Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.280
- 91.174
- 5.093
Piyasa çöktü.Enjin direniyor. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NFT çılgınlığı var çünkü bu ara, açıkçası NFT konusu bayağı komikPiyasa çöktü.Enjin direniyor.![]()

Cılız da nft listesinde imiş...Ecomi'ye denk geldin mi?NFT çılgınlığı var çünkü bu ara, açıkçası NFT konusu bayağı komik
Acaba şu konunun ilk mesajını okutabilir miyim
Yok ya bakmadım pek de bakıcam.Cılız da nft listesinde imiş...Ecomi'ye denk geldin mi?
Oğuzhanın dediği boşa ayakta durmuyor. Adam yüklü yatırıyor. Enjini ayakta tutan bizatihi OğuzhandırDüsüs var bakalim nezaman toparlanacak
Bi enjin ayakta kaldi
Ona da oguzhan algisi yuzunden dokunmadim![]()
Zenginin tavuğu çift yumurtlarmis renktasDüsüs var bakalim nezaman toparlanacak
Bi enjin ayakta kaldi
Enjin uzmanı olduğumu söylemekten çekinme!Düsüs var bakalim nezaman toparlanacak
Bi enjin ayakta kaldi
Ortalık 100 200 lira ile uzman kesilenlerle dolu üstad...Bu işten korkan varsa gidip dolar altın alsın.Oğuzhanın dediği boşa ayakta durmuyor. Adam yüklü yatırıyor. Enjini ayakta tutan bizatihi Oğuzhandır
Fed denilen şerefsiz oluşumu tarihe gömeceğiz yiğenimbunlar bu gidişler batmayacaklar sürekli kazandırınca insanlar da yatırım yapıyor iyice yükselişe geçiyorlar![]()
100 200le gitsinler iddaa oynasınlar reis. Burası kurtlar sofrasıOrtalık 100 200 lira ile uzman kesilenlerle dolu üstad...Bu işten korkan varsa gidip dolar altın alsın.
yakında bu posttaki kişilerden beni piyasaya sokmamaları için sus payı alacağım bir gelirsem fed başkan seçer beni öyle batırırım satoşhicileriFed denilen şerefsiz oluşumu tarihe gömeceğiz yiğenim
yakında bu posttaki kişilerden beni piyasaya sokmamaları için sus payı alacağım bir gelirsem fed başkan seçer beni öyle batırırım satoşhicileri![]()