Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.010
- 2.119
- 1.438
Aynen öyle chz olmak zorunda. Belirli bir süre de coin tutman lazım. Ama buradan www.chiliz.net adresinden hesap açıp o adresteki cüzdana gönderip istediğin işlemi yapıp binance'a gönderebilirsin. Biraz çetrefilli gibi görünüyor ama her zaman yaptığımız şeyler. Ben en az 3 sene at unut yaptım. Borsaya giren paranın haddi hesabı yok son bir haftadır. Kısa ve orta vadede kar alabilir misin bilmiyorum. Çok farklı bir borsa grafik, analiz, haber vs bağımsız hareket ediyor. Altlar coin olana kadar inanılmaz şeyler olabilir.CHZ tam roket olmuş, 1 haftada 4 katına falan çıktı herhalde.
Bir sorum var bilen varsa.
Socios'taki taraftar token'ları normalde CHZ tabanlı yani her bir taraftar token'ını karşılayan CHZ olmak zorunda mı? Eskilerdeki dolar basmak için altın rezervin olması durumu gibi.
Eğer böyleyse CHZ market cap'i Socios'taki tüm token'ların market cap'i toplamına eşit olması lazım, o da bu yükselişi destekler zira taraftar token'larını yükseltmek için CHZ'yi de yükseltmek lazım. Hatta CHZ'nin yükselişinin sonu olmaz bu mantık doğruysa.
Mesela taraftar token'larında % 50 civarı düşüş var 2 gündür ama CHZ çıkıyor diye hissetmiyorlar.