Kripto Para Birimleri ve Coinler

Neler oluyor? Cakis mi yoksa bitcoin gene orta oarmak acip beni izleyin ufakliklar...sizde durun yerinizde mi diyor.

Yoksa duserken siz de benle mi geliyorsunuz diyor?

%60 falan zarardayız hala istediği kadar yükselsin altlardan birşey olacağı yok. zaten yarısını binance delist etti..

BTC dipteyken 120k oldu alt coinler dip olduğu döneme göre daha kötü durumda.

Yani piyasa bitti anca içerde el değiştiriyor.

Evini satip bitcoin ve alt coinlere giren bir arkadasim var. Rekorlarda coiniden cikmadi cunku zengin olmak gibi hayali var. Hem ev hem araba almak hemde üstüne sermaye kazanacak gibi gibi bir hayali var. geçtiğimiz dönemde düşüş yaşadığında babasinin ustune esnaf kredisi cekip tekrar btc girmisti. Suan ciksa kar etmis olacak ama eminim cikmayacaktir.

1 koyup 5 almak derdiler ama tek sıkıntı artış adım adım olduğu için btc 5 e ulaşsa bile hedefleri de 5 den 10 a evriliyor yani gerçekte ne zaman çıkacağını bazıları asla bilemiyorlar.

Normal retail investors girmemis suan: Trump seçildikten sonra Google Trend'deki istatistiklere göre Bitcoin aramalari 60% civarinda artarken, suan 8%. Bir dahaki push bu normal yatarimcilarin katilmasiyla olursa, iyi bir çikis daha olabilir.

Bizim Borsa mı daha tehlikeli bu arkadaşlar mı henüz çözemedim ama siyasi çalkantılardan bezdiğim için ve terste kalma ihtimali ve spekülasyona açıklığı nedeniyle Borsadan tamamen çıktım.

Etherium ve Solana göz kırpıyor, ne dersiniz renktaşlar?

Bizim Borsa mı daha tehlikeli bu arkadaşlar mı henüz çözemedim ama siyasi çalkantılardan bezdiğim için ve terste kalma ihtimali ve spekülasyona açıklığı nedeniyle Borsadan tamamen çıktım.

Etherium ve Solana göz kırpıyor, ne dersiniz renktaşlar?
Bist'e göre çok daha güvenilir ama altcoinlere çok bulaşmamak lazım genelde btc veya eth ya da çok yüksek hacime sahip coinler iyidir.

Bütçeye göre değişir fx'de iyidir altın, eur, usd, jpy bunların hacmi çok büyük olduğu için kriptodan daha iyi ama trump geldiğinden beri orayıda kripto'ya çevirdiler.

Avax kaç usdt olcak dönem sonunda bana gerçekçi bir bakış açısı ile yorumlayacak yada direk tahminini söyleyecek iyi yürekli bir renktaş arıyorum.

Geri
Üst Alt