Kripto Para Birimleri ve Coinler

CHZ tam roket olmuş, 1 haftada 4 katına falan çıktı herhalde.

Bir sorum var bilen varsa.

Socios'taki taraftar token'ları normalde CHZ tabanlı yani her bir taraftar token'ını karşılayan CHZ olmak zorunda mı? Eskilerdeki dolar basmak için altın rezervin olması durumu gibi.

Eğer böyleyse CHZ market cap'i Socios'taki tüm token'ların market cap'i toplamına eşit olması lazım, o da bu yükselişi destekler zira taraftar token'larını yükseltmek için CHZ'yi de yükseltmek lazım. Hatta CHZ'nin yükselişinin sonu olmaz bu mantık doğruysa.

Mesela taraftar token'larında % 50 civarı düşüş var 2 gündür ama CHZ çıkıyor diye hissetmiyorlar.
Aynen öyle chz olmak zorunda. Belirli bir süre de coin tutman lazım. Ama buradan www.chiliz.net adresinden hesap açıp o adresteki cüzdana gönderip istediğin işlemi yapıp binance'a gönderebilirsin. Biraz çetrefilli gibi görünüyor ama her zaman yaptığımız şeyler. Ben en az 3 sene at unut yaptım. Borsaya giren paranın haddi hesabı yok son bir haftadır. Kısa ve orta vadede kar alabilir misin bilmiyorum. Çok farklı bir borsa grafik, analiz, haber vs bağımsız hareket ediyor. Altlar coin olana kadar inanılmaz şeyler olabilir.

Arkadaşlarım YouTube telegramda takip edip öneri alıp para kazanmayı ne zaman bırakırlar yani batarlar da diyebilirim
Çoktan çakılırdı bitcoin aslında ama kurumsal alımlar açıklandı.

Morgan da şimdi coin fonu oluşturacağını açıkladı yani ciddi destek var.

Kurumsal alım yapanlar çok altlara düşmesine kolay kolay izin vermezler artık ama normal şartlarda hızlıca 20 bin bandına düşmesi lazımdı.

Aynen öyle chz olmak zorunda. Belirli bir süre de coin tutman lazım. Ama buradan www.chiliz.net adresinden hesap açıp o adresteki cüzdana gönderip istediğin işlemi yapıp binance'a gönderebilirsin. Biraz çetrefilli gibi görünüyor ama her zaman yaptığımız şeyler. Ben en az 3 sene at unut yaptım. Borsaya giren paranın haddi hesabı yok son bir haftadır. Kısa ve orta vadede kar alabilir misin bilmiyorum. Çok farklı bir borsa grafik, analiz, haber vs bağımsız hareket ediyor. Altlar coin olana kadar inanılmaz şeyler olabilir.
CHZ için uzun vadeli düşünüyorum ben de evet.

Sonu binance coin gib olabilir.

Şu yatırım işlerinde acayip mal mal tipler dolaşıyor yav Twitterda ya da finans sitelerinde. Önüne gelen analiz kasıyor.

Hele bir de elinde ne varsa ona uçacak kaçacak temennisini analiz gibi yazıyorlar. Fotoğrafı var düğün salonundan. Simli mimli suratıyla analiz kasıyor ablamız. Sonra ona inanan mal topluluğu da hani uçuyordu diye sövüyor altta.

Şimdi de Twitterda herkes coinci olmuş. Bakın ben grafik çizdim yazdım uçtu yazıyorlar. Bu ülkenin mal topluluğu beni üzüyor.

Şu yatırım işlerinde acayip mal mal tipler dolaşıyor yav Twitterda ya da finans sitelerinde. Önüne gelen analiz kasıyor.

Hele bir de elinde ne varsa ona uçacak kaçacak temennisini analiz gibi yazıyorlar. Fotoğrafı var düğün salonundan. Simli mimli suratıyla analiz kasıyor ablamız. Sonra ona inanan mal topluluğu da hani uçuyordu diye sövüyor altta.

Şimdi de Twitterda herkes coinci olmuş. Bakın ben grafik çizdim yazdım uçtu yazıyorlar. Bu ülkenin mal topluluğu beni üzüyor.
Ayı piyasasına girince hepsi ortalıktan yok olacaklar. Bir önceki boğanın ardından binlerce kişiyi mağdur ettiler. Şimdi ise yüzbinlerce kişi mağdur olacak; bundan emin olabilirsin. Şu anda pek mağdur olan yok.

Olm diğerleri yükseliyor diye yükseliyormuş bu, temeli falan yok :D

Koleksiyon coini nedir mk, kullanmaya başladık sanki de koleksiyonu kaldı.
Yav o işlerde karışık...Bu coin ve tokenların grupları var bir de birbiri ile bağlantılı lakin enjin piyasa kırmızı olduğu dönemde kendisi artış gösterdiğine de tanık olmuştum.Tam bir cadı kazanı yemin ediyorum.İnsanı allak bullak eder kodumun piyasası!

Yav o işlerde karışık...Bu coin ve tokenların grupları var bir de birbiri ile bağlantılı lakin enjin piyasa kırmızı olduğu dönemde kendisi artış gösterdiğine de tanık olmuştum.Tam bir cadı kazanı yemin ediyorum.İnsanı allak bullak eder kodumun piyasası!

İçine girersem sebebini çözerim kanki rahat ol, öncelikli hedefim CHZ ama, onun temeli makul geldi bana. Tek başına piyasa değeri çok yüksek demiştim de tüm borsanın onun eline baktığını bilmiyordum.

Geri
Üst Alt