Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.565
- 12.547
- 2.868
City için yatırım yapılabilirPsgmizden şaşmayalim.
Çıkarsa yatırımın yuzde 15 kadar hediye edecekler
Çıkmaz isede yüzde 10
17 marta kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City için yatırım yapılabilirPsgmizden şaşmayalim.
Nerden çıkarsaCity için yatırım yapılabilir
Çıkarsa yatırımın yuzde 15 kadar hediye edecekler
Çıkmaz isede yüzde 10
Anlaşmaya çalışılıyor diye biliyorumNerden çıkarsa
He ben farklı algıladım. %10-15 olayı bir şeyi etkilemez ya.Anlaşmaya çalışılıyor diye biliyorum
Manchester mavi olacakmı ? Diye bildirim gelmişti
Tek merkezden salıyorlar fiyat toplama falan yok. Girdikleri borsa yardım ediyor bazen işte.Bunlarda halka arz nasil oluyor, borsadaki gibi talep toplanıp bölüştürülüyor mu?
Ilk çıkış fiyatı nasil belirleniyor :s Borsadikler ilk cikista kendileri toplar şişirip satar. Tam vahşi batı.Tek merkezden salıyorlar fiyat toplama falan yok. Girdikleri borsa yardım ediyor bazen işte.
Paranın kokusunu almış gibisin rengimIlk çıkış fiyatı nasil belirleniyor :s Borsadikler ilk cikista kendileri toplar şişirip satar. Tam vahşi batı.

Spor alip kenara aticam. Fanatikler zamanla şişirir bunlari. Zaten şişmis de iyice siser.Paranın kokusunu almış gibisin rengim![]()

Kanka hepsi kuruş seviyesinde bir değerle çıkıyor diye biliyorum. Zaten ilk arzda belli miktarı salıyorlar düşük hacimde yükseliyor sonra millet atlamaya başlıyor, yükseldikçe tek merkezden satıyorlar işte.Ilk çıkış fiyatı nasil belirleniyor :s Borsadikler ilk cikista kendileri toplar şişirip satar. Tam vahşi batı.
1200 mesajı okursan fikir sahibi olursun.Beni bilal farzedip bana biri anlatabilir mi hangi kriptoya yonelmem gerektiğini
Borsa gbi düşünme kanka sportiflerde çok hacim yok büyük borsada listelenince. Psgde değerli değil mesela.Spor alip kenara aticam. Fanatikler zamanla şişirir bunlari. Zaten şişmis de iyice siser.![]()
Etkileme olarak değilHe ben farklı algıladım. %10-15 olayı bir şeyi etkilemez ya.
Çıkarsa paslaşalım.Etkileme olarak değil
Yatırımcı olarak görüyor seni bir nevi
Belli bir arz oluşursa klup kabul ediyor sanırım
@Keramettin TANRIVERDİ