- 1 Ağustos 2009
- 46.884
- 49.164
- 4.708
200 tl ile girdim 130lara kadar düştüm. CHZ ye geçtim 300tlye çıktım.
İlginç bir piyasa imiş
İlginç bir piyasa imiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyar arzı olan coin 2 lira olmuş, cidden komik seviyelere çıktı bu coin işi.200 tl ile girdim 130lara kadar düştüm. CHZ ye geçtim 300tlye çıktım.
İlginç bir piyasa imiş
9 milyar arzı olan coin 2 lira olmuş, cidden komik seviyelere çıktı bu coin işi.
Kurtlar sofrası üstad...Ufak ufak vurgunu yapıp kaçacaksın.Bu piyasadan bir bok anlamıyorum. Analiz yapıyorlar bir de.
Böyle saçma sapan piyasada analiz mi yapılır yav
2 günde bi ufak parası çıktı diyebiliriz reisKurtlar sofrası üstad...Ufak ufak vurgunu yapıp kaçacaksın.
Bizim işyerindeki amirde senin kafa da...Viski param çıksın yeter diyor.2 günde bi ufak parası çıktı diyebiliriz reis

Şu hikayeye benziyor coin piyasası9 milyar arzı olan coin 2 lira olmuş, cidden komik seviyelere çıktı bu coin işi.
Bitcoini büyük firmalar alıyor da bazılarının işlem hacmi inanılmaz cidden.Şu hikayeye benziyor coin piyasası
Köylü Ahmet, eşeğini satmaya karar vermiş. Kıymeti taş çatlasa 50 lira eden eşek için pazarlık payını da ekleyerek, 100 lira fiyat koymuş. Komşu köyden acilen eşeğe ihtiyacı olan Mehmet de, 100 lira ödeyip almaya razı olmuş.
Köylü Ahmet eşeğini satmış ama akşam da uykusu kaçmış. Düşünüp durmuş, “Mehmet, 50 liralık eşeğe niye 100 lira verdi?” diye.
İçi rahat etmeyince ertesi gün eşeğini geri almaya karar vermiş. Pazara gittiğinde, Mehmet’in eşeği 200 lira liradan satışa çıkardığını görmüş ve 200 lira liraya almak zorunda kalmış.
Aynı olay bu kez Mehmet’in başına gelmiş. O da ertesi gün eşeği geri almaya karar vermiş.
Bu alışveriş her gün fiyatı artarak devam etmiş. Birkaç gün sonra pazara bir başka köyden Hüseyin gelmiş. Hüseyin, pazardaki kalabalığın arasına dalınca bir de ne görsün, “Al! Al! Al! Sat! Sat! Sat!” bağrışmaları arasında bir yaşlı eşek ve bu eşeğin 1000 liralık satış fiyatı! Yanındakine sormuş:
– “Hemşerim, bu yaşlı eşek 1000 lira eder mi yahu?” Adam hemen yanıtlamış:
– “Valla durum ortada. Bu eşeğin fiyatı 50 liradan başladı, 950 liraya geldi. Şöyle bir grafiğe bakarsan görürsün. Eşeğin fiyatı 1000 liradaki direncini kırarsa, 1500 liraya kadar yolu var.”
Bu bahsettiğin ne üstad?200 tl ile girdim 130lara kadar düştüm. CHZ ye geçtim 300tlye çıktım.
İlginç bir piyasa imiş
Chz diye bir coin.Bu bahsettiğin ne üstad?
Ufak ufak oynanabiliyor mu? Atayım bi 100'lük bea.
Bu chz için başlangıç olarak okuduğun bir yer ya da izlediğin bir video falan var mı?Chz diye bir coin.
En az 150 200 atmak makul gibi. Sanki 100ün altında alamadığın şeyler oluyor. Ben de çok bilmiyorum sistemi
Bu chz için başlangıç olarak okuduğun bir yer ya da izlediğin bir video falan var mı?
Ufaktan gireyim ben de.
Kazandığın savaş yok üstad...Bizim parayı da mundar etme!Bunu da kuruturum diye mi korkuyorsun r'taş?![]()
Ufak ufak gireceğim. Kripto paralar korusun kendisini.Kazandığın savaş yok üstad...Bizim parayı da mundar etme!
Şu an piyasa yine çok yükseldi.Ben bile ne alacağımı bilmiyorum.Ufak ufak gireceğim. Kripto paralar korusun kendisini.
Şaka bir yana yönlendir beni bee..

Tamamen içgüdüselBu chz için başlangıç olarak okuduğun bir yer ya da izlediğin bir video falan var mı?
Ufaktan gireyim ben de.