- 18 Temmuz 2009
- 81.990
- 239.486
- 5.263
Bitcoin indikatörü alarmı: Madenciler toplu satış mı yapacak?
Bitcoin madenciler için en kârlı satış dönemlerine işaret eden gösterge yükselişte. Düzeltme mi geliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
172den sattım. Düşerse alırım. 4-5 saatte iyi para kazandım.![]()
Çeyrek rengim
Immm![]()
Bitcoin madenciler için en kârlı satış dönemlerine işaret eden gösterge yükselişte. Düzeltme mi geliyor?tr.cointelegraph.com
Dört gözle bekliyoruz.Düzeltme gelsin de toplayalım.![]()
Bitcoin madenciler için en kârlı satış dönemlerine işaret eden gösterge yükselişte. Düzeltme mi geliyor?tr.cointelegraph.com
Sen daha ayı görmedin di mi. 4 gözle beklediğine pişman olursun valla.Dört gözle bekliyoruz.Düzeltme gelsin de toplayalım.
Kanka belli olmaz. 2018de böyle kurumsal alımlar yapılmamıştı, şu an yatırımcı sayısı da fazla gerçi.Immm
Ne var ne yok elden cikarma donemi
Ben daha yeni toplamaya baslamisken hemde![]()
Bu arada city için blokladığım coinlerimi geri vermişlerKanka belli olmaz. 2018de böyle kurumsal alımlar yapılmamıştı, şu an yatırımcı sayısı da fazla gerçi.
Açıkçası doğal bir yükseliş için zaten 20 bini görmeli.
Yok daha denk gelmedik.İnsanın ömründen 5 yıl yiyormuş.Sen daha ayı görmedin di mi. 4 gözle beklediğine pişman olursun valla.
Bugün karda olanların en az %80i zarara dönecek o süreçte, üstüne bekleme maliyetleri olacak. Piyasa tamamen psikolojiye oynar, almaya da satmaya da elin titrerYok daha denk gelmedik.İnsanın ömründen 5 yıl yiyormuş.
Valla millet bi garip. Bilmedikleri borsaya dalmışlar, üstüne 5X yapmış, ana parasını almak akıllarına gelmiyor. Ben ana parayla beraber 20X çektim, 5x de clz+altlara at unut yaptım %50 btc+alt, %50 nakitte bıraktım. Her artışta kar payını muhakkak cebe atarım. Böyle yapmasaydım en fazla 2, 3x daha fazla alırdım. Ama bir ayı düşüşünde maliyetini bile kurtaramazsın. Millet aç gözlü, kriptoyu darphane sanıyorlar. Çok basit kural: Borsayı en az bir kaç hafta tanımaya çalış, üstten girme, sabret, ana parayı kurtar, her artıştan kar payı al . Bu, bütün kağıt ve emtiyalar için geçerli. Tabi bunlar olmayınca keriz silkeleme müstehak oluyor. Adam parasını bankada yıllık %15 faize koyuyor, kriptoda bi haftada %50yi beğenmiyor. Yemin ederim bunlara her şey müstehak!Bugün karda olanların en az %80i zarara dönecek o süreçte, üstüne bekleme maliyetleri olacak. Piyasa tamamen psikolojiye oynar, almaya da satmaya da elin titrer
Çiliz 4ü geçti. Hiç yapmayacağım bir şey yapip zirveden alim yaptım.
Ben bu piyasadan anlamam renkdaş içgüdüsel atladım. Lakin bu zımbırtı daha yolun basinda gibi gorunuyor.geleceğin bitkosu diyebilir miiyiz?
tarlayı tokadı satıp giresim var zor tutuyorum kendimi.
Ohh 17 tl daha kazanmışım hamdolsunÇiliz 4ü geçti. Hiç yapmayacağım bir şey yapip zirveden alim yaptım.
Bitcoinle alakası yok.geleceğin bitkosu diyebilir miiyiz?
tarlayı tokadı satıp giresim var zor tutuyorum kendimi.
Bitcoinle alakası yok.
Bu kafayla batarsın sen.etherium olsun olmaz mı
bişey olsun ama zengin etmesi lazım