Kripto Para Birimleri ve Coinler

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, kripto para birimlerinden Bitcoin'in çoğu zaman yasa dışı finansman için kullanıldığını belirterek, söz konusu kripto para birimini "verimsiz" ve "spekülatif" olarak nitelendirdi.​

wide__1300x731

Dominance ve btc grafiğini takip edenlerin kıçıyla güldüğü olay. Ayıya bir anda girilmez. Dalga dalga düşerek girilir. 100 birim diyelim 80e düşer, sonra 95e çıkar, 60a düşer 85e çıkar, 50ye düşer 75e çıkar vs vs Eğer bu ilk dalgaysa ikinciyi bekleyeceksin. Eğer altlardaysan ikinci dalga ve dominance takip etmezsen rekte girersin. Bu ilk sarsıntı mıydı yoksa düzeltme miydi? Ktipto borsasına hoşgeldin. Analizcilerin peşinde koşanlar kar ederken aslan kaplan olurlar. Boğada kazandırmayan coin olmaz, rasgele seçeceğin coine girsen bile en az 5x yapar. Zenginlik hayali yoksulun gözünü pembe hayallerle duygusal hareket etmelerini sağlar. Üzgünüm parayla para kazanma işinde duygulara yer yok. Fakir kaybettiği oranda zengin kazanır. Galata köprüsünde bol balık yakalanır. At çekçiler köprüyü doldurur. Yakalanan balıklar sen, ben, biz... Unutmayın oltaya gelen balık yoksuldur. Piyasada balina tabirinin ne anlama geldiği kaç kişi biliyor? Çoğu kişi balinanın büyüklüğü para babasının büyüklüğü sanıyor. Alakası yok aslında dalga geçmek için bu tabir kullanılıyor. Balina balık sürüsüne ağzını açarak daldığı an topladığı balıklarla ölçülür(kambur balina). Bir de bunları takip eden yunuslar vardır. En sonra da asalaklar vardır kalan parçalardan pay kapmaya çalışan(bu biraz ben oluyorum). Boğa sezonu balık avlama sezonudur, her yerden davulla, zurnayla duyurulur, mümkün olduğu kadar balıkların sürüye katılması sağlanır(kaybedenlerin bir daha girmesi için teşvik edilmesi tez konusu, öyle ya kısa yoldan zengin olacak bir öncekinde kaçırdı şimdi kazanacak hahahaha). Av mevsimi başlar Karnı doyan balina karnı acıkana kadar dinlenir. Ayı piyasası dedikleri olay bu. Bir sonraki av için balıkların üremesi sağlanır balık sürüsü olgunlaşması beklenir. Bu piyasada %99 insan kaybeder. Kimi %5 kimi %100. Shit coin demek alt coin demektir. Alt coinleri alıp ayıya giren zaten kaybeder :asd: Aç gözlü olmayın parayı iki katına çıkaran boğa sezonunda çıksın. %20 bile olsa manyak kar yapmış oluyorsun. Adamlar 10x yapmış hala koşturuyor. Borsa yükselir mi, iner mi şu an bilemeyiz. Ama karını maksimize eden kişilere tavsiyem çıkın. Sonra üzlürsünüz.

Durulunca gözümü karartıp bir miktar alıp patlamasını bekleyeceğim bu sefer ne olursa olsun, uzun zamandır beklemedeyim. Kazanan çok deli para kazandı oturduğu yerden kaç katına çıkardı. Zarar edersem de ederim yapacak bir şey yok. Çok değil daha 1 ay önce 30 bin seviyesindeydi, coin böyle oynak bir şey riske edecek parası olmayan adamlar ne demeye girer bu işe hiç anlamıyorum sonra zırıl zırıl ağlıyorlar, 45 binden girmişsin yeri geldiğinde 2 yıl beklemeyi göze alacak paran yoksa ne demeye giriyorsun. Belki de patlayacaksın yani yapacak bir şey yok hem ayranım dökülmesin hem g.. s... yok yav başka bir isteğin var mı paşam.

Sana yakıştıramadım.

Bütün parayı Altay-Altınordu maçı KG VAR gömmek varken, coin alıp beklemek ve aksiyonu bir kenara bırakmak haa?

Yaşlanıyorsun demek isterdin ağabey ama maalesef yaşlanmışsın bile.

Sana yakıştıramadım.

Bütün parayı Altay-Altınordu maçı KG VAR gömmek varken, coin alıp beklemek ve aksiyonu bir kenara bırakmak haa?

Yaşlanıyorsun demek isterdin ağabey ama maalesef yaşlanmışsın bile.
Vur Berkan'ım vur tokatla daha ölmedi.

Bu tarz postlara hypelanıp çoluğunun çocuğunun rızkını banilara kaptıran kaç avel vardır allah bilir. Tam keriz parası yemin ediyorum afiyet olsun.
Iki uc sene onceki ilk sahlanis döneminde 100bin dolar olacak diye diye milleti ..kti bu eksici salaklar. Hayır bi de hepsi en tepeden satip en alttan alıyor sabah konuştuğumuz gibi :D

Iki uc sene onceki ilk sahlanis döneminde 100bin dolar olacak diye diye milleti ..kti bu eksici salaklar. Hayır bi de hepsi en tepeden satip en alttan alıyor sabah konuştuğumuz gibi :D
çoğu bu modda :D
1614080257041.png

Ben o tiplere fazla üzülmüyorum pek. Arkadaş çevremde bu tarz olaylara hypelanıp ciddi kayıp yaşayanlar var. Sadece maddi de değil bildiğin ruh dengesi bozuluyor heriflerin günde 10 saat grafiğe bakmaktan. Çocukluk arkadaşımla konuşuyordum geçen. Yusuf geceleri uyuyamıyorum hiç , uyurken dump falan olur para kaybederim korkuyorum diyordu :D

çoğu bu modda :D
Ekli dosyayı görüntüle 115507

Ben o tiplere fazla üzülmüyorum pek. Arkadaş çevremde bu tarz olaylara hypelanıp ciddi kayıp yaşayanlar var. Sadece maddi de değil bildiğin ruh dengesi bozuluyor heriflerin günde 10 saat grafiğe bakmaktan. Çocukluk arkadaşımla konuşuyordum geçen. Yusuf geceleri uyuyamıyorum hiç , uyurken dump falan olur para kaybederim korkuyorum diyordu :D

Coinler gece uyutmaz yaw. Borsanin saati belli en azindan gece rahat uyuyorsun. Coinlerde asıl seks bizim saatimizle geceye denk geldiği icin bu kadar oynak piyasada rahat bir uyku uyuman mümkün değil. Ben de uyuyamazdım. :D

Olm sen ne diyorsun la akraba ziyaretinde sürekli laf sokmaya çalışan ama başaramayan haset akraba gibi :puhaha: :puhaha:
Senin bu yatırım konularında yorum yapmana ayar oluyorum kardeşim kusura bakma. Yok kripto para yok coin yok altın yok borsa yok dolar bilmem ne yeter da. Keramettin kardeşim de çok gözüme batıyor da şimdi ona bir şey diyemiyorum admin adam başımıza bela almayalım. O yüzden full sürüm sana hönkürüyorum kardeşim.

Geri
Üst Alt