- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Nasıl oynayacağım ben bunu ya? Yardım edin memetalibey...Arz fiyatı 0.125 dolarmış yav. Ön satışta o fiyattan vermişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl oynayacağım ben bunu ya? Yardım edin memetalibey...Arz fiyatı 0.125 dolarmış yav. Ön satışta o fiyattan vermişler.
CHZ 3 lira bandına düşmüş, ne diyorsak o!
Herkes 10 derken 3e düşmek zorunda demiştim, token bile olsa teknik var burada da.
Btw btc dönüp 60 bini geçmeli; yoksa sıkıntı olur.
Arzdan kastım üretilen ve dolaşıma sunulan miktar. Mesela bitcoin 16 milyon var güncelde, max 21 milyon olacak o da 2040 teknolojisiyle ancak üretilebilecek, tabii bu noktada kayıp olan sayısız bitcoin var, bunların sayısı belirsiz.Adminim hacim ve arz olayından kısaca bahseder misin? @Keramettin TANRIVERDİ
City ve Real'in tokenları piyasaya girerse yükselir, onun dışında denge fiyatını bulup bir süre yatay gitmeli. 7.50den satanların dipten toplaması gerekiyor nihayetinde.Yukselir mi peki tekrar
Sabırla chzmizi bırakmadık bekliyoruz.CHZ 3 lira bandına düşmüş, ne diyorsak o!
Herkes 10 derken 3e düşmek zorunda demiştim, token bile olsa teknik var burada da.
Btw btc dönüp 60 bini geçmeli; yoksa sıkıntı olur.
Chz geldiği yeri unutmazSabırla chzmizi bırakmadık bekliyoruz.
Bu yolun sonunda ya batacağız ya çıkacağız
Ben sattığımda CHZyi satsaydın 6.5tan.Sabırla chzmizi bırakmadık bekliyoruz.
Bu yolun sonunda ya batacağız ya çıkacağız
Dolaşımda 115 milyon adet dolaşan arz var neden olmasın dot tan ümitliyim ben
2021 tahmini bana göre daha da fazla ama hiç mi ayı sezonuna girmeyecek? Böyle olacağını sanmıyorum .
Denetime tabi tutulmadığı sürece hiç bir coinde doğru orantılı artış olmaz uzun vadede.
Sıkma canımızı reis...Ben sattığımda CHZyi satsaydın 6.5tan.
0.2den holo alıp 0.6dan satsaydın.
Bugün de 4 liradan tekrar CHZye girseydin; arada yüzdesel olarak ne kadar fark olurdu?
Yüreklerimize su serpen açıklama geldiChz geldiği yeri unutmaz![]()
O sat tuşuna basılacak, basılmalıSıkma canımızı reis...
Valla böyle yapabilseydim altından da iyi para kaldırırdım. Küçük yatırımcıyım ben beceremiyorum o işleri![]()
Hayır 6.5tan satmadım bari sabahtan hot hot hot mesajını dikkate alsaydımO sat tuşuna basılacak, basılmalı![]()