazandım diyen 1 kişiye bile rastlamadım hatta birçoğu halen zararda yeni yeni toparlayıp artıya geçmeye başlamış.

İlla sürekli trade edeceğim diyenler içinde en güzeli fon firmaları oluyor tabi işi bilmezse fonlarıda patlatır ama en azından yüksek bakiyeler patlatmaz.

Son düzenleme:
Minimum 2 yıllık tecrübe + market bilgisi + illa ki disiplinde kalabileceği bir eğitim gerekiyor hiçbir şey bilmeden giren adam bakiyesini sıfırlayıp borç batak içine düşer.

Şimdiye kadar 100'lerce insanla konuşmuşumdur bu kaldıraç işine girip başta kaybetmedim fena kazandım diyen 1 kişiye bile rastlamadım hatta birçoğu halen zararda yeni yeni toparlayıp artıya geçmeye başlamış.

İlla sürekli trade edeceğim diyenler içinde en güzeli fon firmaları oluyor tabi işi bilmezse fonlarıda patlatır ama en azından yüksek bakiyeler patlatmaz.

Bide işin kaldıraç tarafı var. Evlerden ırak oraya girmiyorum ve bilmeyene önermiyorum. Teknik filan bilen için bişey diyemem tabi. Ama çok paralar kaybedenler gördüm orda. Kontrollü bir kumar gibi biraz Üzücü
Batış senaryosu = kaldıraç

ilk 1 2 kerede heyecan yaparsın hareket yakalayınca baldan tatlı gelir sonra abov ki ne abov .

çok insan gördüm "şununda parası çıktı" dedikten iki gün sonra ağlamaklı oldular.

DOGE'ye girmek icin gec degil sanki. Trump Elon Musk'a gayriresmi bir bakanlik verecek. Hukumetin daha verimli calismasini sagalayacak girisimlwrde bulunacakmis. Birimin adi da Department of Government Efficiency. Yani kisaca DOGE. Agam bizimle egleniiiir.

Ote yandan bu herife devletin butun sirlarini ogrenip AI teknolojisiyle Skynet yaratip sonumuzu da getirmesine yol acacak.

Geri
Üst Alt