Kripto Para Birimleri ve Coinler

Immm
Ne var ne yok elden cikarma donemi
Ben daha yeni toplamaya baslamisken hemde
Kanka belli olmaz. 2018de böyle kurumsal alımlar yapılmamıştı, şu an yatırımcı sayısı da fazla gerçi.

Açıkçası doğal bir yükseliş için zaten 20 bini görmeli.

Kanka belli olmaz. 2018de böyle kurumsal alımlar yapılmamıştı, şu an yatırımcı sayısı da fazla gerçi.

Açıkçası doğal bir yükseliş için zaten 20 bini görmeli.
Bu arada city için blokladığım coinlerimi geri vermişler 🤦
Süre dolduğu içinmiş ,çözemedim o işi
1-1 vericeklermiş kabul edilirse,oda aşağı yukarı 600 city edicekti
Boşuna gas fee ödedim ulan

Yok daha denk gelmedik.İnsanın ömründen 5 yıl yiyormuş.
Bugün karda olanların en az %80i zarara dönecek o süreçte, üstüne bekleme maliyetleri olacak. Piyasa tamamen psikolojiye oynar, almaya da satmaya da elin titrer

Bugün karda olanların en az %80i zarara dönecek o süreçte, üstüne bekleme maliyetleri olacak. Piyasa tamamen psikolojiye oynar, almaya da satmaya da elin titrer
Valla millet bi garip. Bilmedikleri borsaya dalmışlar, üstüne 5X yapmış, ana parasını almak akıllarına gelmiyor. Ben ana parayla beraber 20X çektim, 5x de clz+altlara at unut yaptım %50 btc+alt, %50 nakitte bıraktım. Her artışta kar payını muhakkak cebe atarım. Böyle yapmasaydım en fazla 2, 3x daha fazla alırdım. Ama bir ayı düşüşünde maliyetini bile kurtaramazsın. Millet aç gözlü, kriptoyu darphane sanıyorlar. Çok basit kural: Borsayı en az bir kaç hafta tanımaya çalış, üstten girme, sabret, ana parayı kurtar, her artıştan kar payı al . Bu, bütün kağıt ve emtiyalar için geçerli. Tabi bunlar olmayınca keriz silkeleme müstehak oluyor. Adam parasını bankada yıllık %15 faize koyuyor, kriptoda bi haftada %50yi beğenmiyor. Yemin ederim bunlara her şey müstehak!

etherium olsun olmaz mı
bişey olsun ama zengin etmesi lazım
Bu kafayla batarsın sen.

9 milyar CHZ var, tek merkezli. Ethereum için milyarlarca elektrik ve ekran kartı, pc parası harcandı. Üretilen rakam 100 milyon ve tek merkezli de değil.

CHZ artışı yıllar önce IOTA'nın pump günlerini hatırlattı, artmanın da bir adabı vardır kardeşim kendine gel.

Taraftar tokenlarını bozdurup CHZ'ye dönüyor herkes gördüğüm kadarıyla. Onlar düşerken bu artışta.

Geri
Üst Alt