- 10 Nisan 2013
- 58.790
- 41.993
- 3.943
Niye bu kadar çöktü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıken şöyle düsünüyorum, cikinca satanlar oldu, cogu kisi düstügünü görünce panikledi ve elindekileri sattilar ve düsmeye devam etti Piyasa dengesi Arz ve Taleb durumu diye düsünüyorum, bi kac güne veya haftaya yine patlama yapabilir, cogu kisi bu fiyatlari görünce yine yüklü girebilirNiye bu kadar çöktü
vixi hangi araçla alıyorsun? opsiyon, futures, etf? opsiyonlar çok sığ uzun vadelilerde, alıcı satıcı çok az. mecbur 10-15 günlük alıyorum ben.Acısını çıkarmak isteyenler bir sonraki yalan tariff dumpını bekleyip yüklü TSLQ girebilirler
Ya da benim gibi yapıp VIX alabilirsiniz uzun vade için
VIXM alıyom rtaşvixi hangi araçla alıyorsun? opsiyon, futures, etf? opsiyonlar çok sığ uzun vadelilerde, alıcı satıcı çok az. mecbur 10-15 günlük alıyorum ben.
VIXM alıyom rtaş

ne bu damımıza kar yağdı mı?
Tunam, ben daha çok şemsiye açılmadı olarak yorumladımne bu damımıza kar yağdı mı?
Islatıp ıslatıp ...yorlar da olabilir.ne bu damımıza kar yağdı mı?
CoinsperBir anda 81 bine fırlayıp bir anda 78 bine düşüyor inanılmaz sert hareketler oluyor şu an
Coinden kazanılan para haram mıdır değil midir?Bir anda 81 bine fırlayıp bir anda 78 bine düşüyor inanılmaz sert hareketler oluyor şu an
Hayır lafı atıp kayboldu endişeliyimIslatıp ıslatıp ...yorlar da olabilir.
Koyin uzman(!) larinin
Ana parasindan anasi bile kalmadi
Ve hepsi batti
![]()