- 1 Ağustos 2009
- 46.885
- 49.164
- 4.708
@Oğuzhan Ölmez ben ifşa oldum sen belli etme servetiniCHZ arttı, zirveyi kırdı döndü, sporlar düşüşte yoksa.
300 binden 300 lira diye bahsediyorsun ha, zenginlik böyle bir şey demekki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oğuzhan Ölmez ben ifşa oldum sen belli etme servetiniCHZ arttı, zirveyi kırdı döndü, sporlar düşüşte yoksa.
300 binden 300 lira diye bahsediyorsun ha, zenginlik böyle bir şey demekki.
@Melih Sönmez özelden sordu da cevap vermedim üstad@Oğuzhan Ölmez ben ifşa oldum sen belli etme servetini
Socios üzerinden girenler öyle evet.@Keramettin TANRIVERDİ admirim bu taraftar coinlerinin hepsi mi CHZ'ye bağlı, böyle bir şey varsa bunun düşme olasılığı çok çok düşük değil midir? Genelde 2-3 gün gündemde olan coinler kendini asagi salıyordu ama bu zımbırtı hala yükseliyor, ne zaman eksi yazmaya başlar acaba
Düzeltme yapınca alıcam. 2.5a düşerse yüklü alırım.Admirim chz alıyor muyuz? @Keramettin TANRIVERDİ
Nerede takılıyorsun rengim?Real ve city ucuz çıksın da havada kapalım.
O iş öyle olmuyor işte.
Mevzuya uyanıp önden satmışlar.Real ve city ucuz çıksın da havada kapalım.
Dün dedim kanka borsadaki herifler kendilerine aktarmışlardır. Bakalim yaşayıp görücez halka arz nasil oluyormuş.Mevzuya uyanıp önden satmışlar.
O yüzden biraz sıkıntılı olcak.
Bizde önden alamazmiyiz?Mevzuya uyanıp önden satmışlar.
O yüzden biraz sıkıntılı olcak.
Limitli alım açmışlar işte arz öncesi. 17 martta belli olacak City'nin akıbeti.Bizde önden alamazmiyiz?
Nerde ne zaman nasıl satmışlar.
Bizde bir şekilde şimdiden almanın bir yolunu bula bilirmiyiz?