Kripto Para Birimleri ve Coinler

Son 2 haftada yaptığım tradelerle +%30'da idim.
2 gün önceki girdiklerime %30 gibi bir - yedim
Sabah para bulup girdiklerimle bi %15 daha yedim.

Yarın bir yerden kendi bütçeme göre ciddi bir gelir bekliyorum onuda buraya yatıracağım.
İflah olmaz akıllanmaz bir küçük yatırımcıyım :p

Benim aklımda saçma sapan rakamlar var tabi çok uzun vadede.
Beni çok üzmeyecek paralarla sürekli coinlerde kalıyorum belli coinlerdede olan paramı sürekli arttırmaya çalışıyorum.

Son 2 haftada yaptığım tradelerle +%30'da idim.
2 gün önceki girdiklerime %30 gibi bir - yedim
Sabah para bulup girdiklerimle bi %15 daha yedim.

Yarın bir yerden kendi bütçeme göre ciddi bir gelir bekliyorum onuda buraya yatıracağım.
İflah olmaz akıllanmaz bir küçük yatırımcıyım :p

Allah kurtarsin renktaş
+ si - si bi yana insanin hayatini mahvediyor bu trade olayi. Benim kuzen 4 senedir ugrasiyor. Gecen hafta bi akrabasi vefat etti. Taziyesine gittim. Cocuk taziyede bile binance acmis grafiklere bakiyordu...

Allah kurtarsin renktaş
+ si - si bi yana insanin hayatini mahvediyor bu trade olayi. Benim kuzen 4 senedir ugrasiyor. Gecen hafta bi akrabasi vefat etti. Taziyesine gittim. Cocuk taziyede bile binance acmis grafiklere bakiyordu...
Amin tüm ilgilenenlere Allah akıl fikir versin bu piyasada.
Da şöyle bir durum var ben sırf bu uzun vadeye güvendiğimden ve kendi hayatımdan ödün vermek istemediğimden stop loss falanda koymuyorum.
Gitsin düştüğü kadar düşsün 1-2 yılda olsa beklerim uğraşamam modundayım.
Alım fırsatı olduğu yorumunu yaptığımda girerim. Kısa vade bekliyorsam satış limit emri veririm bildirim gelirse girerim binance'a.

Elon manüple edip yükseltti fiyatları şimdi de şatışa başladı galiba.1 yıllık tesla kazancını 15-20 gün içinde kazanmış adam insan emeğinin değerini düşüren bir durum var ortada .Şunu normal piyasada yapsalar adamı hapse atarlar.Pandemi sonrası sanal coin olayına bir düzenleme gelme ihtimali yüksek.

Geri
Üst Alt