Kripto Para Birimleri ve Coinler

Yav bu insanlar malın önde gideni zaten.

İşin sonunda kaçtan satacaklarının önemli olduğunu unutuyorlar.

Gamestop da ama Robinhood gibi borsalar fiyati manipule etti. Normal vatandasa GME almaya yasaklamislardi ve fiyat 120 dollara kadar düstü. Onu yaptikdan sonra, % of float shorted orani 140a yakinken 120lere düstü diyorlardi. Yani Hedgefondlarin isine yaradi yaptiklar.

Class Action Lawsuite basvurmus Wallstreetbets de ki üyeler. Baya ters görüslü Politikacilar bile RobinHood ve Wallstreete sövüyordu. Trumpun oglu ve Alexandra Ocasio Cortez ayni fikirde olursa, baya boktan birsey yapmissin anlamina gelir.

Gamestop da ama Robinhood gibi borsalar fiyati manipule etti. Normal vatandasa GME almaya yasaklamislardi ve fiyat 120 dollara kadar düstü. Onu yaptikdan sonra, % of float shorted orani 140a yakinken 120lere düstü diyorlardi. Yani Hedgefondlarin isine yaradi yaptiklar.

Class Action Lawsuite basvurmus Wallstreetbets de ki üyeler. Baya ters görüslü Politikacilar bile RobinHood ve Wallstreete sövüyordu. Trumpun oglu ve Alexandra Ocasio Cortez ayni fikirde olursa, baya boktan birsey yapmissin anlamina gelir.

Eee normal değil mi ama bu?

Her yerde 6 milyar dolar soktular diye yazıyor yav para dediğin şey kağıt parçası ve bir kaç dijital numaradan ibaret şu dünyada, tek hareketle kazanıyorsun o 6 milyar doları ki bu düdüklerini iddia ettikleri adamların işlem hacimleri trilyon dolar belki.

Bu piyasada terste bile bıraksan sana yedirirler mi bunun kaymağını?

Kazanandan çok mağdur olacak yine bu işte de.

Bu Gamestop olayından benim bir arkadaşımın iş arkadaşı 20.000€ civarı kâr elde etmiş.

Bu Gamestop olayından benim bir arkadaşımın iş arkadaşı 20.000€ civarı kâr elde etmiş.

Sıkıntı bu, Murat'ın da dediği gibi. Kazanan hemen söylüyor, yayıyor.

Kaybedenlerin ise genelde iş işten geçene kadar sesi çıkmıyor sonra da herkesin kazandığı algısı yaratılıyor.

Böyle bir şey mümkün olsa herkes zengin olurdu zaten.

Elon Musk, elinde patlamış btc tutan garibanları kurtardı. Parayı kurtaran gariban bir daha da girmez. Bundan sonra da kimse shortlama yaparken eli titreyerek yapar. Piyasa bundan sonra full fomo!

Şu Mining yapan kişileri vurasım geliyor piyasanın anasını bellediniz ekran kartı bulamıyorum!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt