Kripto Para Birimleri ve Coinler

Adminim hacim ve arz olayından kısaca bahseder misin? @Keramettin TANRIVERDİ
Arzdan kastım üretilen ve dolaşıma sunulan miktar. Mesela bitcoin 16 milyon var güncelde, max 21 milyon olacak o da 2040 teknolojisiyle ancak üretilebilecek, tabii bu noktada kayıp olan sayısız bitcoin var, bunların sayısı belirsiz.

Klasik mantık bir şey ne kadar azsa o kadar değerlidir, aynı zamanda da ne kadar çok piyasaya dağılmışsa yani tek kişinin elinde değilse, merkeziyetsiz ise o kadar manipülasyona kapalı olur.

Hacim konusunda tam soru ne anlamadım ama?
Yukselir mi peki tekrar
City ve Real'in tokenları piyasaya girerse yükselir, onun dışında denge fiyatını bulup bir süre yatay gitmeli. 7.50den satanların dipten toplaması gerekiyor nihayetinde.

CHZ 3 lira bandına düşmüş, ne diyorsak o!

Herkes 10 derken 3e düşmek zorunda demiştim, token bile olsa teknik var burada da.

Btw btc dönüp 60 bini geçmeli; yoksa sıkıntı olur.
Sabırla chzmizi bırakmadık bekliyoruz.

Bu yolun sonunda ya batacağız ya çıkacağız

Sabırla chzmizi bırakmadık bekliyoruz.

Bu yolun sonunda ya batacağız ya çıkacağız
Ben sattığımda CHZyi satsaydın 6.5tan.

0.2den holo alıp 0.6dan satsaydın.

Bugün de 4 liradan tekrar CHZye girseydin; arada yüzdesel olarak ne kadar fark olurdu?

Denetime tabi tutulmadığı sürece hiç bir coinde doğru orantılı artış olmaz uzun vadede.

Bu fiyat tahminleri dönmeye başladıysa düşüş de yaklaşıyor demektir.

Yarın bitcoin 1 milyon dolar olacak tahminleri de gelmeye başlarsa hazirana bitcoin 30 bin dolar, alt coinler de çöp olmuş noktada gireriz.

Ben sattığımda CHZyi satsaydın 6.5tan.

0.2den holo alıp 0.6dan satsaydın.

Bugün de 4 liradan tekrar CHZye girseydin; arada yüzdesel olarak ne kadar fark olurdu?
Sıkma canımızı reis...

Valla böyle yapabilseydim altından da iyi para kaldırırdım. Küçük yatırımcıyım ben beceremiyorum o işleri 😀

Geri
Üst Alt