Kripto Para Birimleri ve Coinler

Senin bu yatırım konularında yorum yapmana ayar oluyorum kardeşim kusura bakma. Yok kripto para yok coin yok altın yok borsa yok dolar bilmem ne yeter da. Keramettin kardeşim de çok gözüme batıyor da şimdi ona bir şey diyemiyorum admin adam başımıza bela almayalım. O yüzden full sürüm sana hönkürüyorum kardeşim.
El insaf yav. Bir şey kazandığım falan da yok ha geçen bir hesap yaptım mevduatta dursa daha çok kazanıyormuşum :puhaha:

@Mehmet Arslaner @Erman Türker

Hanginizin safında yer alacağıma karar veremedim henüz. Tartışmaya/atışmalara devam etin lütfen
Tartışma falan yok yav. Erman incinmiş kendi kendine, yatırım vs konusunda yorum yapan herkesi para içinde yüzüyor falan sanıyor ona içerlemiş. Onlar gülüyorlar eğleniyorlar püskevit yiyorlar ben niye yiyemiyorum diye isyan ediyor yani anlayacağın, o isyanını da bana yansıtıyor ama bilmiyor ki yatırım konusunda son derece beceriksiz bir insanı kıskanıyor. Şu hayatta adam akıllı tek yatırım yapıp kar ettiğim şey altın. O da kurcalamadığımdan al-unut taktiği uyguladığımdan. :D

El insaf yav. Bir şey kazandığım falan da yok ha geçen bir hesap yaptım mevduatta dursa daha çok kazanıyormuşum :puhaha:
Yahu kardeşim madem bir şey kazanmıyorsun ne diye bu başlığa Alp Er Tunga destanı gibi yazı döşeniyorsun? Girme bu işlere o vakit ne gerek var? Uyuz oluyorum ya zorla mı uyuz oluyorum.

Tartışma falan yok yav. Erman incinmiş kendi kendine, yatırım vs konusunda yorum yapan herkesi para içinde yüzüyor falan sanıyor ona içerlemiş. Onlar gülüyorlar eğleniyorlar püskevit yiyorlar ben niye yiyemiyorum diye isyan ediyor yani anlayacağın, o isyanını da bana yansıtıyor ama bilmiyor ki yatırım konusunda son derece beceriksiz bir insanı kıskanıyor. Şu hayatta adam akıllı tek yatırım yapıp kar ettiğim şey altın. O da kurcalamadığımdan al-unut taktiği uyguladığımdan. :D
Uzak olmayan bir gelecekte bahtinin açılmasını dilerim üstat. Saygılarımla...

Doğru vallahi yalan diyemem.

Simdi aramizda koseyi donen var mi?

Var tabii

GD4KLT

Geri
Üst Alt