Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bu staking olaylarına bakayım dedim, ortalama 5 bin dolar civarı %130 faizle falan günlük 120 lira veriyor "bake" ve "bat" stake edince.Farklı seçenekler de var fakat en çok faizi bake ve pancake veriyor. Fakat o kadar meblayı bu 2 coine yatırıp faiz beklemek çok riskli geldi, yükseleceğini düşünen zaten al satla daha fazlasını kazanır günde. Borsada olmayıp anlık düşüşlerde aşırı zarar etme şansı var.

Bişey sorcam bilen arkadaşlara siz bu işin piyasasındasiniz ama makina kurup kendin uretsen daha mantıklı değil mi hem o ekran kartlarını satabilirsin de sonradan. Ayrıca bu digital paralardan nefret ettiğimi de söylemeliyim. Resmen dünya kaynaklarını boşuna tüketmesi için kurulan bir sistem. Data Center gibi yerler kurmuşlar bir sürü bu paraları üretmek için ve orda çalışan ekran kartları dünya kadar elektrik harcıyor. Ben sevmedim bu işi bu şekilde.

Bişey sorcam bilen arkadaşlara siz bu işin piyasasındasiniz ama makina kurup kendin uretsen daha mantıklı değil mi hem o ekran kartlarını satabilirsin de sonradan. Ayrıca bu digital paralardan nefret ettiğimi de söylemeliyim. Resmen dünya kaynaklarını boşuna tüketmesi için kurulan bir sistem. Data Center gibi yerler kurmuşlar bir sürü bu paraları üretmek için ve orda çalışan ekran kartları dünya kadar elektrik harcıyor. Ben sevmedim bu işi bu şekilde.

Köfte Dünyası gibi

Ekli dosyalar

• how-to-think-like-a-genius-the-journey-begins.webp
    how-to-think-like-a-genius-the-journey-begins.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Şimdi ülkemizde bu kartlar ve elektrik parasını göz önünde bulundurursan. İkinci handikap zaman geçtikçe madenler tükeniyor. Boğa sezonunda kriptoya girmek çok çok mantıklı. Ne kazandırıyor ki madencilik? Adamlar Uzak Doğu, Güney Amerika ve Afrika'da endüstriyel tesis kurmuş... Normal insanların o kadar gücü yok? Geçen sene Türkiye'de bireysel madenciliğin 20bin dolar yatırıma aylık ortalama 400 dolar getirisi vardı. Bu sene ne kadar bilmiyorum. Gereksiz yani. (y)

Yavaş yavaş bu işi öğreniyorum.

Pek yakında köşeyi döndüğümde elimdeki meblağın küçük bir kısmıyla GSC foruma ortak olacağım.

Bana da yol göster bro. En kolay nasıl kavrayabilirim bu işi?

Üstad bu piyasadan anlamam ama genel olarak tüm piyasalarda mantık benzerdir.. 1 yıldır tüm criptolar nerdeyse uçuşta bu zamanlarda girenlerin %80 i kazanır zaten önemli olan yatay ve düşüş dönemlerinde paranı koruyabilmek. Şu dönem 5X 10X leri gördükçe ister istemez hevesleniyor herkes geçen lastik tamircisiyle ayaküstü muhabbet ettik bitcoin uçacak abi falan demeye başladı iş bu noktaya geldiyse temkinli olmak lazim

Kahramanmaraş'ta bir gözlemeciden sonra çiğ köfteci de kripto para ile satış yapmaya başladı. Ali Sezal Bulvarı'ndaki çiğ köfteci İsmail Elmas ve Seydihan Kara, satışlarında kripto para birimlerinden AVAX (Avalanche) kullanıyor.
Seydihan Kara'ya AVAX'ın kurucusu Prof. Dr. Emin Gün Sirer sosyal medyadan paylaşım yaparak destek verirken, bir kişi de Kara'nın hesabına 1 AVAX göndererek askıya 26 çiğ köfte bıraktı.

1e 100 yapacak bir coin verin de keyfimiz yerine gelsin.
Icodrop -balancer uzerinden satilacak koinleri takip et
Yoneticileri kimdir nedir ona bak
Binance ,coinbase ,kraken listeleyebilcekmi onu sez(yoneticilerin gecmis isleri)
On satis basladiginda al
Alice mesela 0,30 centti hatirladigim.

Illivium cikacak yakinda zemini baya saglam

Üstad bu piyasadan anlamam ama genel olarak tüm piyasalarda mantık benzerdir.. 1 yıldır tüm criptolar nerdeyse uçuşta bu zamanlarda girenlerin %80 i kazanır zaten önemli olan yatay ve düşüş dönemlerinde paranı koruyabilmek. Şu dönem 5X 10X leri gördükçe ister istemez hevesleniyor herkes geçen lastik tamircisiyle ayaküstü muhabbet ettik bitcoin uçacak abi falan demeye başladı iş bu noktaya geldiyse temkinli olmak lazim
Girme diyorsun yani, anladım.

Geri
Üst Alt